Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2006 19:48

Ahoj, nevíte někdo jakou potřebuje leguánek mal... květinu do terária? Kde jsou v Praze velké obchody s těmito zvířaty kromě PetCenter? Díky.

13.4.2006 20:45

sceloporus napsal(a):
Ahoj, nevíte někdo jakou potřebuje leguánek mal... květinu do terária? Kde jsou v Praze velké obchody s těmito zvířaty kromě PetCenter? Díky.

Nutne nepotrebuje zadnou, pokud vsak chces delat terarium osazene nejakymy rostlinami tak zkus scindapsus, sukulenty bez trnu, brectan, ficus atd...Ale pochybuju, ze to tam prezije

14.4.2006 09:16

sceloporus napsal(a):

Po pár pokusech s živýma kytkama buď budeš mít terárko bez nich nebo s umělýma. Ty umělé jednou za čas osprchuješ pod vodovodem a parády nadělají ...
A v takových obchodech jak uvádíš radši zvířata nekupuj. Podívej se v inzerci a zajeď si přímo k chovateli. Každý slušný chovatel ti rád ukáže kde a jak zvířata chová, rád se pochlubí úspěchy a oradí ti do začátku co a jak. V Praze (my znalci říkáme v Práglu) je jich určitě dost a dost.

14.4.2006 13:35

brmbos napsal(a):
Po pár pokusech s živýma kytkama buď budeš mít terárko bez nich nebo s umělýma. Ty umělé jednou za čas osprchuješ pod vodovodem a parády nadělají ...
A v takových obchodech jak uvádíš radši zvířata nekupuj. Podívej se v inzerci a zajeď si přímo k chovateli. Každý slušný chovatel ti rád ukáže kde a jak zvířata chová, rád se pochlubí úspěchy a oradí ti do začátku co a jak. V Praze (my znalci říkáme v Práglu) je jich určitě dost a dost.

u leguánka mám haworcie a je to v pohodě.

19.4.2006 19:41

brmbos napsal(a):

Brno né?

30.5.2006 11:11

janan napsal(a):
u leguánka mám haworcie a je to v pohodě.

Nemyslela si náhodou Hawercie. Já jsem se na to ptal a Haworcie asi neexistuje. A kde si jí koupila?

30.5.2006 12:38

sceloporus napsal(a):
Brno né?

Tak to budou opravdu Hawercie
ještě mám v terárku jeden kaktus,ale nevím,jak se jmenuje a pak
jsem před měsícem koupila Tillandsii,ta tam krásně prospívá.

13.6.2006 11:37

janan napsal(a):
Tak to budou opravdu Hawercie
ještě mám v terárku jeden kaktus,ale nevím,jak se jmenuje a pak
jsem před měsícem koupila Tillandsii,ta tam krásně prospívá.

Nevíte, co dělat při 10denní dovolené, když mi leguánky malachitové nikdo nechce krmit ani rosit? Předem děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík