chtel bych chovat tento druh zvirete ale bohuzel mu nemuzu poskytnout tak velke terarium ptam se tedy jestli existuje nejaka podobna ale asi tak 3x mensi jesterka do terarka o rozmerech 100x75x100 pricemz ten metr je na visku(druhy na sirku....)
melo by to byt pro chovnou trojicku.
predem dik za vase reakce a poslete prosim i foto diky
Grrr
grrr
napsal(a):
chtel bych chovat tento druh zvirete ale bohuzel mu nemuzu poskytnout tak velke terarium ptam se tedy jestli existuje nejaka podobna ale asi tak 3x mensi jesterka do terarka o rozmerech 100x75x100 pricemz ten metr je na visku(druhy na sirku....)
Grrr
Physignatus cocincinus, ale na trio to neni
grrr
napsal(a):
Grrr
Zruš ten požadavek na trio a máš zvířat hafo.. Kdybys tam dal nějaký hezký kameny, tak by se tam neměl špatně 1,2 pogon...
mana
napsal(a):
Velké druhy rodu Anolis např.equestris,luteogularis,baracoae,noblei.
diky vam vsem za reakce!!!! ale bohuzel anolisove se mi moc nelibi nevidel sem jich sice moc z toho co menujes pouze equestris potom jeste nejaky mensi druhy ale usuzuju ze ten zbytek bude podobny....
zkoncil sem nakonec po dlouhem hledani u Gallotia galloti ale moc dobre nevim jestli se mi je podari nekde sehnat!!!!!
je to sice trosku vysoky ale neva....
pokud nekdo chovate nebo ste chovali tak se pls. ozvete treba na icq 231 709 998
zatim zdar a silu pri uspesnem chovu!!!
grrr
napsal(a):
Grrr
Agama kočinská, trnoještěr.....Podívej se do nějaké knihy.
grrr
napsal(a):
diky vam vsem za reakce!!!! ale bohuzel anolisove se mi moc nelibi nevidel sem jich sice moc z toho co menujes pouze equestris potom jeste nejaky mensi druhy ale usuzuju ze ten zbytek bude podobny....
zkoncil sem nakonec po dlouhem hledani u Gallotia galloti ale moc dobre nevim jestli se mi je podari nekde sehnat!!!!!
je to sice trosku vysoky ale neva....
pokud nekdo chovate nebo ste chovali tak se pls. ozvete treba na icq 231 709 998
zatim zdar a silu pri uspesnem chovu!!!
Navrhoval bych Baziliška zeleného nebo vittatuse,ale jsou těžko sehnatelní