mana
napsal(a):
Terárium je to opravdu pěkné,jen cena je trochu divoká.Martin
takové velké terárko musí být ze silného skla a to je drahé. Je jasný, že když si má člověk takové terárko koupit je to najednou hodně peněž, ale věř, že to je cena úměrná. Díky cenám skla jsem dnes už přešel k výrobě terárií z polykarbonátu. viz. fotky terárka Tom
grassel ii
napsal(a):
takové velké terárko musí být ze silného skla a to je drahé. Je jasný, že když si má člověk takové terárko koupit je to najednou hodně peněž, ale věř, že to je cena úměrná. Díky cenám skla jsem dnes už přešel k výrobě terárií z polykarbonátu. viz. fotky terárka Tom
Taky nechapu proc inzerovat v diskuzi, ale co uz:)
Myslel jsem ze polykarbonat je drazsi nez sklo, navic se casem poskrabe (to sice i sklo, ale polykarbonat je mene odolny vuci poskrabani-holt plast)
Btw terarko mi neprijde az zas tak velke....POkud dobre vidim jsou tam mladata pogon, mozna odrostlejsi, ale 15 tis za takove terko?heh no nevim....Kazdoapne stena je moc hezka, zajimal by mne vyrobni postup
redsnake
napsal(a):
Taky nechapu proc inzerovat v diskuzi, ale co uz:)
Myslel jsem ze polykarbonat je drazsi nez sklo, navic se casem poskrabe (to sice i sklo, ale polykarbonat je mene odolny vuci poskrabani-holt plast)
Btw terarko mi neprijde az zas tak velke....POkud dobre vidim jsou tam mladata pogon, mozna odrostlejsi, ale 15 tis za takove terko?heh no nevim....Kazdoapne stena je moc hezka, zajimal by mne vyrobni postup
Postup na výrobu takové stěny najdeš na reptariu v diskusi Pro Petra Behula.Ve fotogalerii jsou i fotky jeho terárií a vypadají ještě líp než toto.Martin
mana
napsal(a):
Postup na výrobu takové stěny najdeš na reptariu v diskusi Pro Petra Behula.Ve fotogalerii jsou i fotky jeho terárií a vypadají ještě líp než toto.Martin
tak se omlouvám všem které jsem naštvala, přišlo mi to jednoduší jinak jestli někdo chce těch 70 kč ať se staví,taky jsem tam mohla napsat naše terárium a nikdo by si toho nevšiml,inzerát jsem podala i normálně.K agamám jsou to dospělé agamy loni odchováno 60 mladých.Rozměry110x70x60
petra m
napsal(a):
tak se omlouvám všem které jsem naštvala, přišlo mi to jednoduší jinak jestli někdo chce těch 70 kč ať se staví,taky jsem tam mohla napsat naše terárium a nikdo by si toho nevšiml,inzerát jsem podala i normálně.K agamám jsou to dospělé agamy loni odchováno 60 mladých.Rozměry110x70x60
Buď v pohodě to je zas jen nějakej debilní rejpal! Tom
grassel ii
napsal(a):
Buď v pohodě to je zas jen nějakej debilní rejpal! Tom
Kvůli tomu, že jsem napsal svůj názor, mě nazýváš debilním rejpalem, cvokem atd., myslíš, že mě tím rozhodíš, ponížíš, nebo snad naženeš strach?
Nikdy jsem proti Tobě grassele nic neměl, ted jsi mě však přesvědčil, že
jsi ubohý primitiv, který nezná základy společenského chování.
vikicolek
vikicolek
napsal(a):
Kvůli tomu, že jsem napsal svůj názor, mě nazýváš debilním rejpalem, cvokem atd., myslíš, že mě tím rozhodíš, ponížíš, nebo snad naženeš strach?
vikicolek
Prosím, z čeho je ta zadní stěna?
vikicolek
napsal(a):
vikicolek
Hoď se do pohody a já Ti za to dám někdy příležitost se mi omluvit! Víš co je projekce? Pokud máš rád přírodu a něco o ní víš? Tak si to tady projeď a potom něco melduj. Tomáš Borovička ČHS
vitticeps
napsal(a):
Moc pěkně udělané,navíc dobrý rozměr.Ale měl bych nějaký připomínky k osvětlení.Chybí mi tam nějaké výhřevné místo a celkově víc světla.Pogony jsou při správném osvětlení velmi aktivní a zdravé.
jsou tam zabudované 3 topné plochy a bylo mi řečeno,že když topí ty kameny tak postačí obyčejné osvětlení,jinak je to umístěno proti oknu tak je míň světla pouze v zimních měsících.