Určenie druhu a pohlavia korytnačky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2006 22:30

Vedel by mi niekto povolaný určiť druh, pohlavia a poprípade približný vek korytnačky? Za vaše znalosti vopred ďakujem.

8.8.2006 22:32

deborah napsal(a):
Vedel by mi niekto povolaný určiť druh, pohlavia a poprípade približný vek korytnačky? Za vaše znalosti vopred ďakujem.

Ďalšie foto.

8.8.2006 22:33

deborah napsal(a):
Ďalšie foto.

ešte jedno foto

8.8.2006 22:35

deborah napsal(a):
ešte jedno foto

predposledné foto

8.8.2006 22:37

deborah napsal(a):
predposledné foto

posledné foto

8.8.2006 23:43

deborah napsal(a):
posledné foto

Podle mne to je samička, ale věk ti něřeknu.

9.8.2006 07:29

iman napsal(a):
Podle mne to je samička, ale věk ti něřeknu.

Domnívám se,že by se mohlo jednat o nějaký Severoafrický druh vyčleněný z Testudo graeca (možná Furculachelys nabeulensis ???)Pohlaví je jednoznačné-samička.Věk se dá pouze odhadnout,já bych řekl tak 10-15 let,možná i víc.Nevíš odkud pochází?

9.8.2006 17:43

dab napsal(a):
Domnívám se,že by se mohlo jednat o nějaký Severoafrický druh vyčleněný z Testudo graeca (možná Furculachelys nabeulensis ???)Pohlaví je jednoznačné-samička.Věk se dá pouze odhadnout,já bych řekl tak 10-15 let,možná i víc.Nevíš odkud pochází?

Neviem odkiaľ tá želva pochádza, podaroval mi sused s tým, že je to T. graeca ibera samica. Podľa mojich znalostí by všetko sedelo-chvost, nedelený nadchvostový štítok, len divné mi bolo, že nemá výrazné bradavice na zadných končatinách.O tom druhu čo ste napísali som nikdy nepočula, ani nečítala. Kde by som sa o tom mohla dočítať? Zimuje tá želva?Ďakujem za odpoveď.

10.8.2006 09:25

deborah napsal(a):

fotky blíže nespecifikují základní znaky. Je to samice, to bezesporu. Na iberu bych ten výše uváděný věk určitě netypoval, u furculy ano. Bylo by dobré vědět od kud pochází, a lepší fotky hlavu a zadní partie.

10.8.2006 09:27

deborah napsal(a):
Neviem odkiaľ tá želva pochádza, podaroval mi sused s tým, že je to T. graeca ibera samica. Podľa mojich znalostí by všetko sedelo-chvost, nedelený nadchvostový štítok, len divné mi bolo, že nemá výrazné bradavice na zadných končatinách.O tom druhu čo ste napísali som nikdy nepočula, ani nečítala. Kde by som sa o tom mohla dočítať? Zimuje tá želva?Ďakujem za odpoveď.

Ahoj, vyfot ji jeste nohy zezadu, at vidime, jestli ma ostruhy. Mam podobne vypadajici zelvu a je to urcite graeca.

Přidejte reakci

Přidat smajlík