Dobrý den, chtěl bych si udělat terárium na zakázku, a rád bych se zeptat, zda by ste mi mohli doporučit někoho schopného jen s dobrými skušenostmi. Tohle je můj návrh. Děkuji Neček
http://www.akva-tera.wz.cz/ levné a kvalitní, profi práce
kathie
napsal(a):
Nevím, co si vy představujete pod profesionální prací, ale rozhodně to není práce někoho, kdo to dělá "poprvé"... Máme od něj už několik kusů a nebyl žádný problém s domluvou ani terárii. Nikoho do toho nenutím, ale já jsem nadmíru spokojená...
To jsem rád, přesně takový argument sem chtěl slyšet, teď jen jestli mi vyhoví i v zadních stěnách které chci přizpůsobit různým druhům ještěrů co tam budu mít a mohli by sme si plácnout a pán bude mít o zakázku více :) Mockrát děkuji za doporučení :)
Záleží hlavně na kvalitě, že =)
Nivméně doporučuji dle svých zkušeností nechat postavit vámi plánované terárium z OSB nebo lamino desek, jednak to nebude tak choulostivé jeko sklo a jednak ušetříte za energii, protože PSB desky jsou velmi dobré izolanty a lamno desky také, i když méně ':-)
Dobrý den,
určitě bych Vám doporučil
www.unico-exotic.cz
Nemají na webu moc fotek, ale nechal jsem si u nich dělat jedno terárium i s pozadím a komplet vybavením a mám ho už rok a všechno je v naprostém pořádku. Jednalo se s nimi velmi příjemně a jsou velmi schopní.