Co byste rekli na .. (ohledne diskuse)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2005 09:07

Chtel bych se zeptat, jestli byste uvitali deleni diskuse na "s fotkami" a "bez fotek". Jak tu par lidi psalo, ne kazdy ma pripojeni a trpelivost na nacitani mnoha obrazku. Kdyz uz jsem u toho, take jeden poslu :) (Shvar)

13.3.2005 18:50

hellsnake napsal(a):
Chtel bych se zeptat, jestli byste uvitali deleni diskuse na "s fotkami" a "bez fotek". Jak tu par lidi psalo, ne kazdy ma pripojeni a trpelivost na nacitani mnoha obrazku. Kdyz uz jsem u toho, take jeden poslu :) (Shvar)

Ja myslim ze fotky teto velikosti snad nikoho nezatezuji.

13.3.2005 19:18

hellsnake napsal(a):

dalsi rozdeleni diskuze by bylo jenom na skodu. to uz by tu byly celkem tri diskuze a peknej zmatek.

13.3.2005 19:20

jayhawk napsal(a):
dalsi rozdeleni diskuze by bylo jenom na skodu. to uz by tu byly celkem tri diskuze a peknej zmatek.

TAKY SI MYSLÍM ŽE TAKOVÝ FOTKY SNAD NIKOMU ZAS TAK NEUŠKODÍ!!!!!!!!!!!

13.3.2005 19:43

jayhawk napsal(a):

nesouhlasim , udelat moderovane forum delena na aqua - tera - ostatni , by bylo jenom ku prospechu , i dalsi deleni neni na skodu a prospeje orientaci , ten chaos co je nemoder. diskus. je i pres moznost vyhledavat nazvy ,desnej

14.3.2005 08:18

lukas k. napsal(a):
nesouhlasim , udelat moderovane forum delena na aqua - tera - ostatni , by bylo jenom ku prospechu , i dalsi deleni neni na skodu a prospeje orientaci , ten chaos co je nemoder. diskus. je i pres moznost vyhledavat nazvy ,desnej

Fotografie vůbec nemusí být řešeny dělením fóra, ale vyřešila by to možnost volby v profilu. Když je někdo na pomalé lince, tak si zaškrtně volbu nezobrazovat fotografii a zobrazí se mu třebas jen link na fotku. Dělení tématické by na druhou stranu smysl mělo. A já tajně doufám, že taková fóra vzniknou.

cislo.5

14.3.2005 16:25
cislo.5

hellsnake napsal(a):

Mám běžné připojení a ty malé obrázky načítám bez problémů.Myslím,že zatím není důvod něco měnit.

28.3.2005 10:52

hellsnake napsal(a):

dle mého skromného názoru je to dobře,že se dají vkládat fotografie.

28.3.2005 15:05

pavoukoid napsal(a):
dle mého skromného názoru je to dobře,že se dají vkládat fotografie.

Já mám také k dispozici pouze běžný dial-up a fotky mi nedělají žádný problém! Na rychlost načítání stránek mají jen minimální vliv.

29.3.2005 09:07

hellsnake napsal(a):

Fotky opravdu mají jen minimální velikost a fór, kde by byly desítky fotek asi zase tolik nebude..... Myslím, že zobrazování aktivních reklam na jiných site je daleko větší problém a stejně tam chodí i lidi s dial-up.

Přidejte reakci

Přidat smajlík