rasila
napsal(a):
Mohu se zeptat z jakého duvodu byl odsud odstraněn muj příspěvek z 19.6 2005 ??? Jen jsem se slušně zeptal zda někdo nepozná žábu z fotografie kterou jsem přiložil.Nerozumím tomu....
Mě by to teda taky zajimalo! Ta zaba byla krasna a tez jsem byl zvedavy co je to za druh.
Dej to sem prosim znova, treba se polepsi.
Zdenda
lampař

rasila
napsal(a):
Mohu se zeptat z jakého duvodu byl odsud odstraněn muj příspěvek z 19.6 2005 ??? Jen jsem se slušně zeptal zda někdo nepozná žábu z fotografie kterou jsem přiložil.Nerozumím tomu....
já to nemazal
rasila
napsal(a):
Mě taky smazali dotaz na pavouka. Počítám že proto, že pavouci mají vlastní diskuzi na nemoderované, jako bezobratlí. I když jsou pavouci běžně i v publikacích o teraristice. Tady se to podle mně kryje, takže tu také mohli zůstat, navíc jsem to sem psala záměrně, protože je tu někteří účastníci chovají. Nebo, protože to byl dost zvláštní dotaz, nemohli uvěřit, že to myslím vážně... Každopádne by nebylo na škodu zasílat upozornění, že se něco maže a proč, pokud je to možné (už si nevzpomínám, zda se při registraci vyplňuje e-mail nebo je to jen na nás, zda ho uvedem do kontaktů).
rasila
napsal(a):
Lidi, tohle vypadá spíše na nějakou chybu v programu, neb žádný z OPů se k tomu nehlásí :(. Mažeme jen vulgární, nebo skutečně off-topic příspěvky.