Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2011 19:35
kava

XXX.XXX.211.233

Ahoj :) Mám doma v obýváku akvárium cca 80x40x40 ( standardní set s krytem a podstavcem ). Zařízené v tuto chvíli jako akvaterárium - cca 10 - 15 cm vody s malou souší ze štěrku a hlavně velikým členitým kmenem, víceméně přes celý prostor nad hladinou, bohatě obrostlý rostlinami. Těmse tam hodně daří díky vlhkosti a dvěma zářivkám ( aqua a sun glow myslim :-) ), rostliny jsou prokořeněny hodně do vody. Teplota vzduchu je kolem třiceti stupňů - je tam akva topítko co vyhřívá vodu. A proč to píšusmajlík Uvažoval jsem o jedné žabce, nebo párečku, jako zpestření. Napadla mě pralesnička azurová, ale říkám si jestli to na ni není moc vodní prostředí, ikdyž by měla kde lést :) Poradíte?? Případně jaký druh?? Díííky

5.9.2011 11:16
kava

XXX.XXX.211.233

prosíííím

12.9.2011 12:07
kompotik

XXX.XXX.129.142

no, pro tyto pralesnicky bych takto kombinovene vodni prostredi se sousi nevidel jako vhodne. Kdyby byla nizsi teplota, doprucil bych ti kunky, jsou mene narocne, v pripade zas zmeny prostredi na akvarium jen s vodnim prostredim bych doporucil treba drapatky.

14.9.2011 13:13
klarq

XXX.XXX.62.38

kompotik napsal(a):
no, pro tyto pralesnicky bych takto kombinovene vodni prostredi se sousi nevidel jako vhodne. Kdyby byla nizsi teplota, doprucil bych ti kunky, jsou mene narocne, v pripade zas zmeny prostredi na akvarium jen s vodnim prostredim bych doporucil treba drapatky.

drápatka je tafrická žába žijící v pralesích tak bych dopooručila jí tam nesvítit už pár let tyto žáby chovám a svítit jí do akvárka zářivkou není moc moudrý nápat
:-)

14.9.2011 22:14
krysak

XXX.XXX.147.214

klarq napsal(a):
drápatka je tafrická žába žijící v pralesích tak bych dopooručila jí tam nesvítit už pár let tyto žáby chovám a svítit jí do akvárka zářivkou není moc moudrý nápat
:-)

Je, moje fotka a můj žabák :-) Zase bez zářivky nerostou rostliny, nějaký světlo by tam být mělo. Zadavatel si asi ale představoval jiné žabky :-)

15.9.2011 14:43
klarq

XXX.XXX.161.78

krysak napsal(a):
Je, moje fotka a můj žabák :-) Zase bez zářivky nerostou rostliny, nějaký světlo by tam být mělo. Zadavatel si asi ale představoval jiné žabky :-)

:-)hmmm to asi máte pravdu

8.3.2012 18:17
hujerek

XXX.XXX.88.170

pozor na to. pralesnicky neumej plavat.mohli by se utopit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík