Přidávám první mé letošní páření - striped snow x cubed albino...Nejdříve to vypadalo, že samička nemá zájem, nakonec se ale neodolatelnému fešákovi cubedovi poddala.
snakesmanic
napsal(a):
Přidávám první mé letošní páření - striped snow x cubed albino...Nejdříve to vypadalo, že samička nemá zájem, nakonec se ale neodolatelnému fešákovi cubedovi poddala.
hanízek

XXX.XXX.6.15
snakesmanic
napsal(a):
Tak včera se mi spářili první gutky Samec Creamsicle,samice Blizzard.Tak uvidíme co z toho vzejde....Nejdřív jsem myslel,že samec na ni mít nebude protože je zhruba o třetinu menší,možná i víc.Ale výsledek je takový...
hanízek

XXX.XXX.6.15
hanízek
napsal(a):
Tak včera se mi spářili první gutky Samec Creamsicle,samice Blizzard.Tak uvidíme co z toho vzejde....Nejdřív jsem myslel,že samec na ni mít nebude protože je zhruba o třetinu menší,možná i víc.Ale výsledek je takový...
A jěště detail...
devil666

XXX.XXX.224.13
devil666

XXX.XXX.224.13
devil666
napsal(a):
detail
Páření samce Aztec a klasik samice dnes před polednem.
hanizek
napsal(a):
Páření samce Aztec a klasik samice dnes před polednem.
A jěště jedna jsem zvědav,jestli se v případném odchovu vyskytnou taky Aztécové...
hanizek
napsal(a):
A jěště jedna jsem zvědav,jestli se v případném odchovu vyskytnou taky Aztécové...
Včerejší páření samce Creamsicle a samice snow het. anery....
hanizek
napsal(a):
Včerejší páření samce Creamsicle a samice snow het. anery....
...a jěště jedna
hanizek
napsal(a):
...a jěště jedna
Dnešní páření Albino het. striped x Cubed albino...
snakesmanic
napsal(a):
Dnešní páření Albino het. striped x Cubed albino...
dnes krásna znáška 18 ! vajec.....z toho zrejme 17 oplodnených
drymarchon
napsal(a):
dnes krásna znáška 18 ! vajec.....z toho zrejme 17 oplodnených
...
snakesmanic
napsal(a):
Dnešní páření
atattug
napsal(a):
Dnešní páření
Dnešní páření Azteca a albino samice.Už to vypadalo,že z této samice letos nic mít nebudu.Dělala drahoty a neměla 14 dní o páření zájem a samcům pořád "utíkala".Dnes jsem se rozhodl to zkusit naposledy a tak to dopadlo...
hanizek
napsal(a):
Dnešní páření Azteca a albino samice.Už to vypadalo,že z této samice letos nic mít nebudu.Dělala drahoty a neměla 14 dní o páření zájem a samcům pořád "utíkala".Dnes jsem se rozhodl to zkusit naposledy a tak to dopadlo...
Dnešní snůžka samičky Striped snow, která obsahovala 15 krásných vajec.
snakesmanic
napsal(a):
Dnešní snůžka samičky Striped snow, která obsahovala 15 krásných vajec.
...už prišiel čas....