Akční fotky z krmení..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2006 13:49

Moje sinalojka a její první trochu osrstěný holátko

7.5.2005 15:15

adjunkt napsal(a):

taky moje prvni krmení

7.5.2005 15:18

kolol napsal(a):
taky moje prvni krmení

a dalši hole

7.5.2005 15:19

kolol napsal(a):
a dalši hole

si videl moji užovku v jiny diskuzi co? ja taky chtel založit diskuzi krmeni

7.5.2005 17:18

kolol napsal(a):
a dalši hole

Vida a na podruhý už ho nežere od ocásku Korálovka se někdy taky zakousne do holete zezadu,nebo ze strany.Pak ho ale pustí a chramst do hlavičky..

8.5.2005 06:24

adjunkt napsal(a):
Vida a na podruhý už ho nežere od ocásku Korálovka se někdy taky zakousne do holete zezadu,nebo ze strany.Pak ho ale pustí a chramst do hlavičky..

30kg tmavka a králiček...začíname....

8.5.2005 13:56

pyth napsal(a):
30kg tmavka a králiček...začíname....

Co to máš prosímtě za hada a jak je velkej a název i česky pro nás blbý děkuji

8.5.2005 13:59

davidek napsal(a):
Co to máš prosímtě za hada a jak je velkej a název i česky pro nás blbý děkuji

nechci se vnucovat,ale nemám co dělat odpovím za něj je to krajta tmavá - python morulus a může dorůst kolem 6 metrů,děkuju za pochopení

8.5.2005 14:07

zoe napsal(a):
nechci se vnucovat,ale nemám co dělat odpovím za něj je to krajta tmavá - python morulus a může dorůst kolem 6 metrů,děkuju za pochopení

mimochodem pyth je nádherná...

8.5.2005 14:19

zoe napsal(a):
mimochodem pyth je nádherná...

děkuji slečno či paní 6 metrů to už je mazec to už je pokoj a ne terárium pro takovýho mazlíka. kolik s ním pohne lidí jeden asi těžko co?

8.5.2005 15:30

davidek napsal(a):
děkuji slečno či paní 6 metrů to už je mazec to už je pokoj a ne terárium pro takovýho mazlíka. kolik s ním pohne lidí jeden asi těžko co?

rohatice

8.5.2005 15:30

pomc napsal(a):
rohatice

a ještě jednou

8.5.2005 15:58

pomc napsal(a):
a ještě jednou

KDE SI JI SEHNAL JE MOC PEKNÁ A KOLIK STALA

8.5.2005 17:07

davidek napsal(a):

mám 4 kusy PMB, dva páry, samica hore mala minulý rok 30kg a 4m, tato samica, ktorej fotku posieľam teraz má skoro 4m a váhu neviem, manipuluje sa s nimi veľmi dobre sú bezproblémové....
Dnešné krmenie.....

8.5.2005 18:09

pyth napsal(a):
mám 4 kusy PMB, dva páry, samica hore mala minulý rok 30kg a 4m, tato samica, ktorej fotku posieľam teraz má skoro 4m a váhu neviem, manipuluje sa s nimi veľmi dobre sú bezproblémové....
Dnešné krmenie.....

páni pyth kde je chováš jsou krásný

8.5.2005 19:08

zoe napsal(a):

v pohode i 7m ... pristi tyden sem soupnu fotky 1,1 pres 6m .. PMB udela pri dobre strave i 3m !!

8.5.2005 19:21

lukas k. napsal(a):
v pohode i 7m ... pristi tyden sem soupnu fotky 1,1 pres 6m .. PMB udela pri dobre strave i 3m !!

bývam s nimi v garsonke, bohužial......

8.5.2005 19:28

pyth napsal(a):
bývam s nimi v garsonke, bohužial......

tak to je něco jak se tam vlezeš s takovými obry?

8.5.2005 19:48

pomc napsal(a):
rohatice

Pěkná Zmije rohatá Už Tě někdy kousla??

8.5.2005 20:05

adjunkt napsal(a):

Agiška má ráda banánek.

8.5.2005 20:18

lukas k. napsal(a):

nejak se me smazalo ze ty 3m stihnou za 1rok .. a "ZOE" proc bych k nim nevlezl , pokud neni cas krmeni , tak se citim i celkem bezpecne ...

8.5.2005 20:24

lukas k. napsal(a):
nejak se me smazalo ze ty 3m stihnou za 1rok .. a "ZOE" proc bych k nim nevlezl , pokud neni cas krmeni , tak se citim i celkem bezpecne ...

promin špatně jsm se vyjádřila já jsem myslele že garsonka je celkem malá a podle těch rozměrů tech krajt...máš je v terárku,nebo volně v místnosti?

8.5.2005 22:20

zoe napsal(a):
promin špatně jsm se vyjádřila já jsem myslele že garsonka je celkem malá a podle těch rozměrů tech krajt...máš je v terárku,nebo volně v místnosti?

Mám ich samozrejme v terárkach, ale často,keď je vhodný čas a majú náladu, t.j. keď netrávia, keď niesu pred zvlekom, tak ich púšťam na prechádzku po garsonke.
moja adresa pl.pyth@post.sk

9.5.2005 11:39

agamka napsal(a):
Agiška má ráda banánek.

Ke startu připravit;)

9.5.2005 11:43

jerry boy napsal(a):
Ke startu připravit;)

finiš;)

9.5.2005 12:47

agamka napsal(a):
Agiška má ráda banánek.

to je nádhera, jak to děláte, že vám jí ovoce? Koupím vaši agamku :-)))

9.5.2005 13:14

lenna napsal(a):
to je nádhera, jak to děláte, že vám jí ovoce? Koupím vaši agamku :-)))

Ona jí jenom banán. Žádné jiné ovoce si nevezme. Zkoušela kdysi kiwi, ale otřepala se. Nejoblíbenější jsou cvrčci. Sameček zatím nežere ani ten banán, tak si z toho nic nedělejte. Kolik máte vy agamek?

9.5.2005 14:15

adjunkt napsal(a):
Pěkná Zmije rohatá Už Tě někdy kousla??

opatrnost

10.5.2005 16:22

pyth napsal(a):
Mám ich samozrejme v terárkach, ale často,keď je vhodný čas a majú náladu, t.j. keď netrávia, keď niesu pred zvlekom, tak ich púšťam na prechádzku po garsonke.
moja adresa pl.pyth@post.sk

Dnes sa krmil albín...

10.5.2005 19:54

agamka napsal(a):
Ona jí jenom banán. Žádné jiné ovoce si nevezme. Zkoušela kdysi kiwi, ale otřepala se. Nejoblíbenější jsou cvrčci. Sameček zatím nežere ani ten banán, tak si z toho nic nedělejte. Kolik máte vy agamek?

Naše šelma.

12.5.2005 20:42

pomc napsal(a):
rohatice

za jak dlouho je po té myši jak ju kousne...

12.5.2005 21:42

agamka napsal(a):

Mám ročního samce a rok a půl starou samici, ale ani jeden ovoce nechce... žádné :-( Sameček je šikovnější, už alespoň začal žrát rybky. Jak jste ji na ten banán naučila? Vzala si ho sama nebo jste jí s ním trochu pomohla do pusiny?

13.5.2005 11:03

lenna napsal(a):
Mám ročního samce a rok a půl starou samici, ale ani jeden ovoce nechce... žádné :-( Sameček je šikovnější, už alespoň začal žrát rybky. Jak jste ji na ten banán naučila? Vzala si ho sama nebo jste jí s ním trochu pomohla do pusiny?

Nechala jsem ji vyhládnout a pak ji dala z ruky kousek banánu. Chtěla mi ukousnout i prst, tak pozor :-) Přeju hodně štěstí. My teď uvažujeme o koupi třetí agamky. Mějte se

13.5.2005 12:00

kolol napsal(a):
a dalši hole

Tak zaciname

13.5.2005 12:04

marge napsal(a):
Tak zaciname

Tak pokracujeme

13.5.2005 12:07

marge napsal(a):
Tak pokracujeme

Tak koncime

14.5.2005 16:14

jojka napsal(a):
za jak dlouho je po té myši jak ju kousne...

Za pár vteřin...

15.5.2005 12:47

agamka napsal(a):
Nechala jsem ji vyhládnout a pak ji dala z ruky kousek banánu. Chtěla mi ukousnout i prst, tak pozor :-) Přeju hodně štěstí. My teď uvažujeme o koupi třetí agamky. Mějte se

Ammodytka

16.5.2005 21:02

adjunkt napsal(a):

Moje sinaloae dneska pozřela holátko obráceně. Stalo se to poprvý,vlastně se několikrát zakousla do holete třeba z boku,ale pak pochopila že to neni dobrej nápad a zaútočila od hlavy. čím myslíte že to je? Krmil jsem jí po týdnu,takže zas tak hladová nebyla.

21.5.2005 18:17

adjunkt napsal(a):

Tady je to samý had a hole... co takhle želva a hole? :-) aneb, koupila jsem si spenglerku :-)

21.5.2005 18:17

utahraptor napsal(a):
Tady je to samý had a hole... co takhle želva a hole? :-) aneb, koupila jsem si spenglerku :-)

Geoemyda spengleri ještě jednou :-)

22.5.2005 11:50

utahraptor napsal(a):

Páni,masožravá želva!?

22.5.2005 16:03

adjunkt napsal(a):
Páni,masožravá želva!?

Co se divíš, vodní takové jsou :-) i když uznávám, tohle je spíš "vlhká" želva :-) Neplave, ale má ráda vlhká místa :-) On je to hotovej drak, to hole pěkně roztrhala na kousky.

22.5.2005 20:01

utahraptor napsal(a):
Co se divíš, vodní takové jsou :-) i když uznávám, tohle je spíš "vlhká" želva :-) Neplave, ale má ráda vlhká místa :-) On je to hotovej drak, to hole pěkně roztrhala na kousky.

jojo spenglerky sou dravci

22.5.2005 21:22

sysel napsal(a):
jojo spenglerky sou dravci

Kolik tak stojí mládě takové želvičky? Vypadá nádherně

22.5.2005 22:24

euny napsal(a):
Kolik tak stojí mládě takové želvičky? Vypadá nádherně

Mládě nevím, ale s Utahraptor sme tuhle samičku kupovali za 2.400

24.5.2005 00:08

marge napsal(a):
Tak koncime

Takhle koncime my

24.5.2005 10:20

natalija napsal(a):
Mládě nevím, ale s Utahraptor sme tuhle samičku kupovali za 2.400

jen papej

24.5.2005 10:55

boacek napsal(a):
jen papej

Užovka tankoocaska,viď? Krásná a jak je vidno při chuti

25.5.2005 12:11

adjunkt napsal(a):

Krmení

25.5.2005 12:13

adjunkt napsal(a):

Krmení II

25.5.2005 12:23

gadjukin napsal(a):
Krmení II

Tomu se rikaji AKCNI fotky z krmeni :) -- zadusena nebo ji predkladas zivou ?

25.5.2005 13:08

lukas k. napsal(a):

Ony si gabunky rády zabíjejí sami. Teda jak kdy.....

25.5.2005 14:56

gadjukin napsal(a):
Ony si gabunky rády zabíjejí sami. Teda jak kdy.....

morčeti se asi dost blbě dejchá

25.5.2005 14:59

gadjukin napsal(a):
Krmení II

tomuhle fakt řikam mazec

25.5.2005 20:00

gadjukin napsal(a):
Krmení II

Tak tohle uz je nechutny hodne!!
At si rika kdo chce co chce,ale nechat to zvire takhle trpet je hnusny!! Nekdy bych vam prala si uvedomit co si to zvire proziva!!
Tak to aspon pred tim zabij! Nebo to mas jako vecerni zpravy? a velmi se bavis na uctu kotete?
sadra

26.5.2005 08:26

lukas k. napsal(a):

ta fotka je fakt super,moc hezká gabunka kde jsi ji koupil je fakt nádherná,už tě někdy kousla?

26.5.2005 08:28

sadra napsal(a):
At si rika kdo chce co chce,ale nechat to zvire takhle trpet je hnusny!! Nekdy bych vam prala si uvedomit co si to zvire proziva!!
Tak to aspon pred tim zabij! Nebo to mas jako vecerni zpravy? a velmi se bavis na uctu kotete?
sadra

Myslis, ze kdyby to kote zabil driv, nez ho poda hadovi, ze se tim neco zmeni? Ze to bude pro neho v necem lepsi? Ta fotka je drsna, zvlast pro ty, kteri kocky chovaji. Ja zase chovam hady. Kocky jim nedavam a davat nebudu. Ale predkladam jim potkany, kurata, morcata. A to se nemusi libit zase tem, co maji morcata jako domaci mazlicky. Ale proste tak to je a nic se na tom nezmeni. Souhlasim s Milanem, ze hadi "by byli pohorseni", kdyby vedeli, jakym zpusobem se likviduji zvirata, ktere se nam pozdeji dostanou na stul.

26.5.2005 08:31

zoe napsal(a):
ta fotka je fakt super,moc hezká gabunka kde jsi ji koupil je fakt nádherná,už tě někdy kousla?

patří to k tomu krmení 2 nějak se to posunulo

26.5.2005 22:24

marge napsal(a):
Myslis, ze kdyby to kote zabil driv, nez ho poda hadovi, ze se tim neco zmeni? Ze to bude pro neho v necem lepsi? Ta fotka je drsna, zvlast pro ty, kteri kocky chovaji. Ja zase chovam hady. Kocky jim nedavam a davat nebudu. Ale predkladam jim potkany, kurata, morcata. A to se nemusi libit zase tem, co maji morcata jako domaci mazlicky. Ale proste tak to je a nic se na tom nezmeni. Souhlasim s Milanem, ze hadi "by byli pohorseni", kdyby vedeli, jakym zpusobem se likviduji zvirata, ktere se nam pozdeji dostanou na stul.

Marge-mas pravdu ze kdo chova to a to tak neni nadsen ze jeho mazlicky nekdo likviduje a podava hadum s tim naprosto souhlasim,ale kdyz si vezmes ze koteti zlomis vaz a to jenom skubnes a netrva to dyl nez 3s! to mi ver mam s tim docela zkusenost!a to kote to pak ani nevnima! Zatzo kdyz ho tam necha tak ho had likviduje 15 minut a pokud to neni skrtic a sezere ho zaziva tak si jeste vytrpi buhvi co v jeho tele :)
Nerikam nic k tomu ze masozravce by nekdo mel ucit zrat zeleninu!!
sadra

27.5.2005 12:20

sadra napsal(a):
Marge-mas pravdu ze kdo chova to a to tak neni nadsen ze jeho mazlicky nekdo likviduje a podava hadum s tim naprosto souhlasim,ale kdyz si vezmes ze koteti zlomis vaz a to jenom skubnes a netrva to dyl nez 3s! to mi ver mam s tim docela zkusenost!a to kote to pak ani nevnima! Zatzo kdyz ho tam necha tak ho had likviduje 15 minut a pokud to neni skrtic a sezere ho zaziva tak si jeste vytrpi buhvi co v jeho tele :)
sadra

Jedovati hadi proste travi a skrtici dusi. Je to naprosto prirozeny dej. Zabijeji zpusobem jim vlastnim. A ze to trva dele nez "zlomit vaz" je uplne jedno. V jejich prirozenem prostredi jim potravu taky nikdo nepredklada na servirovacim podnose. A nikdo nikoho nenuti se divat, jak had lovi a polyka potravu. Ikdyz je to vec uplne normalni, ktera se bezne deje. Hlavni problemem teto diskuze byla ta kocka. Vetsina lidi ji bere jako domaciho mazlicka a je pro ne tezko predstavitelne, ze by se take mohla stat potravou. Moji hroznysi nebudou mit kocky v jidelnicku, a jestli je tam budou mit jini hadi, to zalezi na jejich majitelich.

cislo.5

27.5.2005 15:20
cislo.5

adjunkt napsal(a):

had1

cislo.5

27.5.2005 15:20
cislo.5

adjunkt napsal(a):

Had2

cislo.5

27.5.2005 15:21
cislo.5

adjunkt napsal(a):

Had3

cislo.5

27.5.2005 15:21
cislo.5

adjunkt napsal(a):

Had4

cislo.5

27.5.2005 15:22
cislo.5

adjunkt napsal(a):

Had5

cislo.5

27.5.2005 15:23
cislo.5

adjunkt napsal(a):

A chamík

28.5.2005 23:45

adjunkt napsal(a):

Elaphe taeniura - občas si dá i křepelčí vajíčka

28.5.2005 23:47

monte napsal(a):
Elaphe taeniura - občas si dá i křepelčí vajíčka

A ještě jedna

28.5.2005 23:49

adjunkt napsal(a):

A pro odlehčení - jedno krmení hrocha :) .

30.5.2005 10:18

sadra napsal(a):
sadra

Viš sádro, není to nechutný, je to naprosto přirozený. Možná že se budete ve škole (asi až na druhém stupni) učit co je to potravní řetězec a o vztahu predátor - kořist. Pak ti bude leccos jasné. Zatím se nepouštěj do nějakých větších úvah. A co se týká kořisti, kterou předkládám, tak tě ubezpečím, že jsem ochotnej zkrmit vše, co had do sebe je ochoten nasoukat ;-) Ať je to pes, kočka, chrček, andulka (šafářova) či cokoliv jiného.
A nevím, proč bych se měl bavit na účet kotěte?

karlík

30.5.2005 11:17
karlík

adjunkt napsal(a):

...protože kdo nečůrá není, není kamárád, rozhodl jsem se přispět svoji trocohu do mlýna.

karlík

30.5.2005 11:21
karlík

karlík napsal(a):
...protože kdo nečůrá není, není kamárád, rozhodl jsem se přispět svoji trocohu do mlýna.

...a další

karlík

30.5.2005 11:25
karlík

adjunkt napsal(a):

...další krmení, jen malá N. kaouthia se nechala přemlouvat.

karlík

30.5.2005 11:27
karlík

adjunkt napsal(a):

...už to jde samo...

karlík

30.5.2005 11:30
karlík

adjunkt napsal(a):

ta myška jí "pěkně lezla krkem"

6.6.2005 19:35

adjunkt napsal(a):

dneska moje korálovka baštila jako divá..

22.6.2005 20:06

gadjukin napsal(a):
Viš sádro, není to nechutný, je to naprosto přirozený. Možná že se budete ve škole (asi až na druhém stupni) učit co je to potravní řetězec a o vztahu predátor - kořist. Pak ti bude leccos jasné. Zatím se nepouštěj do nějakých větších úvah. A co se týká kořisti, kterou předkládám, tak tě ubezpečím, že jsem ochotnej zkrmit vše, co had do sebe je ochoten nasoukat ;-) Ať je to pes, kočka, chrček, andulka (šafářova) či cokoliv jiného.
A nevím, proč bych se měl bavit na účet kotěte?

Tak do psa bych nešel.Chovám taky hady,ale kdybych viděl někoho jak zkrmuje psi,tak bych zmlátil tak,že by ho musela odvést Záchranka!!!

21.10.2005 20:43

adjunkt napsal(a):
dneska moje korálovka baštila jako divá..

jeji prvni první králik

21.10.2005 20:44

lachesis napsal(a):
jeji prvni první králik

takhle končíme

27.10.2005 16:22

lachesis napsal(a):
takhle končíme

27.10.2005 16:25

adjunkt napsal(a):

po jídle je třeba si vrátit panty na své místo

27.10.2005 16:26

adjunkt napsal(a):

pssst u jídla se nemluví

27.10.2005 16:27

adjunkt napsal(a):

27.10.2005 16:29

adjunkt napsal(a):

když chytnu tak už nepustím

27.10.2005 17:31

mompracem napsal(a):
když chytnu tak už nepustím

Máš nádherné hady a pestrý reklamní substrát. Ale můžu tě
mompracen požádat o název toho zeleného hada, nejsem si
jistý jestli to je Gonyosoma a u toho předposledního nevím
vůbec. Dík.
vikicolek

27.10.2005 19:40

vikicolek napsal(a):
Máš nádherné hady a pestrý reklamní substrát. Ale můžu tě
mompracen požádat o název toho zeleného hada, nejsem si
jistý jestli to je Gonyosoma a u toho předposledního nevím
vůbec. Dík.
vikicolek

čauky to jsou hadi myho kámoše bydlime kousek od sebe a tak se navstevujem a měníme si navzájem fotečky a rady ten zelenej je Trimerusurus albolabris a ten druhy je užovka amurská.

29.10.2005 19:52

mompracem napsal(a):
čauky to jsou hadi myho kámoše bydlime kousek od sebe a tak se navstevujem a měníme si navzájem fotečky a rady ten zelenej je Trimerusurus albolabris a ten druhy je užovka amurská.

Carinata

29.10.2005 19:53

sauria napsal(a):
Carinata

carinata

29.10.2005 19:56

sauria napsal(a):
carinata

hortulanus

29.10.2005 19:57

sauria napsal(a):
hortulanus

este raz

29.10.2005 20:00

sauria napsal(a):
este raz

helena

31.10.2005 21:05

adjunkt napsal(a):

Mládě V.a.aspis

31.10.2005 21:08

petrov napsal(a):
Mládě V.a.aspis

Velký dravec

31.10.2005 21:10

petrov napsal(a):
Velký dravec

A ještě jeden

7.11.2005 22:45

sadra napsal(a):
sadra

Od kdy skrtici zerou ci polykaji zivou potravu????... se asi moc divas na akcni filmy jinak takovej skrtic kdyz stahne tak do 5s je po bolesti stisk je tak silnej ze vytlaci vsechen vzduch z plic a pri kazdem nadechu se smycka stahne vic takze korist se dostane okamzite do stavu kdyz omdli a neciti nic. To je pro informaci jiank kdyz tak kouakm na to kote tak za prvne je to cerstve narozene za druhe jed pusobi taky velice rychle a to ze sebou korist skube este par minut po tom to jsou uz jen nervy.

Jinak kdo by rad tak tady jsou dve male videa z krmeni Varana sice kvalita nic moc ale priste bude lepsi.

http://www.westhamptonliving.com/cyborgx/Krmeni1.avi
http://www.westhamptonliving.com/cyborgx/Krmeni2.avi

23.12.2005 11:04

adjunkt napsal(a):

tady je moje Python regius a křečík

23.12.2005 11:57

hysterocrates napsal(a):

1

23.12.2005 13:47

drobek napsal(a):
6

Drobku, co se skrývá za hada pod číslem jedna?Je to sanzinie?
Díky Redsnake

23.12.2005 14:01

redsnake napsal(a):
Drobku, co se skrývá za hada pod číslem jedna?Je to sanzinie?
Díky Redsnake

Skor by som sa opytal ci to je A. madagaskarensis

23.12.2005 14:28

ado napsal(a):
Skor by som sa opytal ci to je A. madagaskarensis

Mládě Acrantophis madagascarienzis

23.12.2005 15:14

hysterocrates napsal(a):

také něco málo přidám...Kozel

23.12.2005 15:47

keltmen napsal(a):
také něco málo přidám...Kozel

23.12.2005 18:35

drobek napsal(a):
2

Nadherne hady

23.12.2005 18:51

cyborgx napsal(a):

Krááááááááááááásnej hadík!
Z čeho je ta lebka? Puma?

23.12.2005 22:13

ufonek71 napsal(a):
Krááááááááááááásnej hadík!
Z čeho je ta lebka? Puma?

tesne vedle je to Panter

23.12.2005 23:39

adjunkt napsal(a):

sirtaliska,ale trochu rozmázlá

24.12.2005 09:02

cyborgx napsal(a):

Já chci takyyyyyyyyyyyyy!

24.12.2005 09:21

karlík napsal(a):
...už to jde samo...

Jééé! Ty chováš kobry?! Kolik jich máš? A jaký druhy?

25.12.2005 22:49

sadra napsal(a):
sadra

Neco ti povím,had je prostě lovec a nemůžeš mu dát rohlík.Je jedno jestli mu dáš kotě,nebo morče.Stejně by se o to kotě nokdo nestaral a pak by někde chcíplo.Tak je snad lepší když to má rychle za sebou ne?

31.12.2005 11:32

gadjukin napsal(a):
Krmení II

To neni kočka že ne!!!!!!

31.12.2005 11:48

bugs bunny napsal(a):
sirtaliska,ale trochu rozmázlá

Taky přidávam.To byla moje frieseika ještě malinká.Teď trochu dorostla,takže už se hezky cpe většíma potkanama.

31.12.2005 12:05

h vysin napsal(a):
Taky přidávam.To byla moje frieseika ještě malinká.Teď trochu dorostla,takže už se hezky cpe většíma potkanama.

Mládě V. albigularis žere myš.

31.12.2005 17:21

adjunkt napsal(a):

Moreli spilota variegeta

31.12.2005 17:23

adjunkt napsal(a):

a jěště

31.12.2005 17:24

adjunkt napsal(a):

a jěště

31.12.2005 17:24

adjunkt napsal(a):

a jěště jedna

1.1.2006 10:21

hadi doupe napsal(a):
a jěště jedna

Mňam!

1.1.2006 10:24

ufonek71 napsal(a):
Mňam!!

Zdroj: internet

2.1.2006 12:57

ufonek71 napsal(a):

Skvělá fotka........

6.1.2006 19:27

ufonek71 napsal(a):

fakt suprový

7.1.2006 14:20

adjunkt napsal(a):

7.1.2006 15:05

ccerdo napsal(a):

Pěkné, ty jsou tvoje??Vlastní odchov, nebo nákup???

12.1.2006 16:58

adjunkt napsal(a):

mládě hroznýše

12.1.2006 18:07

adjunkt napsal(a):

morelia viridis-ARU při krmení (samec),samička po jídle v pozadí

18.1.2006 17:40

adjunkt napsal(a):

mnnnááááámmm

21.1.2006 13:18

h vysin napsal(a):
Pěkné, ty jsou tvoje??Vlastní odchov, nebo nákup???

To jsou moje"vlastní" bylo jich 24 a všechny se"snad" mají fajn. Tohle je máma:

21.1.2006 13:32

ccerdo napsal(a):
To jsou moje"vlastní" bylo jich 24 a všechny se"snad" mají fajn. Tohle je máma:

Zrovna jdu z "dílny"a holka opět klade.

27.1.2006 16:43

adjunkt napsal(a):

dnešní krmení

28.1.2006 07:51

adjunkt napsal(a):