Boa constrictor jungle ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2006 23:31

Narazil jsem na prodavajiciho, ktery mi chce prodat 1.1 techhle hroznysu jako "jungle". Co myslite vy? Mne se to nejak nezda...

12.3.2006 23:32

usbiker napsal(a):
Narazil jsem na prodavajiciho, ktery mi chce prodat 1.1 techhle hroznysu jako "jungle". Co myslite vy? Mne se to nejak nezda...

.

13.3.2006 00:53

usbiker napsal(a):
.

Uz se to vyresilo - neni to jungle. Radim

13.3.2006 17:54

usbiker napsal(a):

Ja som uz tuto fotku niekde videl, niekto ich predaval a mali parazitov.

13.3.2006 19:34

minomino napsal(a):
Ja som uz tuto fotku niekde videl, niekto ich predaval a mali parazitov.

Za kolik ti je nabízeli ? Nakonec zlevnili nebo sis koupi rozmyslel ?

13.3.2006 19:37

mafuk napsal(a):
Za kolik ti je nabízeli ? Nakonec zlevnili nebo sis koupi rozmyslel ?

Teď jsem si vzpomněl, nabízel je na internetu pan Mo....., ale už nevím kontakt. Chtěl za mláďata asi 2500,-/kus. Je to od něj ?

13.3.2006 21:09

mafuk napsal(a):
Teď jsem si vzpomněl, nabízel je na internetu pan Mo....., ale už nevím kontakt. Chtěl za mláďata asi 2500,-/kus. Je to od něj ?

Ono to bylo trochu slozitejsi. Koupil je muj kamarad asi pred pul rokem ve stari 1,5 roku, o delce cca 180 cm. Nevim za kolik je koupil, ale vim, ze je mel odnekud ze Slovenska. Tenkrat mi tvrdil, ze jsou to 100% hetero stripped. Ted byl ve financni krizi, tak jsem je od nej chtel koupit, ale ted mi tvrdil, ze se tenkrat spletl, ze jsou to 100% hetero Jungle. Chtel mi je pustit za 10 000Kc. Na junglace moc levne, na stripped nevim, ale zase asi moc drazi. Nakonec jsme se dohodli na sesti tisicich, tlacil ho cas. Jsou ve skvele kondici, znam je, a parazity nemaji. Mel jsem je doma uz dva mesice na zkousku, a mezitim mi samec (aspon doufam ) naparil mou obyc samici. Myslim ze za 6000Kc to jde, ne?

13.3.2006 21:32

usbiker napsal(a):
Ono to bylo trochu slozitejsi. Koupil je muj kamarad asi pred pul rokem ve stari 1,5 roku, o delce cca 180 cm. Nevim za kolik je koupil, ale vim, ze je mel odnekud ze Slovenska. Tenkrat mi tvrdil, ze jsou to 100% hetero stripped. Ted byl ve financni krizi, tak jsem je od nej chtel koupit, ale ted mi tvrdil, ze se tenkrat spletl, ze jsou to 100% hetero Jungle. Chtel mi je pustit za 10 000Kc. Na junglace moc levne, na stripped nevim, ale zase asi moc drazi. Nakonec jsme se dohodli na sesti tisicich, tlacil ho cas. Jsou ve skvele kondici, znam je, a parazity nemaji. Mel jsem je doma uz dva mesice na zkousku, a mezitim mi samec (aspon doufam ) naparil mou obyc samici. Myslim ze za 6000Kc to jde, ne?

Mam doma to iste a za 1800,-Sk takze myslim ze ta niekto oblafol. ked pozres kresbu budu to urcite pribuzny ;)

13.3.2006 21:33

minomino napsal(a):
Mam doma to iste a za 1800,-Sk takze myslim ze ta niekto oblafol. ked pozres kresbu budu to urcite pribuzny ;)

foto pri zvleku takze farby si domysli podla predoslej

13.3.2006 21:34

minomino napsal(a):
foto pri zvleku takze farby si domysli podla predoslej

2

13.3.2006 22:15

minomino napsal(a):
2

Jo to budou asi pribuzni... Ty mas za 1800Sk jednoho mladeho, anebo jsem to spatne pochopil? Ja ted koupil za 6000Kc 1.1 o delce asi 200 cmm a stari 2 roky... myslis ze je to moc? Ja bych rek ze je to adekvatni...

13.3.2006 22:40

usbiker napsal(a):
Jo to budou asi pribuzni... Ty mas za 1800Sk jednoho mladeho, anebo jsem to spatne pochopil? Ja ted koupil za 6000Kc 1.1 o delce asi 200 cmm a stari 2 roky... myslis ze je to moc? Ja bych rek ze je to adekvatni...

no podla mna je to dost, sice ked su relativne dospely tak sa to da nejako stravit ale ja zasa uprednostnujem nakup len mladych hadov ;)

13.3.2006 22:44

minomino napsal(a):
no podla mna je to dost, sice ked su relativne dospely tak sa to da nejako stravit ale ja zasa uprednostnujem nakup len mladych hadov ;)

Me 3 vlastni hroznyse jsem si taky vypiplal od mala, ale tihle se mi libili.

13.3.2006 22:48

usbiker napsal(a):
Me 3 vlastni hroznyse jsem si taky vypiplal od mala, ale tihle se mi libili.

ked sa ti pacili tak nie je co riesit aj keby stali viac

14.3.2006 03:18

minomino napsal(a):
ked sa ti pacili tak nie je co riesit aj keby stali viac

Jsou krásní, ale pochybuji, že z nich vyleze něco jiného než toto. Známý takovouto kresbovou variantu roky odchovává a stále nic nového. Prodává je o trochu dráž než normální mláďata.

14.3.2006 20:47

minomino napsal(a):
2

Podívejte sena www.superboas.com,tam pan Kovář nabízí pravé jungle,a ta cena je taky o poznání horší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík