Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2008 17:14
hardcore

XXX.XXX.132.117

Zdravím

Nenašel jsem svou chytrou knihu, proto bych se zeptal rad tady, je to za felzumu, je to Ph. mad grandis nebo Ph. mad. kochi? Je to samice, 11 měsíců a ma cca 13cm.

Podle me je to kochi, dle velikosti a zbarveni, ... nejake jine moznosti urceni?

26.6.2008 17:14
hardcore

XXX.XXX.132.117

hardcore napsal(a):
Zdravím

Nenašel jsem svou chytrou knihu, proto bych se zeptal rad tady, je to za felzumu, je to Ph. mad grandis nebo Ph. mad. kochi? Je to samice, 11 měsíců a ma cca 13cm.

Podle me je to kochi, dle velikosti a zbarveni, ... nejake jine moznosti urceni?

druhe foto, lepsi momentalne nemam.

26.6.2008 19:19
bazilisek

XXX.XXX.186.60

hardcore napsal(a):

druhe foto, lepsi momentalne nemam.

je to normálně grandis..

30.6.2008 00:26
hardcore

XXX.XXX.177.155

bazilisek napsal(a):
je to normálně grandis..

Ve vší úctě, byl bych radši, kdyby se vyjádřil někdo, kdo i felzumy chová.

Ja jsem pár grandisek už viděl a prostě tahle mi přijde na grandisku a na svůj věk malá a jinak vybarvena.

3.7.2008 18:26
dedula

XXX.XXX.81.199

hardcore napsal(a):

Ve vší úctě, byl bych radši, kdyby se vyjádřil někdo, kdo i felzumy chová.

Ja jsem pár grandisek už viděl a prostě tahle mi přijde na grandisku a na svůj věk malá a jinak vybarvena.

Ahoj, dle všeho by se fakt mělo jednat o grandisku. Problém je, že se kochina a grandiska nedají od sebe úplně na 100% odlišit, ale kochi nemají tolik a tak výrazné červené skvrny, jako grandisky. Ale máš pravdu, na to, že je to 11 měsíční samice, tak je hodně malá, ale špatná výživa dokáže "zázraky".

6.7.2008 00:16
bazilisek

XXX.XXX.186.60

dedula napsal(a):
Ahoj, dle všeho by se fakt mělo jednat o grandisku. Problém je, že se kochina a grandiska nedají od sebe úplně na 100% odlišit, ale kochi nemají tolik a tak výrazné červené skvrny, jako grandisky. Ale máš pravdu, na to, že je to 11 měsíční samice, tak je hodně malá, ale špatná výživa dokáže "zázraky".

Tak promin, že jsem ti odpověděl..!měl si tedy napsat nějak do závorek, uvozovek apod. že ti nemá odpovídat Petr Glogar

Přidejte reakci

Přidat smajlík