dreadyman
napsal(a):
část určená pro nás chovatele želv co si své želvý miláčky nechcem nechat jen pro sebe,ale chceme je ukázat i ostatním
Skvělé téma! Tady je jeden můj "želvý" miláček, mám ho už přes 10 let, ale doposud se mi ho nepodařilo určit.
Nenašel by se tady nějaký odborník přes želvy, který by mi mohl říct co to mám vlastně za druh?
Díky moc, v želvách se moc nevyznám.
navay
napsal(a):
Skvělé téma! Tady je jeden můj "želvý" miláček, mám ho už přes 10 let, ale doposud se mi ho nepodařilo určit.
Nenašel by se tady nějaký odborník přes želvy, který by mi mohl říct co to mám vlastně za druh?
Jééé, to je přece želva Plyszowského, Testudo Plyszowski - velmi vzácná, v divoké přírodě prakticky nenalezitelná... krásný exemlář, opravdu, můžeš mi prozradit jak o ni pečuješ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

dreadyman
napsal(a):
část určená pro nás chovatele želv co si své želvý miláčky nechcem nechat jen pro sebe,ale chceme je ukázat i ostatním
Taky mám dva hezké exempláře :-)

napsal(a):
Taky mám dva hezké exempláře :-)
Tohle je druhá, mám ji už rok!
nikoltall
napsal(a):
Geochelone carbonaria domestic
Rhinoclemmys napkin
h vysin
napsal(a):
Teda lidi, chováte se tu jak ti magoři z nemoderky. Mylsle jsem, že alespoň tady používaj lidi hlavu. Když vám to přijde trapný, tak sem nepřispívejte. Kdybyste radši vyfotili opravdu tu vaší želvu, když už jste měli ten foťák v ruce...
Pomozte prosím v určení druhu této želví slečny.
dreadyman
napsal(a):
Mate fakt hezky mazliky, ale neco mi rika, ze nejsou zvedavi tak, jako muj Majdy, kdyz si pred nej lehnu s mobilem. Vzdycky mi zacne ocuchavat cocku a kouka jestli se to da jist....
h vysin
napsal(a):
Teda lidi, chováte se tu jak ti magoři z nemoderky. Mylsle jsem, že alespoň tady používaj lidi hlavu. Když vám to přijde trapný, tak sem nepřispívejte. Kdybyste radši vyfotili opravdu tu vaší želvu, když už jste měli ten foťák v ruce...
Treba je uz nemaj a tak si rikaj "lepsi neco nez nic" Jinak jestli chces videl hezkou zelvicku, mrkni na Majdyho viz. nize... Je to sice z mobilu, ale ani to neni spatny ne?
dana eliasova
napsal(a):
rada bych, ale ten PC si to sformatoval pro sebe. Je to fotka z telefonu.
Přeji hezký den, zasílám foto želv. Ráda bych mláďata, ale želvy ne a ne se spářit. Stále si jen povídají. Myslíte, že to jsou tři samice?
h vysin
napsal(a):
Ad h vysin (Jan Vyšín):
Mě to vůbec trapné nepříjde, naopak myslím, že ostatní se baví, když přispívají... Navíc nikdo tu nikoho neuráží ani nepomlouvá, a ta trocha recese a odlehčení neuškodí, takže přirovnání k magorům z nemoderky není na místě.
utahraptor
napsal(a):
Jééé, to je přece želva Plyszowského, Testudo Plyszowski - velmi vzácná, v divoké přírodě prakticky nenalezitelná... krásný exemlář, opravdu, můžeš mi prozradit jak o ni pečuješ?
Tak teď už mám jasno, díky moc.
Na péči není náročná. Ale vyžaduje kvalitní vysavač nebo pračku, ale další knowhow si samozřejmě nechám pro sebe.
zuzkav
napsal(a):
Přeji hezký den, zasílám foto želv. Ráda bych mláďata, ale želvy ne a ne se spářit. Stále si jen povídají. Myslíte, že to jsou tři samice?
Mě to přijde netolerantní vůči tomu, kdo založil tuhle diskusi. Měl zájem o fotky živých chovancůa ne o tohle. A všichni si tu pořád stěžujou, jak je zbytečně půlka diskuse zaplácaná fotkama a tohle vám nevadí. No dělejte si co chcete...Jen to ukazuje na inteligenci našeho národa. Myslel jsem, že sem chodí rozumný lidi a ne takoví, co fotí plyšáky. A mimochodem jde o diskusi o zvířatech, ne o hračkách...alespoň jsem si to myslel.
h vysin
napsal(a):
Mě to přijde netolerantní vůči tomu, kdo založil tuhle diskusi. Měl zájem o fotky živých chovancůa ne o tohle. A všichni si tu pořád stěžujou, jak je zbytečně půlka diskuse zaplácaná fotkama a tohle vám nevadí. No dělejte si co chcete...Jen to ukazuje na inteligenci našeho národa. Myslel jsem, že sem chodí rozumný lidi a ne takoví, co fotí plyšáky. A mimochodem jde o diskusi o zvířatech, ne o hračkách...alespoň jsem si to myslel.
Nevím ale proč zakládat nové téma . Je to takový problém ve vyhledávání zadat "Fotky želv"?
hugo
napsal(a):
Nevím ale proč zakládat nové téma . Je to takový problém ve vyhledávání zadat "Fotky želv"?
První fotka mi přišla jako výbornej vtip,který mě opravdu rozesmál, ale teď už je to přehnané.
To, že někdo založil 'staré" tema znovu mi nevadí,jelikož původní už bylo přeplněné a dlouho se načítalo
zuzkav
napsal(a):
Ja myslim, ze ta s cervenym krunyrkem na TO ceka jak na slitovani, podivej se prece, jak ma roztazeny nozicky. Musis tem zbejvajicim domluvit....
h vysin
napsal(a):
Jinak k ty diskuzi, ja si myslim, ze to neni spatnej napad (jako vtip) pokud tech fotek s plysakama neni milion. Opakovany vtip neni vtipem ale taky si myslim ze urazenim zbytku prispivatelu do teto diskuze dosahnes akorad toho, ze sam budes za hlupaka... Nekterejm to docela i slusi nebo mate nekdo jinej nazor? Podle me to naky urazeni nezmeni, spis o tobe to napovi.....ze ty sam jsi netolerantni Honzo
navay
napsal(a):
A teď jedna opravdová!!!
dana eliasova
napsal(a):
Jinak k ty diskuzi, ja si myslim, ze to neni spatnej napad (jako vtip) pokud tech fotek s plysakama neni milion. Opakovany vtip neni vtipem ale taky si myslim ze urazenim zbytku prispivatelu do teto diskuze dosahnes akorad toho, ze sam budes za hlupaka... Nekterejm to docela i slusi nebo mate nekdo jinej nazor? Podle me to naky urazeni nezmeni, spis o tobe to napovi.....ze ty sam jsi netolerantni Honzo
Kamaratové "tunisanky", ktoré dostal ako nechcený dar. Dnes ich má však ako rodinných miláčikov.
dreadyman
napsal(a):
moje potvůrky
dreadyman
napsal(a):
Sedmikráska Testudo hermanni
dreadyman
napsal(a):
další
dreadyman
napsal(a):
a tady jsou spolu
dreadyman
napsal(a):
"Já se ven dostanu" aneb Sedmikráska na útěku
h vysin
napsal(a):
docela jsem se dobře bavil (první obrázek jako vtip jsem se zasmál ale už opakovaný vtip není vtipem)
kunicek
napsal(a):
"Já se ven dostanu" aneb Sedmikráska na útěku
Krásné želvyčky.Přídávám i mojí