Zdravím!
Stavím terárko z OSB a nikde emohu sehnat pletivo s velmi malymi oky. Na burze mi nekdo doporucil sit kterou se brousi sadrokarton a v Hornbachu v Praze na Cernym se mi dneska akorat vysmali. Muzu pouzit vetracek z PC? Precerpa asi 18 m3 za hodinu, takze vykon slusnej. To terko je pro agamu vousatou a velike 80x40x50(v). Diky
drakor
napsal(a):
Zdravím!
Stavím terárko z OSB a nikde emohu sehnat pletivo s velmi malymi oky. Na burze mi nekdo doporucil sit kterou se brousi sadrokarton a v Hornbachu v Praze na Cernym se mi dneska akorat vysmali. Muzu pouzit vetracek z PC? Precerpa asi 18 m3 za hodinu, takze vykon slusnej. To terko je pro agamu vousatou a velike 80x40x50(v). Diky
V Hornbachu na Čerňáku prodávaji velmi jemné pletivo. Prodavaji ho v sekci domaciho textilu koberce a tak. Zkus se tam pozeptat. Kupovali jsme ho tam nekolikrat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

drakor
napsal(a):
Zdravím!
a jak maly oka jsi chtel? Ja myslim ze pro tohle zvire ti 1mm oka bohate staci, tim se zadna jeji potrava neproplazi. A pletivo s 1mm oky se urcite sehnat da. Ja jsem na vetraci listy v terarku sehnala takovej provrtanej plech, s 1mm kulatymi otvory, ale uz je to tak 8 let a pokud si pamatuju, tady na diskusi se lidi o tom bavili, ze je problem to shanet.
S tim PC vetrakem nevim, me prijde ze pokud mu nesnizis vykon, tak bude v terarku delat moc velkej pruvan a bude docela i hlucnej, ale nikdy jsem to nezkousela pouzit, tak at ti tu poradi nekdo zkusenejsi.
pc
drakor
napsal(a):
Zdravím!
V Hornbachu prodávají hliníkové pletivo proti hmyzu do oken,dáš za to asi 100,- za m x m.Větrák bych nedoporučoval udělá prúvan,hluk a vyfouká ti teplo.
drakor
napsal(a):
Zdravím!
Oobně používám větzrací mřížky původně určené do dveří nebo skříněk. Jsou plastové, k dostání v několika odstínech, zasazují se do otvoru průměr 50mm, ideálně dvě proti sobě. Jejich použití najdeš v diskusi s fotkami terárek na fotkách ze stavby terária. cena cca 5,50 jedna, mezery jsou dostatčně malé a větrání dostatčně účinné.
monte
napsal(a):
Oobně používám větzrací mřížky původně určené do dveří nebo skříněk. Jsou plastové, k dostání v několika odstínech, zasazují se do otvoru průměr 50mm, ideálně dvě proti sobě. Jejich použití najdeš v diskusi s fotkami terárek na fotkách ze stavby terária. cena cca 5,50 jedna, mezery jsou dostatčně malé a větrání dostatčně účinné.
Používám ventilátorek z PC, přes trafo s regulovaným výstupem - za cca. 250 Kč, rychlost se dá stáhnout na minimum a nejen že pak nedělá průvan, ale ani není slyšet