Uživatel s deaktivovaným účtem

Čau....chci se zaptat jak dlouho po vyprazdneni muze elaphe guttata guttata 60cm zase zrat,,,vbc nevím sem zacinajici terarista sice chovam uz 4 roky sklipkany ale to je jedno...Prosím poraďte!!!!

voliminal
napsal(a):
Hned
Díky takze treba zítra ji muzu dat....... no ale taky nevím co takova 1 rocni uzovka 60cm dlouha "sejme"..... chovatel rikal ze uz normalní myši... nevím... nezkuseny mam ji od nedele

napsal(a):
Díky takze treba zítra ji muzu dat....... no ale taky nevím co takova 1 rocni uzovka 60cm dlouha "sejme"..... chovatel rikal ze uz normalní myši... nevím... nezkuseny mam ji od nedele
a jeste jedna otazka je porad jen v ukrytu..... nepoznaval bych na ni nejaky stres nebo neco ale vubec se mi nechodííí vyhřííívat!!! nevím co sní pod zarovkou ma cca.30-34*C......a v druhe půli teraria má okolo 24*C
napsal(a):
a jeste jedna otazka je porad jen v ukrytu..... nepoznaval bych na ni nejaky stres nebo neco ale vubec se mi nechodííí vyhřííívat!!! nevím co sní pod zarovkou ma cca.30-34*C......a v druhe půli teraria má okolo 24*C
Užovky jsou noční zvířata, moje třeba vylejzají z úkrytu tak 10 minut po tom co zhasnu. Jestli jí máš od neděle tak jí dej čas, aby se \"rozkoukala\". Teplota je v pohodě.

voliminal
napsal(a):
Užovky jsou noční zvířata, moje třeba vylejzají z úkrytu tak 10 minut po tom co zhasnu. Jestli jí máš od neděle tak jí dej čas, aby se \"rozkoukala\". Teplota je v pohodě.
jj díky moc

napsal(a):
jj díky moc
a to krmenííí????
reptil
napsal(a):
Cotakhle si něco přečíst ? To mi přijde jako lepší napad než se tady ptát na každou blbost
napríklad tu
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema =228158&r=3&m=1&page=1

drymarchon
napsal(a):
napríklad tu
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema =228158&r=3&m=1&page=1
DIK moc ste mi pomohli.....

drymarchon
napsal(a):
som si všimla, že ten môj link nefunguje