Pomozte!ztratila se mi želva!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2006 18:49

ahoj mám moc velikou prosbičku dne 1.8 06 se mi z mého výběhu ztratily 2 želvy 1.želva čtyřprstá a 2.želva vroubená ta větší je bez pp a je to plně dospelí 30 lety samec.... kdyby jste měl někdo informace... (okolí LTM) je možné že byli z vyběhu i odcizeni dekujií

3.8.2006 09:40

sanny napsal(a):
ahoj mám moc velikou prosbičku dne 1.8 06 se mi z mého výběhu ztratily 2 želvy 1.želva čtyřprstá a 2.želva vroubená ta větší je bez pp a je to plně dospelí 30 lety samec.... kdyby jste měl někdo informace... (okolí LTM) je možné že byli z vyběhu i odcizeni dekujií

Ahoj. Pár článků pod Tvým je tohle
V řepkovém poli u Velkých popovic byl nalezen dospělý samec želvy vroubené. Po předložení registračního listu ho s radostí navrátíme mejiteli.
info na:
e-mail: safra@csop.cz
Telefon: 777 800 460
Není to Tvůj případ?

3.8.2006 12:14

halapremek napsal(a):
Ahoj. Pár článků pod Tvým je tohle
V řepkovém poli u Velkých popovic byl nalezen dospělý samec želvy vroubené. Po předložení registračního listu ho s radostí navrátíme mejiteli.
info na:
e-mail: safra@csop.cz
Telefon: 777 800 460
Není to Tvůj případ?

to se dalo čekat, že nebude mít registrační list tak aby takových lidí, kteří píší, že se jim ztratil zrovna dospělý samec želvy vroub. nebylo víc..upřímně by mě zajímalo jak nálezci rozhodnou komu zvíře vrátit..bohužel, ale moc bych žádosti o pomoc viz výše nevěřila sorry,ale je to tak

3.8.2006 22:36

sanny napsal(a):

Okolí LTM je široký pojem, ale před několika dny mi nějaký chlápek nabízel telefonicky dospělou "nalezenou" marginatu. Když jsem jeho nabídku urgoval, tak už mi nebral telefon a nakonec mi poslal sms, že je želva už pryč. Celé to bylo takové nekorektní. Krádeže jsou hnusné a krádeže želv jsou ještě hnusnější. Osobně nevím jak bych se zachoval. Pokud bych ale někoho načapal, tak pravděpodobně mi selže pistole.
Milan

3.8.2006 23:12

milan napsal(a):
Okolí LTM je široký pojem, ale před několika dny mi nějaký chlápek nabízel telefonicky dospělou "nalezenou" marginatu. Když jsem jeho nabídku urgoval, tak už mi nebral telefon a nakonec mi poslal sms, že je želva už pryč. Celé to bylo takové nekorektní. Krádeže jsou hnusné a krádeže želv jsou ještě hnusnější. Osobně nevím jak bych se zachoval. Pokud bych ale někoho načapal, tak pravděpodobně mi selže pistole.
Milan

Me ukradli v noci zelvu z vybehu taky, ale to uz bylo asi pred tremi lety...

4.8.2006 09:22

iman napsal(a):
Me ukradli v noci zelvu z vybehu taky, ale to uz bylo asi pred tremi lety...

Nestrašte, mám taky želvu ve venkovním výběhu i přes noc a jsem z Litoměřicka...Ještě že máme na zahradě hafana

4.8.2006 12:17

nica napsal(a):
Nestrašte, mám taky želvu ve venkovním výběhu i přes noc a jsem z Litoměřicka...Ještě že máme na zahradě hafana

ta dospela byl samec ctyrprste ta marginata bylo mlade 1 rok stare

Přidejte reakci

Přidat smajlík