lucifer
napsal(a):
taky si dovolim skemrat o link, dekuju.
Zdar pánové,
linky jsem vám poslal na maily, které máte v profilu.Nechci aby se to tady zvrhlo v nějaké warforum, proto vás žádám aby jste sem ty linky nevkládáli.Kdo bude mít zájem, tomu je pošlu mailem.Knihu jsem nescanoval já, sám jsem to před časem našel na netu.Takže za kvalitu neručím....
cejna
napsal(a):
Zdar pánové,
linky jsem vám poslal na maily, které máte v profilu.Nechci aby se to tady zvrhlo v nějaké warforum, proto vás žádám aby jste sem ty linky nevkládáli.Kdo bude mít zájem, tomu je pošlu mailem.Knihu jsem nescanoval já, sám jsem to před časem našel na netu.Takže za kvalitu neručím....
Tak zatím mi nic nedošlo, mohu kdyžtak poprosit o poslání na mejl alegrina@centrum.cz
cejna
napsal(a):
Zdar pánové,
Dobrý den,
mohl bych Vás také poprosit o link. Dik
Rey
Ty moje uploady na serverech, na které jsem je nahrával již nejsou, ale nějaký pdfka jsem našel tady: http:// www.uloz.to/hledej/?q=choroby+plazov
Ani jedno není můj upload. V linku smazat 2 mezery před www
petra11
napsal(a):
hladam knihu Nemoci plazů od prof. Knotka, neviem ju zohnat!
citala som ze ju vies poslat na email.
je to mozne mi ju poslat na moj Email?? paula.reisel.@hotmail.de
bola by som strasne rada !!!
Ahoj neznám jestli sem CEJNA chodí ale zkus to to www.teraporadna.cz .Tam ho najdeš.
Dobrý den,
mohu prodat knihu NEMOCI OBOJŽIVELNÍKŮ A PLAZŮ (Gunther Kohler), je ve výborném stavu, jako nová (nepoužívaná). Cena 150,-Kč, osobní odběr v Praze. Na dobírku bohužel nezasílám. Neprodá-li se zde, budu ji cca za 14 dní nabízet přes Aukro (nick Sarka_123, platba předem, doporučená zásika 40,-Kč - možno zaslat kamkoli po ČR).
E-mail: alboni@seznam.cz