Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2009 19:50
michel

XXX.XXX.188.216

Dnes jsem našla na agamě takové miniaturní broučky nevíte co to je a jak se jich zbavit? terárium je čisté větve převařené....broučky má v koutku pusy a kolem očí díky za rady

7.1.2009 15:57
lucifer

XXX.XXX.40.115

michel napsal(a):
Dnes jsem našla na agamě takové miniaturní broučky nevíte co to je a jak se jich zbavit? terárium je čisté větve převařené....broučky má v koutku pusy a kolem očí díky za rady

Nejspis nejaci roztoci. Dobry je proti nim Frontline ve spreji - normalne ten co je na psy/kocky. Je dost drahy, ale radej ten nez agamu zabit nejakym "jedem". Neprehnat s davkovanim, a pozor na oci a tlamicku, po aplikaci nekoupat. A pro sichr zopakovat tak za 3 tydny.

7.1.2009 17:23
vitticeps

XXX.XXX.181.184

michel napsal(a):

Pokud to jsou takoví tmaví prevíti, tak stačí smočit špejli s vatou do rostlinného oleje a z těchto kožních záhybů je odstranit. Párkrát případně zopakovat a pokud i přesto by se stále objevovaly tak přistoupit k radikálnějšímu řešení - viz. příspěvek od Lucifera. Jetšě doporučuji zkontrolovat zda nejsou i v uších.

7.1.2009 18:18
michel

XXX.XXX.188.216

vitticeps napsal(a):
Pokud to jsou takoví tmaví prevíti, tak stačí smočit špejli s vatou do rostlinného oleje a z těchto kožních záhybů je odstranit. Párkrát případně zopakovat a pokud i přesto by se stále objevovaly tak přistoupit k radikálnějšímu řešení - viz. příspěvek od Lucifera. Jetšě doporučuji zkontrolovat zda nejsou i v uších.

naštěstí v uších nejsou, děkuji moc za rady

Přidejte reakci

Přidat smajlík