kocour
napsal(a):
pojďte se lidičky pochlubit svými hroznýši. A já začínám. m.
... a ještě třeba sameček Boa c. constrictor (Surinam). Je po rodičích z přírody a měl velmi dlouho potíže s příjmem potravy. Po léčbě (díky Ládine!) se postupně dal do pořádku a nyní už bere malé potkany. na svůj věk 3 roky je opravdu malý (okolo 1 m), ale nádherně přibírá na váze a výrobně prosperuje, doufám, že to špatný má už za sebou ... Je to opravdový krasavec ...
Petr
kocour
napsal(a):
Tohle je sameček.
Bolívie ? Brazílie ??
Mějte se dobře,
zdraví Vás
Petr Bambousek
http://Boas.orchidej.com
katka ptacatko
napsal(a):
Tak já sem taky přispívám svojí Háďulkou.
Nejdříve dvě fotky, když jsem ji měla jenom krátce - byly jí 3 měsíce a měla při příchodu domů 13dkg a 61cm, tohle jsou fotky prár dní max týdnů potom:
A teď z nynějška - 2 roky a +-4 měsíce a má okolo 162cm a asi 4kg, už jsem ji dlouho nevážila, tak odhaduju, možná má i víc...
kocour
napsal(a):
B.c.c.
kocour
napsal(a):
Konečně se mi povedla hezká fotka mláděte, odchovaného letos v červnu
kocour
napsal(a):
Tady je ještě jedna.Nejedná se o žádnou "čistou" formu, ale o krásně zbarveného křížence
cislo.5

reptas
napsal(a):
Tady je ještě jedna.Nejedná se o žádnou "čistou" formu, ale o krásně zbarveného křížence
Můj nejmilejší hroznýš.Rovných 300 cm.
cislo.5

petros
napsal(a):
Ty debile co tom sem vkládáš, to samý bych přál tobě.
Ty debile,ten hroznýš uhynul na Amébiázu (membránová enteritida), pokud víš co to je.Místo odhození do kafilerky,jsem vydělal kůži.V 8 letech měřil 310 cm,což snad přesvědčí některé teraristy o tom,že 3m pro hroznýše "domácího" není nijak extrémní délka,jak se nyní řeší v jiné diskusi.A pokud jsi taková citlivka,že nemůžeš vidět vypreparovanou kůži,lebku,lihový preparát...atd,tak nechápu jak se můžeš věnovat teraristice,potažmo herpetologii.A když máš rád ty uhlazené fotečky hroznýšků,prosím.Všem ostatním se omlouvám za použití hrubého oslovení na počátku,ale na hrubý pytel,hrubá záplata.
cislo.5
napsal(a):
Ty debile,ten hroznýš uhynul na Amébiázu (membránová enteritida), pokud víš co to je.Místo odhození do kafilerky,jsem vydělal kůži.V 8 letech měřil 310 cm,což snad přesvědčí některé teraristy o tom,že 3m pro hroznýše "domácího" není nijak extrémní délka,jak se nyní řeší v jiné diskusi.A pokud jsi taková citlivka,že nemůžeš vidět vypreparovanou kůži,lebku,lihový preparát...atd,tak nechápu jak se můžeš věnovat teraristice,potažmo herpetologii.A když máš rád ty uhlazené fotečky hroznýšků,prosím.Všem ostatním se omlouvám za použití hrubého oslovení na počátku,ale na hrubý pytel,hrubá záplata.
Můžu se zeptat?? A měřil 310cm před stažením nebo pak ta kůže??!! On je to celkem rozdíl. Já stahoval krajtu 3,8 m a najednou vyrotla na 4,5m :-)))) Při stahování se dost vytáhne........i tak je to ale pořádnej kus!!!!
cislo.5

reptas
napsal(a):
Můžu se zeptat?? A měřil 310cm před stažením nebo pak ta kůže??!! On je to celkem rozdíl. Já stahoval krajtu 3,8 m a najednou vyrotla na 4,5m :-)))) Při stahování se dost vytáhne........i tak je to ale pořádnej kus!!!!
Těch 310 cm měla zaživa.Ta kůže je skutečně o něco delší(cca330),takže se natáhla o 20 cm.Byla to několikanásobná matka,bohužel amébiáza bývá často smrtelná.
cislo.5
napsal(a):
Tak to sorry nevěděl sem že uhynula.
cislo.5
napsal(a):
jo a citlivka nejsem jen sem měl hodně blbej den tak mě to naštvalo a nepřemýšlel sem, ještě jednou se omlouvám číslu 5.
cislo.5

petros
napsal(a):
jo a citlivka nejsem jen sem měl hodně blbej den tak mě to naštvalo a nepřemýšlel sem, ještě jednou se omlouvám číslu 5.
V pořádku,omluvu beru.Já jsem taky mohl k té fotce dát trochu vysvětlující komentář.
cislo.5
napsal(a):
V pořádku,omluvu beru.Já jsem taky mohl k té fotce dát trochu vysvětlující komentář.
Tykačka
minomino
napsal(a):
Moj novy prirastok. Samantha 43 cm
A dnes sa zakalil
minomino
napsal(a):
A dnes sa zakalil
moji b.c. imperátoři z Hondurasu
kocour
napsal(a):
Mí dva miláčkové
kocour
napsal(a):
Moj krasavec
orchidej
napsal(a):
... a ještě třeba sameček Boa c. constrictor (Surinam). Je po rodičích z přírody a měl velmi dlouho potíže s příjmem potravy. Po léčbě (díky Ládine!) se postupně dal do pořádku a nyní už bere malé potkany. na svůj věk 3 roky je opravdu malý (okolo 1 m), ale nádherně přibírá na váze a výrobně prosperuje, doufám, že to špatný má už za sebou ... Je to opravdový krasavec ...
Petr
Je to pár dní ,jsem si koupil páreček B.c.c Surinam .Jsou to fakt nádherný zvířata.Mají krásně mramorovou hlavu a při lovu jsou fakt rychlý. Zdravím všechny Dobras
kocour
napsal(a):
Kostarický hroznýši zas trochu povyrostli, tak přikládám pár fotek ...
Petr Bambousek
http://Boas.orchidej.com
kocour
napsal(a):
... bližší poholed ...
kocour
napsal(a):
... a celkový pohled ...
kocour
napsal(a):
Taky se mi zadařilo
minomino
napsal(a):
blahozelam, su nadherni! Kolko sa ti ich narodilo?
čo hovorite na tohto velhadika
milko
napsal(a):
čo hovorite na tohto velhadika
Mám nové fotky mojich imperátoru honduras při krmení teda fotky jen samice.
tak se kochejte:)
draky
napsal(a):
Mám nové fotky mojich imperátoru honduras při krmení teda fotky jen samice.
tak se kochejte:)
papá
draky
napsal(a):
papá
Tak tohle je můj nový milášek ALBY,měsíc starý asi 60 cm..
kocour
napsal(a):
a ještě jedna..ALBY ví že nerada čistím terka..tak způsobně kakčí do bazénku..
jindra
napsal(a):
a ještě jedna..ALBY ví že nerada čistím terka..tak způsobně kakčí do bazénku..
1
kocour
napsal(a):
kocour
napsal(a):
po třech myšácích...
rompeprop
napsal(a):
mimco
Na tej foto je hodnys len sa treba lepsie pozriet ;)
minomino
napsal(a):
Na tej foto je hodnys len sa treba lepsie pozriet ;)
takto vyzera ked zrovna nebarguje ;)
minomino
napsal(a):
takto vyzera ked zrovna nebarguje ;)
Můj nový mazel.
B.c.i. Honduras
martins
napsal(a):
A ještě jedna.
Mám nové pěkné fotky samečka b.c.imperátor honduras.
Mimochodem už sme sem fotky dával jako draky ale nějak m ito blblo tak sem to přehodil.
drak
napsal(a):
Mám nové pěkné fotky samečka b.c.imperátor honduras.
Mimochodem už sme sem fotky dával jako draky ale nějak m ito blblo tak sem to přehodil.
a další moc pěkná
kodl
napsal(a):
Gr. samice od p.Jakoubka NZ 96
mé foto B.c. imperator (původ od p. Jakoubka)
cermus
napsal(a):
mé foto B.c. imperator (původ od p. Jakoubka)
další zajímavý kousek
cermus
napsal(a):
další zajímavý kousek
ještě jedno foto stejného hada
romantt
napsal(a):
ešte jedno foto
je nadherny. odkial si ho zohnal? nevies o mladati?
a pridavam jedno cool foto z netu
kocour
napsal(a):
Taky neco zaslu :) 1,1
stoky
napsal(a):
Jeste jedna fotka
Konečně jsem pořídil fotky mého nového přírůstku, tak se s Vámi o ně podělím :-)
B.c. imperator Honduras 0,1
martins
napsal(a):
Konečně jsem pořídil fotky mého nového přírůstku, tak se s Vámi o ně podělím :-)
B.c. imperator Honduras 0,1
A ještě jedna.
terarus
napsal(a):
a poslední takchovu zdar :)
čau má newe foto mejch imípů hondurasů ze supr foťáku Nikon ale víc vám neřeknu nevim o něm nic:) tak koukejte
ale jeto focený makro oběktivem takže třebas fotka rozmázla ale detail na kůži nebo oko a tak mám fotky i na psohlavcích z tohodle foťáku můžete se mrknout a taky na gekončíkách.
ted foto 1 detail na čumák samečka
drak
napsal(a):
čau má newe foto mejch imípů hondurasů ze supr foťáku Nikon ale víc vám neřeknu nevim o něm nic:) tak koukejte
ale jeto focený makro oběktivem takže třebas fotka rozmázla ale detail na kůži nebo oko a tak mám fotky i na psohlavcích z tohodle foťáku můžete se mrknout a taky na gekončíkách.
ted foto 1 detail na čumák samečka
a ještě jednu
sameček záběr na celou hlavu.
tak zatim čus
DRAKY
drak
napsal(a):
a ještě jednu
sameček záběr na celou hlavu.
tak zatim čus
DRAKY
Taky jednu přidám