1,0 E.g.anery x 0,1 E.g.striped albino hetero snow

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2008 12:41

Zdravim byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil s genetikou.Mám tento pár ve stáří 1 roku.Zajímalo by mě co z nich vyleze za barevné formy.Jestli je mám nechat spolu nebo je dát každého k jinému partnerovi.Moc děkuji.

18.6.2008 15:33

death napsal(a):
Zdravim byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil s genetikou.Mám tento pár ve stáří 1 roku.Zajímalo by mě co z nich vyleze za barevné formy.Jestli je mám nechat spolu nebo je dát každého k jinému partnerovi.Moc děkuji.

... jelikoz se ptas na barvu, ... tak ti z toho vyleze 1/2 anery mladat a 1/2 normal, zadnou jinou genetiku neuvidis v prvni generaci. Jinak to bude vse hetero na anery, amelano (albino) a striped, ...tim v podstate vse bude hetero na snow.

To bych radsi sehnal samce treba Striped snow a samici snow ci anery, ...

18.6.2008 15:51

hardcore napsal(a):

... jelikoz se ptas na barvu, ... tak ti z toho vyleze 1/2 anery mladat a 1/2 normal, zadnou jinou genetiku neuvidis v prvni generaci. Jinak to bude vse hetero na anery, amelano (albino) a striped, ...tim v podstate vse bude hetero na snow.

Dík za odpověď.Mě jde hlavně o tu samici.Hlavně k té bych chtěl dát nějakého samce aby z nich lezli nějací Stripedi.Jelikož tahle pruhovaná forma je moc pěkná.Takže se i touto cestou ptám jestli nemá někdo vhodného samce NZ 07.Popřípadě výměnou za toho mého Aneráka plus nějaký ten doplatek nebo jak se dohodnem.Díky

20.6.2008 19:18

hardcore napsal(a):

je amelano hetero na anery automaticky aj het snow?

Přidejte reakci

Přidat smajlík