Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2006 09:44

petra m napsal(a):
prodej 605228602. cena 15 000kč

1

30.4.2006 09:53

petra m napsal(a):
1

To snad nemyslíte vážně, to jste ještě nedokázala pochopit, že je zde diskuzní forum a ne inzerce. Pokud potřebujete přiložit k inzerátu fotografii,
tak si laskavě zaplatte inzerát s fotografií v inzerci.

30.4.2006 10:38

petra m napsal(a):
1

Vybodni se na něj, akorát závidí takovou nádheru! když tady inzerujou pašeráci, svuj pašunk, aby se na ně nepřišlo a protože jsou už provařený, tak je vše v pořádku. Je to nějakej cvok! Tom

30.4.2006 10:42

grassel ii napsal(a):
Vybodni se na něj, akorát závidí takovou nádheru! když tady inzerujou pašeráci, svuj pašunk, aby se na ně nepřišlo a protože jsou už provařený, tak je vše v pořádku. Je to nějakej cvok! Tom

Terárium je to opravdu pěkné,jen cena je trochu divoká.Martin

30.4.2006 10:51

mana napsal(a):
Terárium je to opravdu pěkné,jen cena je trochu divoká.Martin

takové velké terárko musí být ze silného skla a to je drahé. Je jasný, že když si má člověk takové terárko koupit je to najednou hodně peněž, ale věř, že to je cena úměrná. Díky cenám skla jsem dnes už přešel k výrobě terárií z polykarbonátu. viz. fotky terárka Tom

30.4.2006 11:03

grassel ii napsal(a):
takové velké terárko musí být ze silného skla a to je drahé. Je jasný, že když si má člověk takové terárko koupit je to najednou hodně peněž, ale věř, že to je cena úměrná. Díky cenám skla jsem dnes už přešel k výrobě terárií z polykarbonátu. viz. fotky terárka Tom

Taky nechapu proc inzerovat v diskuzi, ale co uz:)
Myslel jsem ze polykarbonat je drazsi nez sklo, navic se casem poskrabe (to sice i sklo, ale polykarbonat je mene odolny vuci poskrabani-holt plast)
Btw terarko mi neprijde az zas tak velke....POkud dobre vidim jsou tam mladata pogon, mozna odrostlejsi, ale 15 tis za takove terko?heh no nevim....Kazdoapne stena je moc hezka, zajimal by mne vyrobni postup

30.4.2006 11:11

redsnake napsal(a):
Taky nechapu proc inzerovat v diskuzi, ale co uz:)
Myslel jsem ze polykarbonat je drazsi nez sklo, navic se casem poskrabe (to sice i sklo, ale polykarbonat je mene odolny vuci poskrabani-holt plast)
Btw terarko mi neprijde az zas tak velke....POkud dobre vidim jsou tam mladata pogon, mozna odrostlejsi, ale 15 tis za takove terko?heh no nevim....Kazdoapne stena je moc hezka, zajimal by mne vyrobni postup

Postup na výrobu takové stěny najdeš na reptariu v diskusi Pro Petra Behula.Ve fotogalerii jsou i fotky jeho terárií a vypadají ještě líp než toto.Martin

30.4.2006 11:23

mana napsal(a):
Postup na výrobu takové stěny najdeš na reptariu v diskusi Pro Petra Behula.Ve fotogalerii jsou i fotky jeho terárií a vypadají ještě líp než toto.Martin

tak se omlouvám všem které jsem naštvala, přišlo mi to jednoduší jinak jestli někdo chce těch 70 kč ať se staví,taky jsem tam mohla napsat naše terárium a nikdo by si toho nevšiml,inzerát jsem podala i normálně.K agamám jsou to dospělé agamy loni odchováno 60 mladých.Rozměry110x70x60

30.4.2006 11:31

petra m napsal(a):
tak se omlouvám všem které jsem naštvala, přišlo mi to jednoduší jinak jestli někdo chce těch 70 kč ať se staví,taky jsem tam mohla napsat naše terárium a nikdo by si toho nevšiml,inzerát jsem podala i normálně.K agamám jsou to dospělé agamy loni odchováno 60 mladých.Rozměry110x70x60

Buď v pohodě to je zas jen nějakej debilní rejpal! Tom

30.4.2006 11:38

grassel ii napsal(a):

dík za podporu

30.4.2006 11:56

petra m napsal(a):
dík za podporu

za tak velke terko mi 15tis prijde dost, no nic..

30.4.2006 12:01

grassel ii napsal(a):

Kvůli tomu, že jsem napsal svůj názor, mě nazýváš debilním rejpalem, cvokem atd., myslíš, že mě tím rozhodíš, ponížíš, nebo snad naženeš strach?
Nikdy jsem proti Tobě grassele nic neměl, ted jsi mě však přesvědčil, že
jsi ubohý primitiv, který nezná základy společenského chování.
vikicolek

30.4.2006 12:17

vikicolek napsal(a):
Kvůli tomu, že jsem napsal svůj názor, mě nazýváš debilním rejpalem, cvokem atd., myslíš, že mě tím rozhodíš, ponížíš, nebo snad naženeš strach?
vikicolek

Prosím, z čeho je ta zadní stěna?

30.4.2006 12:37

vikicolek napsal(a):
vikicolek

Hoď se do pohody a já Ti za to dám někdy příležitost se mi omluvit! Víš co je projekce? Pokud máš rád přírodu a něco o ní víš? Tak si to tady projeď a potom něco melduj. Tomáš Borovička ČHS

30.4.2006 12:43

petra m napsal(a):
dík za podporu

Ahoj Petro to terarako je nadherny bohuzel musim souhlasit s ostatnima ze ta cena je moc vysoka.Chci se zeptat ty agamy jsou taky na prodej jestli ano tak za kolik mel bych zajem.Pokud muzes napis mi sms na 605 505 160 dik Spido E-MAIL jester11@seznam.cz

30.4.2006 13:48

petra m napsal(a):
1

Moc pěkně udělané,navíc dobrý rozměr.Ale měl bych nějaký připomínky k osvětlení.Chybí mi tam nějaké výhřevné místo a celkově víc světla.Pogony jsou při správném osvětlení velmi aktivní a zdravé.

30.4.2006 14:04

vitticeps napsal(a):
Moc pěkně udělané,navíc dobrý rozměr.Ale měl bych nějaký připomínky k osvětlení.Chybí mi tam nějaké výhřevné místo a celkově víc světla.Pogony jsou při správném osvětlení velmi aktivní a zdravé.

jsou tam zabudované 3 topné plochy a bylo mi řečeno,že když topí ty kameny tak postačí obyčejné osvětlení,jinak je to umístěno proti oknu tak je míň světla pouze v zimních měsících.

Přidejte reakci

Přidat smajlík