Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2009 17:36
zabina

XXX.XXX.8.126

Mám doma dvě užovky červené, jednu asi 1,5 metru, druhá kolem 0,5 metru. Chci se zeptat, jak jim mám přidávat vitamíny do žrádla. Dostávají myši, případně křečky, v přiměřené velikosti. Ptám se, protože menší hadík je poslední dobou takový vláčnější - nedrží se tak pevně jako dřív, občas i spadne z ruky. Svléká se normálně, kůži vcelku. Díky

11.6.2009 21:22
pajinka

XXX.XXX.140.110

zabina napsal(a):
Mám doma dvě užovky červené, jednu asi 1,5 metru, druhá kolem 0,5 metru. Chci se zeptat, jak jim mám přidávat vitamíny do žrádla. Dostávají myši, případně křečky, v přiměřené velikosti. Ptám se, protože menší hadík je poslední dobou takový vláčnější - nedrží se tak pevně jako dřív, občas i spadne z ruky. Svléká se normálně, kůži vcelku. Díky

no mohlo by stačit krmit myši nebo křečky vitaminama, ten had pak dotane vitaminy z ty potravy

16.6.2009 17:54
mozkomor23

XXX.XXX.176.94

zabina napsal(a):

je otázka jestly menší had vůbec jí ,měli by jíst kasždý zvlášt

Přidejte reakci

Přidat smajlík