Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2005 20:22

Byl jsem na sondě a doktor mi řekl že je to na 90% samice ale že si neni jistý měla půl metru že prý je to málo. Ale ted se vytáhla na 60cm a je docela znatelný úzký ocásek za zadečkem údajně to mívají samci a samice to nemají zůžené?

11.5.2005 07:44

davidek1 napsal(a):
Byl jsem na sondě a doktor mi řekl že je to na 90% samice ale že si neni jistý měla půl metru že prý je to málo. Ale ted se vytáhla na 60cm a je docela znatelný úzký ocásek za zadečkem údajně to mívají samci a samice to nemají zůžené?

No vis ja uz nak stim pohlavim nevim. Driv jsem veril ze se to da poznat podle delky ocasu samec ma delsi samice kratsi. Mame v DDM dve uzovky jedna ma velmi kratky ocas samice a jedna hodne dlouhy samec. Toho samce ma kamoc uz 10 let a letos ho poprve dal k samici. Po case jsme je oddelili no a predstav si ze tan potencialni samec snesl 18 vajec neoplodnenych. Tak to jsou asi obe samice. Chce to lepsi metody poznavani pohlavi sonda je ale docela presna pokud ji had nezadrzi a ty ji nestrcis dal a myslis si ze je to samec.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2005 08:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

davidek1 napsal(a):

samci v koreni ocasu maji schovane hemipenisy, takze ty maji rozsireny ocas a samickam se hned za kloakou zuzuje.
Se sondou se u samce dostanes dal nez u samice, ale pokud samec ty hemipenisy sevre moc pevne, tak pak muze sondovani vypadat ze je to samice. Jestli ma uzkej ocas hned za kloakou, tak to je spis samice

11.5.2005 19:49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
samci v koreni ocasu maji schovane hemipenisy, takze ty maji rozsireny ocas a samickam se hned za kloakou zuzuje.
Se sondou se u samce dostanes dal nez u samice, ale pokud samec ty hemipenisy sevre moc pevne, tak pak muze sondovani vypadat ze je to samice. Jestli ma uzkej ocas hned za kloakou, tak to je spis samice

A já myslel že mají samice sylný ocas aby tam mohly mít vajíčka?

11.5.2005 20:22

davidek1 napsal(a):
A já myslel že mají samice sylný ocas aby tam mohly mít vajíčka?

tak za 1) ....silný...ale to je víceméně fuk ale za 2)vejce v ocase?????,tak si prosimtě přečti ňákou základní teraristickou literaturu.nevíš kde by se asi vejce mohla v ocase vyvíjet?myslíš,že tam je ňáký místo?vejce se vyvíjí ve vejcovodech.

Přidejte reakci

Přidat smajlík