Poznate pohlavi uzovky ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2006 21:37

zdravim vsechny, je mozne poznat jestli se jedna o samce ci samicku ? pry to lze dle ocasu, ale nevim zda takto, tak kdyby nahodou budu rad za vase postrehy, dik

10.6.2006 22:41

rebus napsal(a):
zdravim vsechny, je mozne poznat jestli se jedna o samce ci samicku ? pry to lze dle ocasu, ale nevim zda takto, tak kdyby nahodou budu rad za vase postrehy, dik

Čauves řek bych že je to samec jak vyšitej (aspoň podle toho ocasu).

Mostock

11.6.2006 01:27

rebus napsal(a):

Ahoj Rebusi,
tak tohle je opravdu "rebus" a řekl bych, že podle téhle fotky nelze poznat nic. Je potřeba udělat detail ocasu a kloaky a to nejlépe ze spodní strany.

11.6.2006 11:01

rebus napsal(a):

diky panove za vase rady, dobre fotku udelam ze spoda tela, ale bohuzel nemam fotak s dostatecnym rozlisenim momentalne u sebe a drive nez pozitri ho mit nebudu, takze jakmile budou fotky nove tak je hned poslu sem, mejte se paradne

20.7.2006 21:10

rebus napsal(a):
diky panove za vase rady, dobre fotku udelam ze spoda tela, ale bohuzel nemam fotak s dostatecnym rozlisenim momentalne u sebe a drive nez pozitri ho mit nebudu, takze jakmile budou fotky nove tak je hned poslu sem, mejte se paradne

tak tady jsou fotky, snad poznate jestli je to samicka nebo samecek, ma uz neco kolem 80 centimetru, diky za Vase odpovedi

20.7.2006 21:10

rebus napsal(a):
tak tady jsou fotky, snad poznate jestli je to samicka nebo samecek, ma uz neco kolem 80 centimetru, diky za Vase odpovedi

a dalsi...

20.7.2006 21:11

rebus napsal(a):
a dalsi...

a do tretice...

20.7.2006 21:26

rebus napsal(a):
a do tretice...

Typický ocas pro samce, myslím že na 99% to samec bude.
Michal Hýbl, e-snakes.com

20.7.2006 23:12

rebus napsal(a):

Nech si ji osondovat, ne? Stoji to u veta pajsku a mas jistotu.

20.7.2006 23:47

cijoml napsal(a):

Hmm pan Chytry, kdybych si ji chtel nechat vysetrit sondou, proc bych se ptal zde ??? To snad neni ani pravda :) R. O. F. L., sondovat takhle nedospele zvire ? No jasne, Vas to pane Chytry neboli, co ? Mozna, ze kdyby nekdo podstoupil podobne bolestivou prohlidku, tak by pak na sondovani NEDOSPELYCH zvirat zapomel, jo a dekuji, jeden chovatel mi taky rikal, ze to bude samecek, s pozdravem Rebus

21.7.2006 00:26

rebus napsal(a):
Hmm pan Chytry, kdybych si ji chtel nechat vysetrit sondou, proc bych se ptal zde ??? To snad neni ani pravda :) R. O. F. L., sondovat takhle nedospele zvire ? No jasne, Vas to pane Chytry neboli, co ? Mozna, ze kdyby nekdo podstoupil podobne bolestivou prohlidku, tak by pak na sondovani NEDOSPELYCH zvirat zapomel, jo a dekuji, jeden chovatel mi taky rikal, ze to bude samecek, s pozdravem Rebus

Promin, ale v 70 cislech je sondovani guttky absolutne bezproblemove. Zeptej se svy drahy, jak ji boli analni sex kdyz pouzijes lubrikaci a asi tak to citi ten had kdyz se sonduje s citem desinfikovanou sondou.

21.7.2006 08:59

rebus napsal(a):

Nevím, proč CIJOMLa napadáš, poradil ti nejefektivnější a nejdostupnější zjištění pohlaví hada. U gutáty pohledem a navíc podle (hooodně kvalitní) fotky poznat pohlaví dokáže opravdu málokdo, spíš si myslím, že nikdo. A sondování, pokud se provádí odborně a šetrně zvíře nijak zvlášť nestresuje. Pokud jsi charakter, tak by ses měl omluvit.
GG

21.7.2006 09:35

gadjukin napsal(a):
Nevím, proč CIJOMLa napadáš, poradil ti nejefektivnější a nejdostupnější zjištění pohlaví hada. U gutáty pohledem a navíc podle (hooodně kvalitní) fotky poznat pohlaví dokáže opravdu málokdo, spíš si myslím, že nikdo. A sondování, pokud se provádí odborně a šetrně zvíře nijak zvlášť nestresuje. Pokud jsi charakter, tak by ses měl omluvit.
GG

je mi naprosto, ale naprosto lhostejne vse, co kdo pise ohledne sondovani pod uverejnenym prispevkem, uz vubec nechapu Vasi naivitu nekomu se omlouvat, me staci naprosto vyjadreni cloveka znaleho, tim samozdrejme nespochybnuji znalosti jinych a nasledne pak odovidajicich dopisovatelu - chovatelu, tot vse a verte mi, ze dale se timto jiz nezaobiram s pozdravem Rebus

21.7.2006 10:14

rebus napsal(a):
je mi naprosto, ale naprosto lhostejne vse, co kdo pise ohledne sondovani pod uverejnenym prispevkem, uz vubec nechapu Vasi naivitu nekomu se omlouvat, me staci naprosto vyjadreni cloveka znaleho, tim samozdrejme nespochybnuji znalosti jinych a nasledne pak odovidajicich dopisovatelu - chovatelu, tot vse a verte mi, ze dale se timto jiz nezaobiram s pozdravem Rebus

Možná jsem naivní, ožná jen slušně vychovaný. Neomlouvej se, jistě ty na to máš. Doufám, že ti za chvíli už nikdo neporadí. Všichni tu volají po slušnosti a kde je? V hajzlu...
Taky už se tebou, ani tvými dotazy nebudu zaobírat.

GG

20.2.2007 13:55

mostock napsal(a):
Čauves řek bych že je to samec jak vyšitej (aspoň podle toho ocasu).

Mostock

To by mě teda zajímalo jak sto poznal.

20.2.2007 13:57

cijoml napsal(a):

A to jde?
Nechat si ve Zveru zjistit pohlaví ?
To se musím poptat onas v Krnově.

Přidejte reakci

Přidat smajlík