Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2006 16:51

Zajmalo by pě pohlaví tohoto hada. 0,1?

zmiják

19.7.2006 16:52
zmiják

euny napsal(a):
Zajmalo by pě pohlaví tohoto hada. 0,1?

Ano, samice.

19.7.2006 16:56

zmiják napsal(a):
Ano, samice.

Dík

19.7.2006 20:25

euny napsal(a):
Dík

Spis vyfot ocas, zespodu

20.7.2006 07:35

zmiják napsal(a):
Ano, samice.

NO z takhle "kvalitní" fotky bych tak jednoznačný nebyl. Na barvu bych rozhodně nesázel. Viděl jsem světlý samice, viděl jsem cihlový samce. Zrovna ammodytka se umí pěkně vybarvit ;-)

zmiják

20.7.2006 10:42
zmiják

gadjukin napsal(a):
NO z takhle "kvalitní" fotky bych tak jednoznačný nebyl. Na barvu bych rozhodně nesázel. Viděl jsem světlý samice, viděl jsem cihlový samce. Zrovna ammodytka se umí pěkně vybarvit ;-)

Máte pravdu, chtělo by to kvalitnější foto, je i pravda, že ammodytky jsou hodně variabilní, toto by však měla být opravdu samice.

20.7.2006 10:53

zmiják napsal(a):
Máte pravdu, chtělo by to kvalitnější foto, je i pravda, že ammodytky jsou hodně variabilní, toto by však měla být opravdu samice.

Já bych se zase naopak (podle délky ocásku) přiklonil ke klukovi :-P Z fotky a ještě takové, je to jako věštění z křišťálové koule. Kór u ammodytek

zmiják

20.7.2006 11:40
zmiják

gadjukin napsal(a):
Já bych se zase naopak (podle délky ocásku) přiklonil ke klukovi :-P Z fotky a ještě takové, je to jako věštění z křišťálové koule. Kór u ammodytek

Neříkám, že to není možné...Snad tazatel dodá ještě nějaké to foto.
Pro tazatele: jde o odchov?

22.7.2006 17:37

gadjukin napsal(a):

Souhlasil bych s gadjukinem, ze to vypada spise na samce....Honza

Přidejte reakci

Přidat smajlík