Dobry den, můžete mi někdo, prosím, poradit? Ráda bych želvám Testudo graeca ibera na jaře udělala nový výběh ale nemám vůbec žádnou představu. Nemohli byste mi sem hodit nějaké fotečky vašich výběhů, abych věděla jací jste šikulové a jak krásné výběhy jste dokazali stvořit? Co takhle malá soutěž o nejlepší výběh?
Nebo pokud někdo má nějake zajímvé odkazy tak sem s nima.
Tisíceré díky
sasina77
napsal(a):
Dobry den, můžete mi někdo, prosím, poradit? Ráda bych želvám Testudo graeca ibera na jaře udělala nový výběh ale nemám vůbec žádnou představu. Nemohli byste mi sem hodit nějaké fotečky vašich výběhů, abych věděla jací jste šikulové a jak krásné výběhy jste dokazali stvořit? Co takhle malá soutěž o nejlepší výběh?
Tisíceré díky
Ahoj! My stavame vybeh uz 3 roky . Stale to nebolo dobre, ale tento rok sa uz pomaly priblizujeme k nasim predstavam.
Hodim sem odkaz... fotky by mali byt v casovom slede. Zacali sme ohradkou v roku 2006... posledny riadok je sucasnost
http://www.korytnacky.m-team.sk/ FotogaleriaVonkajsiVybeh.html
Treba vymazat medzeru pred F!
Lenka
sasina77
napsal(a):
Tisíceré díky
Ahoj, nám se podařil moc pěkný výběh pro Hermanky a jednoho horsfielďáka. Chválí nám ho i zkušenější chovatelé. A hlavně želvám se tam podle všeho líbí. Na fotkách zatím nejsou domečky, které už stojí a želvy v nich letos začali i zimování. Mrkněte na stránky. www. tekumseh.cz