Terárko pro Eublepharis Macularius - fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2005 08:51

Zdravím všechny chovatele!
Chystám se stěhovat své eublephary a tak bych uvítal nějaké fotky vašich terárií na inspiraci:-)! Předem moc děkuju! Zdenda

28.5.2005 14:57

drakor napsal(a):
Chystám se stěhovat své eublephary a tak bych uvítal nějaké fotky vašich terárií na inspiraci:-)! Předem moc děkuju! Zdenda

To je moje, ale budu dělat nové, tak pak se pochlubím. Dobrý téma pro diskuzi

29.5.2005 17:33

doli napsal(a):
To je moje, ale budu dělat nové, tak pak se pochlubím. Dobrý téma pro diskuzi

tady je

29.5.2005 20:41

luma napsal(a):
tady je

tak to je pro moje gekončíkyzatím jsou to ale malí,necelej rok

29.5.2005 23:11

botchi napsal(a):
tak to je pro moje gekončíkyzatím jsou to ale malí,necelej rok

To je moc hezky! Moji jsou tez mali, 09/2004. Jak jsi ho vyrabel? Je to vazne hezky! Nemuzou pri lezeni po zadni stene spadnout? Aby se jim neco nestalo. Ja je mam v terku bez upravy sten. Diky

31.5.2005 17:13

drakor napsal(a):

Tak tohle je moje před úpravou.

31.5.2005 17:14

svont napsal(a):

A tohle je to samé, ale po úpravě.

31.5.2005 18:14

drakor napsal(a):
To je moc hezky! Moji jsou tez mali, 09/2004. Jak jsi ho vyrabel? Je to vazne hezky! Nemuzou pri lezeni po zadni stene spadnout? Aby se jim neco nestalo. Ja je mam v terku bez upravy sten. Diky

zadní stěna je z betonu akorat místo písku jsem dal antuku a má to nádech do červena,do čerstvýho betonu dáš plochý kameny břidlici nebo nějáký kořen,jak je libo.A neměj strach že spadnou to nehrozí

9.6.2005 18:15

svont napsal(a):

Hezký. Z čeho máš zadní stěnu. Rád bych jim to také tak zařídil.

10.6.2005 06:09

chovatel napsal(a):
Hezký. Z čeho máš zadní stěnu. Rád bych jim to také tak zařídil.

Ahoj zadní stěna je z montážní pěny, určitě doporučuju, daj se z ní po zaschnutí vyřezat pěkný tvary, já jsem ji nechal sice bez ořezání, ale myslím že to taky nevypadá tak zle. Určitě by bylo hezčí to vyřezat do tvarů skály, ale teď už se do toho pouštět nebudu.
Povrchová úprava je písek, kterej jsem přilepil lepidlem na kachličky.

10.6.2005 16:14

svont napsal(a):
Ahoj zadní stěna je z montážní pěny, určitě doporučuju, daj se z ní po zaschnutí vyřezat pěkný tvary, já jsem ji nechal sice bez ořezání, ale myslím že to taky nevypadá tak zle. Určitě by bylo hezčí to vyřezat do tvarů skály, ale teď už se do toho pouštět nebudu.
Povrchová úprava je písek, kterej jsem přilepil lepidlem na kachličky.

moje terárko vlastně eubliků

12.6.2005 16:42

drakor napsal(a):

tohle jsem právě dokončil, je to pro Trnorepa

12.6.2005 16:44

krabat napsal(a):
tohle jsem právě dokončil, je to pro Trnorepa

A ještě jedna

12.6.2005 18:08

krabat napsal(a):
A ještě jedna

Tak to je teda fakt krásný! Jak jsi dělal tu zadní stěnu? Fakt povedený !

12.6.2005 20:20

krabat napsal(a):
A ještě jedna

sice to není pro gekončíky ale jinak nádherataky bych se zeptal jak je to udělané

13.6.2005 08:44

krabat napsal(a):
A ještě jedna

To je fakt pekny! Jak je to udelany? Kdysi jsem slysel ze na takovy veci je dost dobrej itong

13.6.2005 09:19

krabat napsal(a):
A ještě jedna

Krasny!!To je radost pohledet do nej!! Pokud by jsi byl ochotny tak tady je muj mel pubertak@centrum a jestli by jsi mi neco mohl napsat o te zadni stene(jak byla vyrobeno nebo u koho jsi si ji nechal udelat) a pak jak chovas ty trnorepy
dekuji

13.6.2005 22:11

sadra napsal(a):
Krasny!!To je radost pohledet do nej!! Pokud by jsi byl ochotny tak tady je muj mel pubertak@centrum a jestli by jsi mi neco mohl napsat o te zadni stene(jak byla vyrobeno nebo u koho jsi si ji nechal udelat) a pak jak chovas ty trnorepy
dekuji

Postup vyroby zadni steny je velice snadny! Je to polystiren, 10 cm tlusty. Bydlim na sidlisti, kde se vsude provadi zateplovani baraku prave temito polystireny, takze za 50Kc Vam kazdy zednik dve desky uleje
Koupite nitroredidlo (cca 40Kc) k dostani vsude a budto pokapavat primo z plechovky (velke kratery), nebo si poridte roztrikovadlo pro postrik rostlin (cca 60Kc), kterym docilite zdrsneny povrch. Nemusite se bat toxicity redidla, staci nechat den na balkone a pohodlne se odpari.
No a na lepeni pisku pouzijete lepidlo na polystiren. Ja ho dostal od kamose zednika, prodava se po asi 20ti kilovych pytlech, takze zbytecne moc. Slysel jsem ovsem, ze lidi na lepeni pisku pouzivaji take termotmel, ktery se da poridit za 100Kc v drogerii. Z prascku udelate ridkou kasi, dle vlastniho uvazeni a natrete na polystiren stetkou (dobry je zarozak na vytirani krateru). Pak uz staci jen posypat piskem a nechat den zaschnout.
Pisek jsem koupil v terarijnich potrebach, da se sehnat i za 120 Kc 5 kg.
Ja pouzil dve barvy pisku, prodavaji se od bile, pres zlutou, cervenou, az po cernou.
A to je vse, pratele, kdyby neco, rad poradim!
Krabat.

13.6.2005 22:16

krabat napsal(a):
Postup vyroby zadni steny je velice snadny! Je to polystiren, 10 cm tlusty. Bydlim na sidlisti, kde se vsude provadi zateplovani baraku prave temito polystireny, takze za 50Kc Vam kazdy zednik dve desky uleje
Koupite nitroredidlo (cca 40Kc) k dostani vsude a budto pokapavat primo z plechovky (velke kratery), nebo si poridte roztrikovadlo pro postrik rostlin (cca 60Kc), kterym docilite zdrsneny povrch. Nemusite se bat toxicity redidla, staci nechat den na balkone a pohodlne se odpari.
No a na lepeni pisku pouzijete lepidlo na polystiren. Ja ho dostal od kamose zednika, prodava se po asi 20ti kilovych pytlech, takze zbytecne moc. Slysel jsem ovsem, ze lidi na lepeni pisku pouzivaji take termotmel, ktery se da poridit za 100Kc v drogerii. Z prascku udelate ridkou kasi, dle vlastniho uvazeni a natrete na polystiren stetkou (dobry je zarozak na vytirani krateru). Pak uz staci jen posypat piskem a nechat den zaschnout.
Ja pouzil dve barvy pisku, prodavaji se od bile, pres zlutou, cervenou, az po cernou.
Krabat.

Uz vim co budu delat o prazdninach:-)! Chlape, nemohl by jsi sem prosim dat jeste nejakou detailnejsi fotku teš skaly? Focenou tak z 10 cm. Abych videl lip jak to vypada z blizka. Dik moc! Je to vazne parada! Zdenda

13.6.2005 22:20

drakor napsal(a):
Uz vim co budu delat o prazdninach:-)! Chlape, nemohl by jsi sem prosim dat jeste nejakou detailnejsi fotku teš skaly? Focenou tak z 10 cm. Abych videl lip jak to vypada z blizka. Dik moc! Je to vazne parada! Zdenda

takovou?
tady je ten muj mistr!!

15.6.2005 13:27

krabat napsal(a):
takovou?
tady je ten muj mistr!!

nebo to mohu totalnim nesikum za 500 vyrobit sam

16.6.2005 09:52

krabat napsal(a):
Krabat.

Tvoje prace je moc pekna.
Pouzil sem podobny postup - jen polystyren sem neleptal redidlem, ale pouzil sem letlampu a "diry" vypalil. Na udrzeni pisku jsem pouzil vodou reditelny bezbarvy lak, ktery sem nanasel fixirkou a nasledne zasypal piskem. Tento postup sem opakoval asi 3-4x az prestal prosvitat polyren.
Hodne stesti pri tvorbe
Ondra

16.6.2005 18:15

krabat napsal(a):
Krabat.

Super!
Ja mam neco podobneho! Ale davam do vytvarovaneho polysterenu jeste velke ploche(trosku hrbolate) kameny! Napatlam na to cement a pak pisek a kaminky!!
Vse udrzi! Nic neplesnivy! Dva dny na balkone!! A sup do terarka!!!
sadra

18.6.2005 23:13

drakor napsal(a):

Tady je moje skromne terarium pro 0,0,4 Eublepharis Macularius

19.6.2005 20:05

maldan napsal(a):
Tady je moje skromne terarium pro 0,0,4 Eublepharis Macularius

Taky moc hezky! Ale bal bych se ze jim to slitne na hlavu:-)

20.6.2005 10:39

drakor napsal(a):
Taky moc hezky! Ale bal bych se ze jim to slitne na hlavu:-)

Je to pevne slepene k sobe, neda se s tim pohnout.

20.6.2005 22:46

maldan napsal(a):
Je to pevne slepene k sobe, neda se s tim pohnout.

Tak to je pak v pohode. Moc hezky. Taky uvazuju ze to tak udelam. Kde jsi nahrabal takovy pekny kameny? Ja je asi nakoupim v zahradnictvi:-)!

A jeste se zeptam. To je jeste nemas vysexovane? Prijdou mi na te fotce uz dost velci na to aby se tam dalo poznat pohlavi...

21.6.2005 02:40

drakor napsal(a):
Tak to je pak v pohode. Moc hezky. Taky uvazuju ze to tak udelam. Kde jsi nahrabal takovy pekny kameny? Ja je asi nakoupim v zahradnictvi:-)!

A jeste se zeptam. To je jeste nemas vysexovane? Prijdou mi na te fotce uz dost velci na to aby se tam dalo poznat pohlavi...

Z kamenu mame postavenej barak, takze ho pomalu rozebiram :-) Vysexovane je zatim nemam jsou jim cca.4 mesice tak nevim jestli uz pujde neco poznat.

21.6.2005 08:51

maldan napsal(a):
Z kamenu mame postavenej barak, takze ho pomalu rozebiram :-) Vysexovane je zatim nemam jsou jim cca.4 mesice tak nevim jestli uz pujde neco poznat.

Tak to pak jo.
No, zkus se na ne podivat jestli maj koule, tak to budou nejspis kluci a jestli ne tak to budou holky .

Jak jsou velci? Ja mam info ze pokud maji 13 cm tak uz se to pozna na 99%.

Tak je zkus vysexovat. Pokud by tam byli dva samci at mas cas dat jednoho do druheho terarka...

21.2.2008 14:58

maldan napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík