Prosím, potvrďte pohlaví u phelsumy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2009 11:09
krysicka

XXX.XXX.48.21

Dobrý den,
myslím, že je to sameček, ale pro jistotu bych ráda názory dalších chovatelů. Budu ho někdy v březnu prodávat, tak aby to bylo jisté. Děkuji!

27.1.2009 18:58
dedula

XXX.XXX.65.182

krysicka napsal(a):
Dobrý den,
myslím, že je to sameček, ale pro jistotu bych ráda názory dalších chovatelů. Budu ho někdy v březnu prodávat, tak aby to bylo jisté. Děkuji!

Na 100% samec. Děd

30.1.2009 15:14
felzumik

XXX.XXX.215.246

krysicka napsal(a):
Dobrý den,

A už máš kupce? Měla bych zájem...

31.1.2009 11:27
dani

XXX.XXX.198.14

felzumik napsal(a):
A už máš kupce? Měla bych zájem...

Dobrý den,
pomůžete mi prosím s určením 6-ti měsíční pehlsumy grandisky? Děkuji za odpovědi

31.1.2009 19:43
felzumik

XXX.XXX.215.246

dani napsal(a):
Dobrý den,
pomůžete mi prosím s určením 6-ti měsíční pehlsumy grandisky? Děkuji za odpovědi

Není to na 100%, ale myslím, že to je samička

2.2.2009 18:34
dedula

XXX.XXX.90.214

dani napsal(a):
Dobrý den,

Ahoj, fotka je dost mizerná, ale já bych řekl, že samec:-). Děd

2.2.2009 21:51
felzumik

XXX.XXX.215.246

dedula napsal(a):
Ahoj, fotka je dost mizerná, ale já bych řekl, že samec:-). Děd

No nwm, preanální póry tam nejsou vůbec a ani kapsy na hemipenisy nejsou moc vidět...ale možná je to věkem a nezralostí...každopádně se mi už taky stalo, že jsem identifikovala jednu svojí felsumu jako samce a pak mi snesla vejce...

3.2.2009 09:51
dedula

XXX.XXX.110.62

felzumik napsal(a):
No nwm, preanální póry tam nejsou vůbec a ani kapsy na hemipenisy nejsou moc vidět...ale možná je to věkem a nezralostí...každopádně se mi už taky stalo, že jsem identifikovala jednu svojí felsumu jako samce a pak mi snesla vejce...

Já si právě nejsem jistej. Chtělo by to lepší fotku. Mě se zdá, že tam náznaky preanálních pórů i kapes jsou. Viz úprava fota, ale možná to je pouze způsobeno nízkou kvalitou fotky. Zkoušel jsem to zvětšit, ale to je na nic. Krysičko, zkus sem dát prosím lepší fotku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík