Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2009 01:37
zmijak80

XXX.XXX.164.21

Dobrý den zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s touto firmou a jejím hmyzem zejména ??? před asi 14 dny jsem si obědnal 0,5L domácích cvrčků a přišlo 380ml !!! k tomu jsem si obědnal 2x 400ks mikro také domácích a přišlo mě 2x 400ks 1cm asimilisů navíc všechny do 2 dnů pochcípaly !!! teť mám cvrčky domácí už týden od jiného dodavatele 2L středních a 2dc mikro(0-5mm ) a nechcípou vůbec !! Po telefonu jsem se od acheťáků dozvěděl že pokud nemaj domácí dávaj místo toho asimilise a také jsem prý první kdo si kdy stěžoval !!!

6.8.2009 09:44
gebis

XXX.XXX.96.196

zmijak80 napsal(a):
Dobrý den zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s touto firmou a jejím hmyzem zejména ??? před asi 14 dny jsem si obědnal 0,5L domácích cvrčků a přišlo 380ml !!! k tomu jsem si obědnal 2x 400ks mikro také domácích a přišlo mě 2x 400ks 1cm asimilisů navíc všechny do 2 dnů pochcípaly !!! teť mám cvrčky domácí už týden od jiného dodavatele 2L středních a 2dc mikro(0-5mm ) a nechcípou vůbec !! Po telefonu jsem se od acheťáků dozvěděl že pokud nemaj domácí dávaj místo toho asimilise a také jsem prý první kdo si kdy stěžoval !!!

já od nich cvrčky nebral,ale mám jinou zkušenost,objednal jsem si u nich inkubátor herp nursery 2 a nešel.dali jsme si pak sťuka na burze a vrátili mi peníze.a to stál 3000kč.takže ja nemám s achetou žádný problem spíš naopak,na rozdíl od jedné nejmenované severomoravské firmy která prodává zvířata.jen na závěr můj známý odebírá od achety pravidelně cvrky do zooprodejny a neříkal nic.tak nevím...

6.8.2009 17:18
dedula

XXX.XXX.110.62

zmijak80 napsal(a):

Ahoj,

mám od achety mikro již třetí týden a vše v pohodě. Nemůžu si na ně stěžovat, jejich přístup byl z mého pohledu vždy solidní.

Děd

6.8.2009 18:30
acheta

XXX.XXX.95.161

zmijak80 napsal(a):

Dobrý den pane Vávro, reaguji na Váš příspěvek do moderované diskuse. Pokud jste měl objednáno 0,5l domácích dospělých, tak je zcela nepochybně pracovnice zabalila ve správném množství. Nevylučuji, že se mohou cvrčci při delší cestě prokousat rohem a část jich může utéci. Zcela nepochybně by však byl roh krabice opraven, např. poštovním pracovníkem. Pokud Vám pochcípali cvrčci gryllus assimilis ve velikosti mikro nebo malý, tak Vás mohu ujistit, že nejsou od nás. Cvrčky stepní, nebo chceteli "banánové" v této velikosti několik let nedodáváme. Tento druh máme v nabídce pouze ve velikosti dospělci a střední. Tím tedy zcela vylučuji, že Vám cokoliv pochcípalo od nás. Příště si dobře rozmyslete co zde veřejně píšete. Vlastimil Švingr Acheta farm.

6.8.2009 20:46
lucifer

XXX.XXX.226.18

zmijak80 napsal(a):

Ja jen potvrzuji to co ostatni, ze jsem nikdy s achetou zasadnejsi problemy nemel - naopak vzdy nadstandardni ochota. Stalo se jednou tusim ze misto bananovych jsem mel domaci, ale lepsi nez kdyby nebyli zadni. Vzdy bylo jakehokoliv krmeni tolik kolik melo byt, spis o chlup vic nez min. Vsebecne spokojenost a z jejich strany vstricnost. Ted jsem s krmenim uz samostatny takze jsem od nich dyl nic nebral, ale neverim ze by se jejich pristup zmenil k horsimu.

6.8.2009 21:57
mitratus

XXX.XXX.198.117

zmijak80 napsal(a):

Že zrovna vy si stěžujete na nefér jednání....

6.8.2009 22:12
melda

XXX.XXX.49.51

mitratus napsal(a):
Že zrovna vy si stěžujete na nefér jednání....

Bereme od Achety cvrčky pravidělně každý měsíc.Vždy byli cvrčci v dobrém stavu a v množství které jsme si objednali.To samé platí pro šváby.

7.8.2009 09:20
lucistrnad

XXX.XXX.191.52

melda napsal(a):
Bereme od Achety cvrčky pravidělně každý měsíc.Vždy byli cvrčci v dobrém stavu a v množství které jsme si objednali.To samé platí pro šváby.

Musím také říci že s Achetou mám jen a jen dobré zkušenosti.Je teda pravda,že jsem si od nich nic nenechala posílat vlakem,ale zajedu osobně (mám to kousek) a vše v pohodě.Nyní nejezdím,jelikož od bere náš zverimex a v pohodě,tak nemám opravdu špatné zkušenosti

13.8.2009 23:45
zmijak80

XXX.XXX.67.3

acheta napsal(a):
Dobrý den pane Vávro, reaguji na Váš příspěvek do moderované diskuse. Pokud jste měl objednáno 0,5l domácích dospělých, tak je zcela nepochybně pracovnice zabalila ve správném množství. Nevylučuji, že se mohou cvrčci při delší cestě prokousat rohem a část jich může utéci. Zcela nepochybně by však byl roh krabice opraven, např. poštovním pracovníkem. Pokud Vám pochcípali cvrčci gryllus assimilis ve velikosti mikro nebo malý, tak Vás mohu ujistit, že nejsou od nás. Cvrčky stepní, nebo chceteli "banánové" v této velikosti několik let nedodáváme. Tento druh máme v nabídce pouze ve velikosti dospělci a střední. Tím tedy zcela vylučuji, že Vám cokoliv pochcípalo od nás. Příště si dobře rozmyslete co zde veřejně píšete. Vlastimil Švingr Acheta farm.

ok máte pravdu banány ani stepní nemáte v mikro a proto jsem si obědnal ty mikro domácínebo snad ne ??? a mikro cvrček má od které doby okolo centymetru ???
no a opravdu mohou zřejmě za unik nádražáci kteří špatně hlídali zda není prokousaná krabice a zřejmě mě doma řádil něakej dvoudení mor či co protože cvrčci od vás pochcípali a cvrčci co jsem si pořídil o týden později mám stále
a jsou z cela v pohodě

zřejmě jsem opravdu první komu se to stalo a tak se vám i vaší firmě omlouvám
ale cvrčky ani žádný jiný hmyz od vás již nechci

14.8.2009 08:17
acheta

XXX.XXX.95.161

zmijak80 napsal(a):
ok máte pravdu banány ani stepní nemáte v mikro a proto jsem si obědnal ty mikro domácínebo snad ne ??? a mikro cvrček má od které doby okolo centymetru ???
no a opravdu mohou zřejmě za unik nádražáci kteří špatně hlídali zda není prokousaná krabice a zřejmě mě doma řádil něakej dvoudení mor či co protože cvrčci od vás pochcípali a cvrčci co jsem si pořídil o týden později mám stále
a jsou z cela v pohodě

zřejmě jsem opravdu první komu se to stalo a tak se vám i vaší firmě omlouvám
ale cvrčky ani žádný jiný hmyz od vás již nechci

Ve Vašem příspěvku nahoře píšete sice úplně něco jiného, ale to nevadí. Obchodní označení "m"ikro máme od roku 1996 a tato velikost je (u nás) do jednoho centimetru, nikoliv centymetru. Nemusíte si u nás nic objednávat (dle Vás obědnávat). Je více firem, které obchodují krmný hmyz a tak je Vaše volba pouze na Vás. No už jsem Vám věnoval dost svého času a jdu dělat něco užitečného. VŠ.

22.8.2009 17:57
jindrich

XXX.XXX.217.227

zmijak80 napsal(a):

Firmu Acheta spoustu let a nevím o ničem,co by udělali špatněTakových solidních firem je pomálu.Takže jenom dobré

Přidejte reakci

Přidat smajlík