Tak co takhle zapojit hlavu? Agama má v dospělosti kolem 80cm - ale může dorůst i víc. Tak to jí asi nebude stačit terárko, kde se ani neotočí. Je to stromovej ještěr, to znamená, že výška by měla začínat tak na 120cm, ale spíš víc...Délka by měla být několikanásobek dýlky agamy samotné a hloubka minimálně taková, aby se tam zvíře otočilo. (Kolik měříte? 1,75? Vyhovovala by Vám k životu místnosti 1,5x1,5x2 m? ) Obecně zrovna u agam platí čím větší, tím lepší.
lacerta7
napsal(a):
Tak co takhle zapojit hlavu? Agama má v dospělosti kolem 80cm - ale může dorůst i víc. Tak to jí asi nebude stačit terárko, kde se ani neotočí. Je to stromovej ještěr, to znamená, že výška by měla začínat tak na 120cm, ale spíš víc...Délka by měla být několikanásobek dýlky agamy samotné a hloubka minimálně taková, aby se tam zvíře otočilo. (Kolik měříte? 1,75? Vyhovovala by Vám k životu místnosti 1,5x1,5x2 m? ) Obecně zrovna u agam platí čím větší, tím lepší.
A co takhle kdyby jste tady přestal psat blbý kecy?!Já se jen slušně zeptal.Tak klid.Vás se nikdo neprosil aby jste mi odpovídal!Když mi neumíte slušně odpovědět tak nedělejte chytráka na to Vám někdo ........Víte co.
Milý Skypere3,
co takhle přestat spamovat a začít trochu hledat?! Na webu je nespočet informací týkajících se chovu kočičin (např. zde: http://www.agamakocicinska.cz/). Zkuste se méně věnovat zakládání zbytečných témat a ušetřený čas trávit studiem chovu!
Jan Lauermann