Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2005 23:53

Jak připevnit zámek na sklo?

cislo.5

3.6.2005 11:03
cislo.5

rik napsal(a):
Jak připevnit zámek na sklo?

Tohle je ten kupovaný zámek.

cislo.5

3.6.2005 11:04
cislo.5

cislo.5 napsal(a):

A ještě jednou

3.6.2005 11:05

cislo.5 napsal(a):
A ještě jednou

joo, tak díky, asi i přes ty prachy půjdu do zámku, šoupačky mám jen u jednoho terárka, zbytek je s vrchním oetvíráním.

Díky moc

6.6.2005 10:59

rik napsal(a):
joo, tak díky, asi i přes ty prachy půjdu do zámku, šoupačky mám jen u jednoho terárka, zbytek je s vrchním oetvíráním.

Díky moc

Tak už ten zámek mám, snad to pomůže. Jen mi vadí to, že zámek musí zaklapnout do zobáčku, takže když doarzím sklo k zámku, tak mi tam vznikne malinkatá škvírka, na ale snad s tím nehnou.

7.6.2005 11:27

rik napsal(a):
Tak už ten zámek mám, snad to pomůže. Jen mi vadí to, že zámek musí zaklapnout do zobáčku, takže když doarzím sklo k zámku, tak mi tam vznikne malinkatá škvírka, na ale snad s tím nehnou.

tak tam něco vlep

cislo.5

7.6.2005 15:46
cislo.5

rik napsal(a):

Já mám pod tímhle zámkem dospělé E.c.cenchria a nepohnou s tím.

7.6.2005 19:45

cislo.5 napsal(a):

Proč tak složitě a draho? Co tohle? Pokud to má bránit útěku z terária ven, bohatě to stačí u dospělých cenchrií i taeniurek. Jedině pokud jde o to, aby nikdo nevlezl zvenčí dovnitř, pak ten zámek.

7.6.2005 23:53

monte napsal(a):
Proč tak složitě a draho? Co tohle? Pokud to má bránit útěku z terária ven, bohatě to stačí u dospělých cenchrií i taeniurek. Jedině pokud jde o to, aby nikdo nevlezl zvenčí dovnitř, pak ten zámek.

No, obojí ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík