Kanibalismus u E. guttat???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2009 09:02
insecta

XXX.XXX.247.121

Měl bych dotaz. Kopil jsem páreček letošních mláďat gutek a samička prostě zmizela z terária. Prohledal jsem ho dokonale a nikde prostě není. Únik na 99,9% není možný. Samec se mi zdá tlustčí a po týdnu bez krmení je k holátku apatický, jinak žral krásně a bez problémů jednou až dvakrát týdně. Je možné že by samici pozřel??? Vyskytuje se u guttat kanibalismus? Děkuji za odpovědi.

16.12.2009 13:28
cijoml

XXX.XXX.113.179

insecta napsal(a):
Měl bych dotaz. Kopil jsem páreček letošních mláďat gutek a samička prostě zmizela z terária. Prohledal jsem ho dokonale a nikde prostě není. Únik na 99,9% není možný. Samec se mi zdá tlustčí a po týdnu bez krmení je k holátku apatický, jinak žral krásně a bez problémů jednou až dvakrát týdně. Je možné že by samici pozřel??? Vyskytuje se u guttat kanibalismus? Děkuji za odpovědi.

U me se take stalo, ze mi jedno mlade sezralo druhe - u dospelcu se mi to jeste neprihodilo.

16.12.2009 13:46
samyasa

XXX.XXX.62.39

insecta napsal(a):

pokud byla holka výrazně menší tak to možné je...ale na samcovi bys to poznal na 100%, když had sežere jiného tak má takové podlouhlé varhanovité břicho, kdežto po holeti má prostě hladkou oblou bouli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík