davidek
napsal(a):
děkuji slečno či paní 6 metrů to už je mazec to už je pokoj a ne terárium pro takovýho mazlíka. kolik s ním pohne lidí jeden asi těžko co?
mám 4 kusy PMB, dva páry, samica hore mala minulý rok 30kg a 4m, tato samica, ktorej fotku posieľam teraz má skoro 4m a váhu neviem, manipuluje sa s nimi veľmi dobre sú bezproblémové....
Dnešné krmenie.....
lukas k.
napsal(a):
nejak se me smazalo ze ty 3m stihnou za 1rok .. a "ZOE" proc bych k nim nevlezl , pokud neni cas krmeni , tak se citim i celkem bezpecne ...
promin špatně jsm se vyjádřila já jsem myslele že garsonka je celkem malá a podle těch rozměrů tech krajt...máš je v terárku,nebo volně v místnosti?
zoe
napsal(a):
promin špatně jsm se vyjádřila já jsem myslele že garsonka je celkem malá a podle těch rozměrů tech krajt...máš je v terárku,nebo volně v místnosti?
Mám ich samozrejme v terárkach, ale často,keď je vhodný čas a majú náladu, t.j. keď netrávia, keď niesu pred zvlekom, tak ich púšťam na prechádzku po garsonke.
moja adresa pl.pyth@post.sk
agamka
napsal(a):
Ona jí jenom banán. Žádné jiné ovoce si nevezme. Zkoušela kdysi kiwi, ale otřepala se. Nejoblíbenější jsou cvrčci. Sameček zatím nežere ani ten banán, tak si z toho nic nedělejte. Kolik máte vy agamek?
Mám ročního samce a rok a půl starou samici, ale ani jeden ovoce nechce... žádné :-( Sameček je šikovnější, už alespoň začal žrát rybky. Jak jste ji na ten banán naučila? Vzala si ho sama nebo jste jí s ním trochu pomohla do pusiny?
lenna
napsal(a):
Mám ročního samce a rok a půl starou samici, ale ani jeden ovoce nechce... žádné :-( Sameček je šikovnější, už alespoň začal žrát rybky. Jak jste ji na ten banán naučila? Vzala si ho sama nebo jste jí s ním trochu pomohla do pusiny?
Nechala jsem ji vyhládnout a pak ji dala z ruky kousek banánu. Chtěla mi ukousnout i prst, tak pozor :-) Přeju hodně štěstí. My teď uvažujeme o koupi třetí agamky. Mějte se
adjunkt
napsal(a):
Moje sinalojka a její první trochu osrstěný holátko
Moje sinaloae dneska pozřela holátko obráceně. Stalo se to poprvý,vlastně se několikrát zakousla do holete třeba z boku,ale pak pochopila že to neni dobrej nápad a zaútočila od hlavy. čím myslíte že to je? Krmil jsem jí po týdnu,takže zas tak hladová nebyla.
sadra
napsal(a):
Tak tohle uz je nechutny hodne!!
At si rika kdo chce co chce,ale nechat to zvire takhle trpet je hnusny!! Nekdy bych vam prala si uvedomit co si to zvire proziva!!
Tak to aspon pred tim zabij! Nebo to mas jako vecerni zpravy? a velmi se bavis na uctu kotete?
sadra
Myslis, ze kdyby to kote zabil driv, nez ho poda hadovi, ze se tim neco zmeni? Ze to bude pro neho v necem lepsi? Ta fotka je drsna, zvlast pro ty, kteri kocky chovaji. Ja zase chovam hady. Kocky jim nedavam a davat nebudu. Ale predkladam jim potkany, kurata, morcata. A to se nemusi libit zase tem, co maji morcata jako domaci mazlicky. Ale proste tak to je a nic se na tom nezmeni. Souhlasim s Milanem, ze hadi "by byli pohorseni", kdyby vedeli, jakym zpusobem se likviduji zvirata, ktere se nam pozdeji dostanou na stul.
marge
napsal(a):
Myslis, ze kdyby to kote zabil driv, nez ho poda hadovi, ze se tim neco zmeni? Ze to bude pro neho v necem lepsi? Ta fotka je drsna, zvlast pro ty, kteri kocky chovaji. Ja zase chovam hady. Kocky jim nedavam a davat nebudu. Ale predkladam jim potkany, kurata, morcata. A to se nemusi libit zase tem, co maji morcata jako domaci mazlicky. Ale proste tak to je a nic se na tom nezmeni. Souhlasim s Milanem, ze hadi "by byli pohorseni", kdyby vedeli, jakym zpusobem se likviduji zvirata, ktere se nam pozdeji dostanou na stul.
Marge-mas pravdu ze kdo chova to a to tak neni nadsen ze jeho mazlicky nekdo likviduje a podava hadum s tim naprosto souhlasim,ale kdyz si vezmes ze koteti zlomis vaz a to jenom skubnes a netrva to dyl nez 3s! to mi ver mam s tim docela zkusenost!a to kote to pak ani nevnima! Zatzo kdyz ho tam necha tak ho had likviduje 15 minut a pokud to neni skrtic a sezere ho zaziva tak si jeste vytrpi buhvi co v jeho tele :)
Nerikam nic k tomu ze masozravce by nekdo mel ucit zrat zeleninu!!
sadra
sadra
napsal(a):
Marge-mas pravdu ze kdo chova to a to tak neni nadsen ze jeho mazlicky nekdo likviduje a podava hadum s tim naprosto souhlasim,ale kdyz si vezmes ze koteti zlomis vaz a to jenom skubnes a netrva to dyl nez 3s! to mi ver mam s tim docela zkusenost!a to kote to pak ani nevnima! Zatzo kdyz ho tam necha tak ho had likviduje 15 minut a pokud to neni skrtic a sezere ho zaziva tak si jeste vytrpi buhvi co v jeho tele :)
sadra
Jedovati hadi proste travi a skrtici dusi. Je to naprosto prirozeny dej. Zabijeji zpusobem jim vlastnim. A ze to trva dele nez "zlomit vaz" je uplne jedno. V jejich prirozenem prostredi jim potravu taky nikdo nepredklada na servirovacim podnose. A nikdo nikoho nenuti se divat, jak had lovi a polyka potravu. Ikdyz je to vec uplne normalni, ktera se bezne deje. Hlavni problemem teto diskuze byla ta kocka. Vetsina lidi ji bere jako domaciho mazlicka a je pro ne tezko predstavitelne, ze by se take mohla stat potravou. Moji hroznysi nebudou mit kocky v jidelnicku, a jestli je tam budou mit jini hadi, to zalezi na jejich majitelich.
cislo.5

adjunkt
napsal(a):
had1
cislo.5

adjunkt
napsal(a):
Had2
cislo.5

adjunkt
napsal(a):
Had3
cislo.5

adjunkt
napsal(a):
Had4
cislo.5

adjunkt
napsal(a):
Had5
cislo.5

adjunkt
napsal(a):
A chamík
sadra
napsal(a):
At si rika kdo chce co chce,ale nechat to zvire takhle trpet je hnusny!! Nekdy bych vam prala si uvedomit co si to zvire proziva!!
Tak to aspon pred tim zabij! Nebo to mas jako vecerni zpravy? a velmi se bavis na uctu kotete?
sadra
Viš sádro, není to nechutný, je to naprosto přirozený. Možná že se budete ve škole (asi až na druhém stupni) učit co je to potravní řetězec a o vztahu predátor - kořist. Pak ti bude leccos jasné. Zatím se nepouštěj do nějakých větších úvah. A co se týká kořisti, kterou předkládám, tak tě ubezpečím, že jsem ochotnej zkrmit vše, co had do sebe je ochoten nasoukat ;-) Ať je to pes, kočka, chrček, andulka (šafářova) či cokoliv jiného.
A nevím, proč bych se měl bavit na účet kotěte?
karlík

adjunkt
napsal(a):
...protože kdo nečůrá není, není kamárád, rozhodl jsem se přispět svoji trocohu do mlýna.
karlík

karlík
napsal(a):
...protože kdo nečůrá není, není kamárád, rozhodl jsem se přispět svoji trocohu do mlýna.
...a další
karlík

adjunkt
napsal(a):
...další krmení, jen malá N. kaouthia se nechala přemlouvat.
karlík

adjunkt
napsal(a):
...už to jde samo...
karlík

adjunkt
napsal(a):
ta myška jí "pěkně lezla krkem"
gadjukin
napsal(a):
Viš sádro, není to nechutný, je to naprosto přirozený. Možná že se budete ve škole (asi až na druhém stupni) učit co je to potravní řetězec a o vztahu predátor - kořist. Pak ti bude leccos jasné. Zatím se nepouštěj do nějakých větších úvah. A co se týká kořisti, kterou předkládám, tak tě ubezpečím, že jsem ochotnej zkrmit vše, co had do sebe je ochoten nasoukat ;-) Ať je to pes, kočka, chrček, andulka (šafářova) či cokoliv jiného.
A nevím, proč bych se měl bavit na účet kotěte?
Tak do psa bych nešel.Chovám taky hady,ale kdybych viděl někoho jak zkrmuje psi,tak bych zmlátil tak,že by ho musela odvést Záchranka!!!
vikicolek
napsal(a):
Máš nádherné hady a pestrý reklamní substrát. Ale můžu tě
mompracen požádat o název toho zeleného hada, nejsem si
jistý jestli to je Gonyosoma a u toho předposledního nevím
vůbec. Dík.
vikicolek
čauky to jsou hadi myho kámoše bydlime kousek od sebe a tak se navstevujem a měníme si navzájem fotečky a rady ten zelenej je Trimerusurus albolabris a ten druhy je užovka amurská.
sadra
napsal(a):
sadra
Od kdy skrtici zerou ci polykaji zivou potravu????... se asi moc divas na akcni filmy jinak takovej skrtic kdyz stahne tak do 5s je po bolesti stisk je tak silnej ze vytlaci vsechen vzduch z plic a pri kazdem nadechu se smycka stahne vic takze korist se dostane okamzite do stavu kdyz omdli a neciti nic. To je pro informaci jiank kdyz tak kouakm na to kote tak za prvne je to cerstve narozene za druhe jed pusobi taky velice rychle a to ze sebou korist skube este par minut po tom to jsou uz jen nervy.
Jinak kdo by rad tak tady jsou dve male videa z krmeni Varana sice kvalita nic moc ale priste bude lepsi.
http://www.westhamptonliving.com/cyborgx/Krmeni1.avi
http://www.westhamptonliving.com/cyborgx/Krmeni2.avi
adjunkt
napsal(a):
tady je moje Python regius a křečík
hysterocrates
napsal(a):
tady je moje Python regius a křečík
také něco málo přidám...Kozel
adjunkt
napsal(a):
sirtaliska,ale trochu rozmázlá
sadra
napsal(a):
sadra
Neco ti povím,had je prostě lovec a nemůžeš mu dát rohlík.Je jedno jestli mu dáš kotě,nebo morče.Stejně by se o to kotě nokdo nestaral a pak by někde chcíplo.Tak je snad lepší když to má rychle za sebou ne?
bugs bunny
napsal(a):
sirtaliska,ale trochu rozmázlá
Taky přidávam.To byla moje frieseika ještě malinká.Teď trochu dorostla,takže už se hezky cpe většíma potkanama.
h vysin
napsal(a):
Taky přidávam.To byla moje frieseika ještě malinká.Teď trochu dorostla,takže už se hezky cpe většíma potkanama.
Mládě V. albigularis žere myš.
adjunkt
napsal(a):
Moreli spilota variegeta
adjunkt
napsal(a):
a jěště
adjunkt
napsal(a):
a jěště
adjunkt
napsal(a):
a jěště jedna
adjunkt
napsal(a):
adjunkt
napsal(a):
mládě hroznýše
adjunkt
napsal(a):
morelia viridis-ARU při krmení (samec),samička po jídle v pozadí
adjunkt
napsal(a):
mnnnááááámmm
h vysin
napsal(a):
Pěkné, ty jsou tvoje??Vlastní odchov, nebo nákup???
To jsou moje"vlastní" bylo jich 24 a všechny se"snad" mají fajn. Tohle je máma:
adjunkt
napsal(a):
dnešní krmení
adjunkt
napsal(a):
antaresia childreni a její krmení..
adjunkt
napsal(a):