Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2005 16:21

Nevite někdo nějakej dobrej obchod kde by se dalo sehnat terárium v Jihlavě, Benešově, Ledči, Pelhřimově nebo okolo těhle měst? Potřebuju terárko o min rozměrech 40x30x30.

14.7.2005 09:52

kemalo napsal(a):
Nevite někdo nějakej dobrej obchod kde by se dalo sehnat terárium v Jihlavě, Benešově, Ledči, Pelhřimově nebo okolo těhle měst? Potřebuju terárko o min rozměrech 40x30x30.

Obchod nevim, ale zkus se stavit u sklenaru...

18.7.2005 07:17

kemalo napsal(a):

Jojo, nebo když si zajdeš v Ledči na náměstí do zverimexu, tak si tam rovnou třeba nejaky vybereš, nebo jim řekneš rozmery a jak chceš aby vypadalo a oni i ho vyrobí za slušnou cenu. Já si nechával dělat 80x50x50 (viz foto)a vyšlo mě asi na 1200,-

18.7.2005 08:11

jerry boy napsal(a):
Jojo, nebo když si zajdeš v Ledči na náměstí do zverimexu, tak si tam rovnou třeba nejaky vybereš, nebo jim řekneš rozmery a jak chceš aby vypadalo a oni i ho vyrobí za slušnou cenu. Já si nechával dělat 80x50x50 (viz foto)a vyšlo mě asi na 1200,-

Blbost,v Ledčí ve zwerimexu si žádný terárko vybrat nemůžeš, protože tam žádný nenabízej!!! Jen ti Prchalová(ze zwerimexu) dá na někoho kontakt který dělá terárka na zakázku(ale určitě ne z Ledče).
Já mám terárko na doporučení Prchalový z Uhlířských Janovic(30 km od Ledče).Rozměry terárka 120x120x75 za 4000,-
Ivo

18.7.2005 08:36

paintball napsal(a):
Blbost,v Ledčí ve zwerimexu si žádný terárko vybrat nemůžeš, protože tam žádný nenabízej!!! Jen ti Prchalová(ze zwerimexu) dá na někoho kontakt který dělá terárka na zakázku(ale určitě ne z Ledče).
Já mám terárko na doporučení Prchalový z Uhlířských Janovic(30 km od Ledče).Rozměry terárka 120x120x75 za 4000,-
Ivo

Já vím, že ho nedělaji přímo oni, ale pár hotových terárek tam maji a prodávaji je. A mě žádnej kontakt nedala, ale šlo to přímo přes ní, takže sem jim jen dal plánek jak chci, aby to terárko vypadalo a za týden už sem ho měl u ní ve zveráči hotový. Takže to žádná blbost není. A kdo vlastně seš??

18.7.2005 09:16

jerry boy napsal(a):
Já vím, že ho nedělaji přímo oni, ale pár hotových terárek tam maji a prodávaji je. A mě žádnej kontakt nedala, ale šlo to přímo přes ní, takže sem jim jen dal plánek jak chci, aby to terárko vypadalo a za týden už sem ho měl u ní ve zveráči hotový. Takže to žádná blbost není. A kdo vlastně seš??

Hotová terárka možná mají,ale velmi malých rozměrů.Stejně myslím,že žádná terárka nemají,byl jsem tam naposledy včera!
Kontakt ti nemusela dát.Je pravda, že ji stačí dát rozměry a ona to pak zařídí.
Prchalová si nechává terárka zhotovovat od jednoho chlapa v Uhlířských Janovicích(trvá to tak týden).

18.7.2005 09:21

jerry boy napsal(a):

Vložil bych jsem foto svých terárek, které mám na dig.fotáku, ale bohužel ted nemám doma kabel

18.7.2005 10:03

paintball napsal(a):
Hotová terárka možná mají,ale velmi malých rozměrů.Stejně myslím,že žádná terárka nemají,byl jsem tam naposledy včera!
Kontakt ti nemusela dát.Je pravda, že ji stačí dát rozměry a ona to pak zařídí.
Prchalová si nechává terárka zhotovovat od jednoho chlapa v Uhlířských Janovicích(trvá to tak týden).

No dyk tazatel chce taky jen 40x30x30 což mi jako velký terárko nepřijde.;) Asi tam nechodím tak často jako Ty, ale vždycky tam vzadu nějaký terárka vidím.

18.7.2005 10:48

jerry boy napsal(a):
No dyk tazatel chce taky jen 40x30x30 což mi jako velký terárko nepřijde.;) Asi tam nechodím tak často jako Ty, ale vždycky tam vzadu nějaký terárka vidím.

Ano chce malé terárium,terárka vzadu mají,ale nejsou na prodej,vždyt jsou plná.V jednom mají užovku, v dalším hroznýše duhového a v dalších dvou Leguány(Leguáni jsou chudáci-v takových malých terárkách je drží)
Ledečský zwerimex je hrozný,ty podmínky pro chované plazy jsou otřesné.
Chtějí jen vydělat!

18.7.2005 10:49

jerry boy napsal(a):

Ty chováš hada nebo pavouka?Nebo něco jiného?

18.7.2005 11:06

paintball napsal(a):
Ty chováš hada nebo pavouka?Nebo něco jiného?

Ale néé ty plný, mají tam na prodej i nový, když se vzadu koukneš po tom bordelu co tam má, tak vzdycky kolem těch skříní a u oken mívala nejaky terárka. Je fakt, že to je šílený prostředí pro zvířata, taky bych si tam nikdy
zvíře nekoupil. Teda kromě myší ;)
Mám v Praze s přítelkou 2 guttaty a jedno volný terárko ;)
A Ty si z Ledče? a co máš? A kdo si? ;)

18.7.2005 17:35

jerry boy napsal(a):
Ale néé ty plný, mají tam na prodej i nový, když se vzadu koukneš po tom bordelu co tam má, tak vzdycky kolem těch skříní a u oken mívala nejaky terárka. Je fakt, že to je šílený prostředí pro zvířata, taky bych si tam nikdy
zvíře nekoupil. Teda kromě myší ;)
Mám v Praze s přítelkou 2 guttaty a jedno volný terárko ;)
A Ty si z Ledče? a co máš? A kdo si? ;)

Já jsem z Ledče. A mám užovku tenkoocasou(2,5roku-2m).
A ted si budu pořizovat Leguána zeleného.

19.7.2005 09:53

paintball napsal(a):
Já jsem z Ledče. A mám užovku tenkoocasou(2,5roku-2m).
A ted si budu pořizovat Leguána zeleného.

Jojo, ta co tam má Prchalka, to je taky pěknej macek, ale terárko má na ní malý;)

19.7.2005 11:49

jerry boy napsal(a):
Jojo, ta co tam má Prchalka, to je taky pěknej macek, ale terárko má na ní malý;)

AAAAAA!!!
To je moje fotka,moje užovka!
Kde si sehnal moje foto?Toje fotka ještě ze starého terárka!

19.7.2005 12:03

paintball napsal(a):
AAAAAA!!!
To je moje fotka,moje užovka!
Kde si sehnal moje foto?Toje fotka ještě ze starého terárka!

Sem si to myslel, proto jsem jí sem dal To je ale náhodička, že to tady mám;) Holt máš asi bratránka, kterej co neví,nepoví a co nemá, neukáže;)

19.7.2005 12:35

jerry boy napsal(a):
Sem si to myslel, proto jsem jí sem dal To je ale náhodička, že to tady mám;) Holt máš asi bratránka, kterej co neví,nepoví a co nemá, neukáže;)

Můžu znát tvoje jméno?

19.7.2005 14:33

paintball napsal(a):
Můžu znát tvoje jméno?

Tak sem byl asi špatně informovanej, asi to není Tvuj bratranek od koho to mám . Prostě se to ke mě nějak dostalo přes Váš klan ;)

19.7.2005 14:49

jerry boy napsal(a):
Tak sem byl asi špatně informovanej, asi to není Tvuj bratranek od koho to mám . Prostě se to ke mě nějak dostalo přes Váš klan ;)

Nechápu....
Klan?
To je tajemné

19.7.2005 14:56

paintball napsal(a):
Nechápu....
Klan?
To je tajemné

No jelikož neznám klan Vrbku moc dobře, tak holt se to ke mě dostalo tak nějak asi od veterináře :o)) K veterináři chodí taková pochybná existence a spravuje mu tam počítač, no a od tý existence to mám, ale jinak nic tajemnýho na tom není

19.7.2005 16:21

jerry boy napsal(a):
No jelikož neznám klan Vrbku moc dobře, tak holt se to ke mě dostalo tak nějak asi od veterináře :o)) K veterináři chodí taková pochybná existence a spravuje mu tam počítač, no a od tý existence to mám, ale jinak nic tajemnýho na tom není

Aha,tak to jo

Přidejte reakci

Přidat smajlík