Pomozte při identifikaci2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2006 17:09

Tady je druhá část fotografie ze spodu.
Omlouvám se za kvalitu, je to focené mobilním telefonem.

29.3.2006 21:28

marja22 napsal(a):

Mohla by to byt testudo hermanni hermanni... Nemaji ji nahodou koupenou od nekoho z Kralovic/Kožlan???

4.4.2006 01:40

marja22 napsal(a):

šílená fotka,šílenej stav!Proč někomu radíš,když sama máš takhle sprzněnou t.h. boetgeri(to k tvému dotazu)

5.4.2006 15:40

marja22 napsal(a):

Známým vyřiď, že jestli maj želvu v takovymhle stavu, tak sou pěkný hovada a takhle náročný zvíře jim vůbec nepatří do rukou!!!

5.4.2006 16:48

iguanaman napsal(a):
Známým vyřiď, že jestli maj želvu v takovymhle stavu, tak sou pěkný hovada a takhle náročný zvíře jim vůbec nepatří do rukou!!!

Díky Bohu, že tahle želva není zanedbaná mými známými. Dostali jí od nějakého naprostého začátečníka, který jí choval na zemi v krabici a želva ho jednoduše přestala bavit. Protože jsou sami začátečníci zeptali se mě co s ní a co je to vůbec za druh.
Vím že je želva v příšerném stavu ale kupodivu zatím neměla měký krunýř. Růstové vady tam byly až hrůza, ale myslím že se při správné péči želva dožije ještě vysokého věku. Jinak dík za reakce.

10.4.2006 11:15

marja22 napsal(a):
Díky Bohu, že tahle želva není zanedbaná mými známými. Dostali jí od nějakého naprostého začátečníka, který jí choval na zemi v krabici a želva ho jednoduše přestala bavit. Protože jsou sami začátečníci zeptali se mě co s ní a co je to vůbec za druh.
Vím že je želva v příšerném stavu ale kupodivu zatím neměla měký krunýř. Růstové vady tam byly až hrůza, ale myslím že se při správné péči želva dožije ještě vysokého věku. Jinak dík za reakce.

já si určitě myslím že je to t.marginata pošlu ti fotku meho mimina marginaty a porovnej to....pokud by si byla tak hodna a informovala mne tenhle pribeh mne vazne zajima

11.4.2006 15:38

sanny napsal(a):
já si určitě myslím že je to t.marginata pošlu ti fotku meho mimina marginaty a porovnej to....pokud by si byla tak hodna a informovala mne tenhle pribeh mne vazne zajima

Díky za reakce,
no já bych neřekla že to bude t. marginata. Ta má totiž světlou pokožku na nohou, nebo alespoň se mi to tak zdá. Tahle želva měla kůži tmavou až černavou na končetinách i na hlavě.
Jaký příběh by tě zajímal?

Přidejte reakci

Přidat smajlík