SURINAM / POKIGRON BOA NZ 12.9.2011

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

RomanTTT

14.9.2011 09:48
RomanTTT

XXX.XXX.0.0

Tak podarilo sa, čomu som po 7.rokoch čo ich mám, neveril ani sám.Samica 143 cm, samec150cm 7 ročný pár zakúpený ako faremný odchov, hádkov mám od uplného malička, bola to moja požiadavka na dovozcu.12.9.2011 ma prevapilo 8 nádherných motýlkatých mladých, nebolo ani jedno neoplodnené vajičko.Prekvapila ma veľkosť NZ.
Foto aj s rodičmi až do finále.

RomanTTT

14.9.2011 09:49

RomanTTT

14.9.2011 09:50

RomanTTT

14.9.2011 09:52
RomanTTT

XXX.XXX.0.0

RomanTTT

14.9.2011 09:57
RomanTTT

XXX.XXX.0.0

FOTO 4 NZ ZO SAMCOM (Nebol po pravde čas na odelenie od samice, stale to malo "nejako" čas (dorábka chalupy+milion iných prkotín, som rád že že majú načas vymenenú vodu a vždy čistú podstielku - momentálne fakt nestíham - prosím nebombardujte ma za to :-)
PS: Na druhej strane majú teraz hady klud ako nikdy pre tým (vlasná miestnosť) bez vyrušovania.

RomanTTT

14.9.2011 09:59
RomanTTT

XXX.XXX.0.0

FOTO5
ps: po 1. zvleku doplním a nafotím fotákom nie mobilom v rýchlosti ako toto.
Pekný deň. Roman

16.9.2011 12:17
skeleton

XXX.XXX.69.61

smajlík:-)smajlík:-)smajlík

No comment.

smajlík:-)smajlík:-)smajlík

16.9.2011 22:54
jardachali

XXX.XXX.51.232

Tak toto přátelé, to je naprostá nádhera.
Srdečně gratuluji k odchovu.

Chovu zdar
Jarda

27.9.2011 10:01
romanttt

XXX.XXX.0.0

27.9.2011 10:05
romanttt

XXX.XXX.0.0

4. zaradený do chovu smajlík

27.9.2011 10:16
romanttt

XXX.XXX.0.0

A spoločne -zatialsmajlík
S pozdravom Roman.

17.10.2011 16:01
botanico

XXX.XXX.243.30

Chcel by som reagovať na túto nevšednú a vzácnu udalosť akou odchov veľhadov formy Surinam, Pokigron je. Som šťastným majiteľom dvoch samičiek z tohto krásneho odchovu. Jedná sa o skutočný klenot medzi čistokrvnými veľhadmi a to jednak sfarbením ako aj veľkosťou v dospelosti. Dokonalé vzorovanie (motýlkovanie) a neskutočne červená farba chvosta z nich robia kráľovné krásy. Dokonca pri porovnaní s odchovom svetovo uznávaného chovateľa ich tieto predčia vo všetkých smeroch. Hadíky mi robia každým dňom väčšiu a väčšiu radosť (prijímajú potravu bez problémov, nevyvrhujú ju).
Je nádherné sa nich pozerať ako sa správajú v teráriu, kde osídľujú hlavne najvyššie konáre, takže vyzerajú ako stromové hady. Už sa teším na ich postupné prefarbovanie.
Určite budem pravidelne prikladať fotky.

22.10.2011 23:08
romanttt

XXX.XXX.111.183

Milan, ďakujem,dufam že si ich dlho užiješ, je to beh na dlhu trať,ale stoji to za to.Sam som neveril že sa mi to niekedy podarí.Potešílo ma to sameho,že mame F1.doma.Hlavne ten príjem potravy ma milo prekvapil.Mal som jednoducho ščastie na dobrych rodičov,a doblba robil veterinu,veterinu a veterinu.Takže rodičov tohto odchovu som si preventívne zaplatil viackrát:-) S pozdravom Roman

24.10.2011 17:16
kodl

XXX.XXX.217.205

romanttt napsal(a):
Milan, ďakujem,dufam že si ich dlho užiješ, je to beh na dlhu trať,ale stoji to za to.Sam som neveril že sa mi to niekedy podarí.Potešílo ma to sameho,že mame F1.doma.Hlavne ten príjem potravy ma milo prekvapil.Mal som jednoducho ščastie na dobrych rodičov,a doblba robil veterinu,veterinu a veterinu.Takže rodičov tohto odchovu som si preventívne zaplatil viackrát:-) S pozdravom Roman

Zdravím. Roman prosím tě,kolik asi vážila tvoje samice v době páření. Jestli to není tajné. Jinak jsou opravdu nádherní. Co serfuji na netu, tak jsem viděl jenom dva tak krásné vrhy pokigronu. Tvůj a Stockla.

25.10.2011 01:12
romanttt

XXX.XXX.111.183

No,Ďakujem. PS:Inak samička mala pri hore udávanej dlžke lahko cez 3 kg! Bola vcelku štíhla, zato brutálne osvalená, je to stále najrýchlejší lovec čo sa týka výpadu na živé krmivo čo mám doma. A to aj v porovnaní zo stromákmi,a to je až zarážajúce. Inak je to mierumilovný mazel.
V porovnaní s klasickými surinamami je to drobec, mám tam 4.5 ročnú samičku a tá je trojnásobne väčšia, pri kŕmení jednou za mesiac dvoma strednými potkanmi. Rýchlovýkrm tuná nefunguje, vlastne funguje ale končí to do roka fatálne - OFF.
Tieto hady sú moja srdcovka, takže času som im vždy nechával až až, a zjavne to je asi recept. Mám ich doslovne pre radosť. Napriek tomu že ma posledné roky doosť uchvátili stromáci, tieto v kolekcii zostanú na pevno, pokial im teda bude zdravie slúžiť.
S Pozdravom Roman.

Přidejte reakci

Přidat smajlík