Agama Vousata- nechce jist

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2011 09:56
pink.anetka

XXX.XXX.225.112

Dobry den, pred dvouma dni sme si koupili rocniho samecka agamky a ma tam cvrcky, ovoce a zeleninu a niceho se jeste nedotkl a chovatelka kdyz nam ho prodavala rikala ze mel jen cvrcky. A take bych se chtela zeptat jesli se cvrcky musi namacet do vitaminu? Dekuji prem za odpoved

3.7.2011 19:07
martinamstaf

XXX.XXX.240.45

Dobrý den,měl jsem také agamu,která nechtěla jíst,tak mi bylo porazeno jí dát vitamin AD3.Je ve formě kapek.Poté mi tak ožila,vypadala jako na drogách,pobíhala po teráriu jak zběsilá a od té doby sní na co přijde.AD3 jí zkrátka pořádně nakopne.Také jí dávejte čínské zelí,meloun,listy i květy pampelišek.A cvrčky jí namočte do vitamino-minerálních přípravků ve formě prášku,kterých má každý zverimex nebo PET-centrum dost.Hezký den Martin

4.7.2011 13:22
kiklop

XXX.XXX.34.156

Tak urcite by to chtelo pestrejsi stravu nez cvrcky jako treba svaby zaphobasy sarancata a ted vselijakou havet z venku treba kobylky hlavne mit spravnou teplotu v terarku okolo 30°C a vyhrivaci misto a aby mel cerstvou vodu v terarku a stale zelene. Takze ruzne byliny atd z venku na internetu naleznete spoustu veci co jim mate davat a hlavne mit kvalitni zdroj UVb k AD3 bych se zatim asi neuchyloval az kdyz by nic z tohoto nezabralo

tesaur

14.8.2017 16:47
tesaur

XXX.XXX.39.119

Dobry den, asi pred rokem jsme koupili samecka a samicku agamy vousate. Samicka nechce moc chodit ( uz od zacatku ) a nechce sama zrat.. musim ji vzdy rozkrmovat. Obcas si veme prouzek mrkve co ji nastrouham. Jak se vyhriva neni rozplacnuta jako samecek
Viz foto.
Agamky se vyhrivaji na terase ted zrovna v terariu nejsou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík