Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2006 21:34

chtel bych chovat tento druh zvirete ale bohuzel mu nemuzu poskytnout tak velke terarium ptam se tedy jestli existuje nejaka podobna ale asi tak 3x mensi jesterka do terarka o rozmerech 100x75x100 pricemz ten metr je na visku(druhy na sirku....)
melo by to byt pro chovnou trojicku.
predem dik za vase reakce a poslete prosim i foto diky
Grrr

6.4.2006 21:40

grrr napsal(a):
chtel bych chovat tento druh zvirete ale bohuzel mu nemuzu poskytnout tak velke terarium ptam se tedy jestli existuje nejaka podobna ale asi tak 3x mensi jesterka do terarka o rozmerech 100x75x100 pricemz ten metr je na visku(druhy na sirku....)
Grrr

Physignatus cocincinus, ale na trio to neni

6.4.2006 21:44

906090 napsal(a):
Physignatus cocincinus, ale na trio to neni

to neni skoro ani na jednoho a navic bych potreboval spis akvaterarium a o to je celkem velka udrzba

6.4.2006 21:47

grrr napsal(a):
to neni skoro ani na jednoho a navic bych potreboval spis akvaterarium a o to je celkem velka udrzba

a nejakyho hezkyho varanka bych asi taky neodmit....

8.4.2006 20:18

grrr napsal(a):
a nejakyho hezkyho varanka bych asi taky neodmit....

poradi mi tedy nekdo????
prosim.........

9.4.2006 09:29

grrr napsal(a):
Grrr

Zruš ten požadavek na trio a máš zvířat hafo.. Kdybys tam dal nějaký hezký kameny, tak by se tam neměl špatně 1,2 pogon...

9.4.2006 09:40

grrr napsal(a):
poradi mi tedy nekdo????
prosim.........

Velké druhy rodu Anolis např.equestris,luteogularis,baracoae,noblei.

9.4.2006 20:31

mana napsal(a):
Velké druhy rodu Anolis např.equestris,luteogularis,baracoae,noblei.

diky vam vsem za reakce!!!! ale bohuzel anolisove se mi moc nelibi nevidel sem jich sice moc z toho co menujes pouze equestris potom jeste nejaky mensi druhy ale usuzuju ze ten zbytek bude podobny....
zkoncil sem nakonec po dlouhem hledani u Gallotia galloti ale moc dobre nevim jestli se mi je podari nekde sehnat!!!!!
je to sice trosku vysoky ale neva....
pokud nekdo chovate nebo ste chovali tak se pls. ozvete treba na icq 231 709 998
zatim zdar a silu pri uspesnem chovu!!!

19.4.2006 19:47

grrr napsal(a):
Grrr

Agama kočinská, trnoještěr.....Podívej se do nějaké knihy.

19.4.2006 20:27

grrr napsal(a):
diky vam vsem za reakce!!!! ale bohuzel anolisove se mi moc nelibi nevidel sem jich sice moc z toho co menujes pouze equestris potom jeste nejaky mensi druhy ale usuzuju ze ten zbytek bude podobny....
zkoncil sem nakonec po dlouhem hledani u Gallotia galloti ale moc dobre nevim jestli se mi je podari nekde sehnat!!!!!
je to sice trosku vysoky ale neva....
pokud nekdo chovate nebo ste chovali tak se pls. ozvete treba na icq 231 709 998
zatim zdar a silu pri uspesnem chovu!!!

Navrhoval bych Baziliška zeleného nebo vittatuse,ale jsou těžko sehnatelní

Přidejte reakci

Přidat smajlík