Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2006 15:59

Ahojte všichni.Potřebovala bych poradit na stavbě terária pro legouše.Myslíte,že by šlo postavit terárium z bývalé knihovny.Pokud by se dřevo pořádně naipregnovalo a nebo nastříkalo těsnící pěnou aby nezplesnivělo?!Díky všem.Veškerá návrhy jsou výtány...Lucka

25.7.2006 18:33

zelviosa napsal(a):
Ahojte všichni.Potřebovala bych poradit na stavbě terária pro legouše.Myslíte,že by šlo postavit terárium z bývalé knihovny.Pokud by se dřevo pořádně naipregnovalo a nebo nastříkalo těsnící pěnou aby nezplesnivělo?!Díky všem.Veškerá návrhy jsou výtány...Lucka

Ahoj.Pozri si stranku www.reptiliakvalitne.cz
Najdes tam par postupov na stavbu teraria.

25.7.2006 21:14

lenkinka napsal(a):
Ahoj.Pozri si stranku www.reptiliakvalitne.cz
Najdes tam par postupov na stavbu teraria.

Jej.Díky moc.
Chic udělat terárium z bývalé knihovny.S tím,že ho samožrejmě naipregnuji.Položím igelit a ještě zadní stěnu nastříkám těstnící pěnou.Myslíš,že je to reálně?

26.7.2006 06:55

zelviosa napsal(a):
Jej.Díky moc.
Chic udělat terárium z bývalé knihovny.S tím,že ho samožrejmě naipregnuji.Položím igelit a ještě zadní stěnu nastříkám těstnící pěnou.Myslíš,že je to reálně?

zalezi na vela veciach. Aky velky je leguan a aka velka je te skrina,ale myslim si,ze mozne to je,aj ked si myslim,ze ten igelit ani penu nebudes potrebovat.
Pozri sa pre inspiraciu aj na stranky www.akvarko.cz,je tam aj zopar terarii.
Ak chces,napis mi na mail: lenka-ivo@orangemail.sk
mozme to spolu prebrat.

26.7.2006 20:08

lenkinka napsal(a):
zalezi na vela veciach. Aky velky je leguan a aka velka je te skrina,ale myslim si,ze mozne to je,aj ked si myslim,ze ten igelit ani penu nebudes potrebovat.
Pozri sa pre inspiraciu aj na stranky www.akvarko.cz,je tam aj zopar terarii.
Ak chces,napis mi na mail: lenka-ivo@orangemail.sk
mozme to spolu prebrat.

Ahoj.Tam už jsem se dívala a inspirace je v pohodě.
Takže už jen sehnat potřebný věci.
Já ti zítra napíšu z práce,tak mě čekej.Ahoj Lucka

Přidejte reakci

Přidat smajlík