Ahoj, mám terárko s párem mladých boa constrictor o rozměrech 80x40x40, vytápím jednou žárovkou Day glo 15W je tam teplota asi 25 Stupňů a myslím, že je to málo a tak se chci zeptat jestli by nebylo lepší tam koupit ještě jednu 15 Watovku. předtím jsem tam měl totiž jednu 50 Watovou a bylo tam moc horko a hroznýši zvraceli potravu.Tak dik moc
ripper
napsal(a):
Ahoj, mám terárko s párem mladých boa constrictor o rozměrech 80x40x40, vytápím jednou žárovkou Day glo 15W je tam teplota asi 25 Stupňů a myslím, že je to málo a tak se chci zeptat jestli by nebylo lepší tam koupit ještě jednu 15 Watovku. předtím jsem tam měl totiž jednu 50 Watovou a bylo tam moc horko a hroznýši zvraceli potravu.Tak dik moc
Nikdo neví ?
doktor09
napsal(a):
tak proc tam nedas 25W ci 40W obyc zarovecku za 9,- . Staci trochu myslet a vyzkousek to!!!
Hele, já mám pro Boa v terárku 100x50x50 na pravé strane vyhřevnej kámen,ale ted nevím kolik W, a nad ním mám 40W žárovku co je napojená na časovej spínač (08:00hod se zapne a ve20:00hod. zhasne) .. tohle je teplá strana terárka a na druhé strane mam misku s vodou a nad ní taky 40W a ta je napojená na termostat, co tu žárovku zapína jen kdyz teplota klesne pod požadovanou teplotu - toto hlída čidlo v terárku!! mam to asi tak, že: (vše je v chladným roku, kde je čidlo) asi 8h - 10ho. 26stup. 10 - 12hod 27 ..... a tak to jde pres den .. nejvic mam asi 28,5stupnu a k veceru se to zase snizuje ..... v teplé části maji samozřejmě víc!!