Potrebuju radu o hroznysi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2006 20:48

Prosim jestli mate nekdo zkusenost tak mi poradte.Mam hroznyse Kralovskeho a po tele se mu na trech mistech udelaly bile flicky jako plisen.Muzu klidne zaslat i foto.Jestli s timto problemem ma nekdo zkusenost tak mi prosim poradte dekuju moc

15.3.2006 01:41

kh330i napsal(a):
Prosim jestli mate nekdo zkusenost tak mi poradte.Mam hroznyse Kralovskeho a po tele se mu na trech mistech udelaly bile flicky jako plisen.Muzu klidne zaslat i foto.Jestli s timto problemem ma nekdo zkusenost tak mi prosim poradte dekuju moc

Jaké má v těch místech šupiny ?

15.3.2006 16:15

kh330i napsal(a):

Ahoj Katko,
dej fotky sem, podíváme se na to.

15.3.2006 19:34

mafuk napsal(a):
Jaké má v těch místech šupiny ?

Dekuju za odpoved ale plisen to asi nebude jen spatne svlecena kuze.Nekdy se to stane kdyz ji morcata kousnou.Ale i tak dekuju za odpoved

15.3.2006 19:35

© acanthos napsal(a):
Ahoj Katko,

Jasně,dej sem fotku,může to být jen rána po svleku,ty bývají bílé,ale pokud to hnisá,je to nějaká plíseň.

15.3.2006 19:35

© acanthos napsal(a):
Ahoj Katko,

Dekuju za ochotu uz je to v pohode.Jen spatne svlecena kuze.Obcas ji morcata pokousou a pak jsou stim problemy.diky

Přidejte reakci

Přidat smajlík