Ahojky, mam jen maly dotaz. Asi o nic nejde, ale chtel bych mit doma mazlika:-) Mam tak tri-mesicni agamu /Mex/ a on si na me obcas otvira tlamu:-) Resp. je to neco jako kdyby se branil, otvira tlamu, syci. Je jeste malej, tak se ho nebojim, ale nechci mu delat nejaky zlo, ale chci ho jen tak pohladit, vzit apod. Nemyslim si, ze ho nejak trapim. Zere normalne, cvrcky, zeleny, rosim, dostava i Roboran, teplota v pohode...jen tohle. Asi na me nema naladu, ale co kdyz pak vyroste a bude takhle naladovej?:-) ....a po panickovi to neni:-)
eky
napsal(a):
Ahojky, mam jen maly dotaz. Asi o nic nejde, ale chtel bych mit doma mazlika:-) Mam tak tri-mesicni agamu /Mex/ a on si na me obcas otvira tlamu:-) Resp. je to neco jako kdyby se branil, otvira tlamu, syci. Je jeste malej, tak se ho nebojim, ale nechci mu delat nejaky zlo, ale chci ho jen tak pohladit, vzit apod. Nemyslim si, ze ho nejak trapim. Zere normalne, cvrcky, zeleny, rosim, dostava i Roboran, teplota v pohode...jen tohle. Asi na me nema naladu, ale co kdyz pak vyroste a bude takhle naladovej?:-) ....a po panickovi to neni:-)
Agamky otvírají většinou tlamu když je jim horko. Jsou totiž líné na to aby odešli někam do chládku. A prckové jsou trošku nervnější než ty dospělé. Dospělá agama pokud se jí věnuješ tohle neudělá. Zkoušej ho pomalu zvykak a lidskej dotek. A jen čekej až se ochočí
eky
napsal(a):
Mě tohle třeba nikdy žádný prcek neudělal. Ale jedna těhulka si na mě taky pěkně otvírala papulu a byla pěkně naštvaná . Ale tak hormony no
moje agamka byla vždycky velikej mazel ale teď když ji je skoro rok tak na mě pořád otvírá tlamičku syčí ,nechce se nechat chovat , strašně skáče ,blbne a chce se dostat z terária (60 d 30v 30š)budu kupovat větší) ale snad se zase srovná
(asi to dělaj hormony)