mikisek1979

XXX.XXX.217.9
pisi davejte si pozor na pana ktery posila vlakem porad zviratka .domluva ok ale meli byt az ve stredu poslane poslal je v nedeli ja nebyla doma a dnes o me pise recenzi .jen bacha .neberte si od nej zvirata ja jsem se jiz napalila jednou a zvirata mi do tydne posla .a recenze o me mi nevadi jsem solidni a zvirata vybiram pak ktery nabizi je elegans1 neberte od nej zvirata pojdou vam
Vážená,zvířata jste chtěla poslat tak,aby u vás byly v pondělí kolem 15:30.V neděli jsem vám volal,že je pošlu,vy jste souhlasila.Zvířata dorazily v pondělí,jak bylo domluveno.Vyzvednout je měla vaše matka,pak jste je měla vyzvednout v úterý ráno.Volal jsem vám dnes kolem 16:00,vy jste mi tvrdila,že je máte.Obratem jsem volal na nádraží a zvířata jsou tam nevyzvednutá.
S hlupáky tohoto rázu už jednat nehodlám.Zajímavé,že jste mi nic o úhynu nenapsala.Já bych si od člověka,od kterého mi uhynula zvířata neobjednal už nic.Za cca 20 let jsem žádnou závažnější reklamaci neměl.Tady na fauně mají ode mne zvířata desítky lidí a všichni bez problému.
Dobeš
To je zase vlákno. Proč něco takového děláte? Když už sem píšete podobné nářky, tak by stálo za to buď uveřejnit komunikaci, která dokáže Vaše tvrzení a nebo raději mlčet. Tyhle očerňující vlákna a podobné ptákoviny jsou opravdu k pláči - zvlášť, když tam píšete, že zvířata uhynula po týdnu - tak proč brát nová? To si dost protiřečí.
Jinak od dotyčného pána jsem už zvíře brala a nebyl nejmenší problém - včetně komplikované domluvy při vyzvedávání.
Takže já jsem poslal zvířata,jak bylo domluveno,za cenu,která byla domluvena,v množství,které bylo domluveno.Vy jste si je jenom nevyzvedla a podvodník jsem já.Opravdu úžasná logika.No nic,chybami se člověk učí.Dám si velký pozor,aby toto vlákno nezmizelo v propadlišti netových dějin.
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
mana
napsal(a):
Samozřejmě není.Kliknul jsem na ty bláboly a zobrazilo se to takto.
tady si kazdej muze napsat co chce když je nespokojeny jinak nevim nikde jsem nevidela ze by se sem mohli davat osobní udaje a tel a cisla jinak kdo veri panovi at veri on to za cas pozna na zviratech jak pojdou ja od neho a nikoho tady na faune nekoupim ani zvire to si tadeji dojedu na burzu a vim ze to uvidim a bude to zdrave
Už tu bylo několikrát vysvětlováno, že pokud někdo někoho špiní bez důkazů, jedná se o pomluvu.
Vy důkazy očividně nemáte, to proč jste chovateli neoznámila úhyn zvířat a proč jste si od něj přesto objednala další taky nevysvětlujete. Snad pokud uhyne zvíře a mám podezření na cizí zavinění, tak nechám udělat pitvu. Máte v ruce pitevní protokol?
Uvedu na pravou míru vaše lži.Objednala jste ode mě 1,2 Anolis roquet zebrilus,v pořádku.Za cca měsíc jste chtěla pár Phelsuma sundbergi longisulae.Byl jsem už na nádraží,když mi naštěstí manželka volala,že jste mi psala mail,že je nechcete.Oznamovat takovou skutečnost mailem mi přijde trochu nefér,ale budiž.A naposledy jste si objednala 7 anolisů,které jste se neobtěžovala vyzvednout.V žádném mailu,jste se ani slůvkem nezmínila,že jste s prvními zvířaty měla sebemenší problém.
Vám teda uhynuly moje zvířata a vy si ode mě 2x objednáte další?Mě nejvíce zaráží ta vaše neskutečná drzost.Objednat si něco a pak to nevyzvednout a ještě tady na někoho házet špínu?
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
mana
napsal(a):
Uvedu na pravou míru vaše lži.Objednala jste ode mě 1,2 Anolis roquet zebrilus,v pořádku.Za cca měsíc jste chtěla pár Phelsuma sundbergi longisulae.Byl jsem už na nádraží,když mi naštěstí manželka volala,že jste mi psala mail,že je nechcete.Oznamovat takovou skutečnost mailem mi přijde trochu nefér,ale budiž.A naposledy jste si objednala 7 anolisů,které jste se neobtěžovala vyzvednout.V žádném mailu,jste se ani slůvkem nezmínila,že jste s prvními zvířaty měla sebemenší problém.
Vám teda uhynuly moje zvířata a vy si ode mě 2x objednáte další?Mě nejvíce zaráží ta vaše neskutečná drzost.Objednat si něco a pak to nevyzvednout a ještě tady na někoho házet špínu?
ale me je uz toto jedno uz si zde neobjednam ani zvire jelikož to sezenu za par korun a ty phelsumy co jsem předtím nechtěla byli drahe protože jsem je sehnala za 300 kc kus a anolise budu mit také za takovou cenu za ty peníze jich budu mit dost ,nemam jen anolise mam celkem velkou mistnost zvirat tak je jiz nepotrebuji a vy si rozmyslete koho budete také cernit když jste mi volal sedelajsem ve vlaku pro zvířata a na nadrazi rekli ze jsou pryc tak si rozmyslete jednani vy toto nejni fair play a kdo to cte tak at když vas maj tady za spasitele .neotravujte a starejte se at nemate zadnou reklamaci
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
mikisek1979
napsal(a):
ale me je uz toto jedno uz si zde neobjednam ani zvire jelikož to sezenu za par korun a ty phelsumy co jsem předtím nechtěla byli drahe protože jsem je sehnala za 300 kc kus a anolise budu mit také za takovou cenu za ty peníze jich budu mit dost ,nemam jen anolise mam celkem velkou mistnost zvirat tak je jiz nepotrebuji a vy si rozmyslete koho budete také cernit když jste mi volal sedelajsem ve vlaku pro zvířata a na nadrazi rekli ze jsou pryc tak si rozmyslete jednani vy toto nejni fair play a kdo to cte tak at když vas maj tady za spasitele .neotravujte a starejte se at nemate zadnou reklamaci
uz se tady tim zabiratnebudu aspoň vim kde a na jakem servru neobjednam zvířata vůbec ,byla jsem tady spokojena ted zklamana a nebrala jsem jen od vas ale i od dalších chovatelu a vždy domluva ok a zvířata zdrava takze problém byl na vasi strane když jsem to pak nemohla vyzvednout jezdim pro zvířata do 18.00hodiny na nadrazi jsem domluvena jelikož vlaky tady taky nejezdi dobře ale je to jedno a nepiste uz o me ja nepisi o vas info tel a adresu
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
lacerta7
napsal(a):
Už tu bylo několikrát vysvětlováno, že pokud někdo někoho špiní bez důkazů, jedná se o pomluvu.
Vy důkazy očividně nemáte, to proč jste chovateli neoznámila úhyn zvířat a proč jste si od něj přesto objednala další taky nevysvětlujete. Snad pokud uhyne zvíře a mám podezření na cizí zavinění, tak nechám udělat pitvu. Máte v ruce pitevní protokol?
pitvu zvirat delat nemusim asi nevite ze je záruka 2mesice na zvire reklamovat ho muzu do tech 2mesicu ,nejsem chovatelka a jinak se otírejte o jiné lidi o me ne nemela jsem zadny problém s chovateli a jiz na faune objednávat nebudu mam známého a ten mi zvířata sezene za min nez tady a vam by se asi také nelíbilo když dojela jsem v 18.00 pro zvířata na nadrazi a uz tam nebyli nejni jediny chovatel a všichni chovatele co od nich mam zviratka tak hrali fair play
mikisek1979
napsal(a):
Vy jste měla Phelsuma sundbergi longisulae subadult pár za 600 Kč?Nenechte se vysmát.Zajímavé je,že když jsem vám volal,tvrdila jste mi,že zvířata máte.Já jsem obratem volal na nádraží a zvířata tam byla nevyzvednutá.Byla tam i v době,kdy jste údajně dorazila.První kurýr do Opavy totiž jel dnes v 6:30 ráno.Už se do těch vašich lží zamotáváte,i lhát se musí umět.
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
mana
napsal(a):
Vy jste měla Phelsuma sundbergi longisulae subadult pár za 600 Kč?Nenechte se vysmát.Zajímavé je,že když jsem vám volal,tvrdila jste mi,že zvířata máte.Já jsem obratem volal na nádraží a zvířata tam byla nevyzvednutá.Byla tam i v době,kdy jste údajně dorazila.První kurýr do Opavy totiž jel dnes v 6:30 ráno.Už se do těch vašich lží zamotáváte,i lhát se musí umět.
nezamotavamuz byli pripraveni k vraceni a me tobylo jedno mejte se a uz od vas a nikoho zde zvířata nevezmu jsem nespokojena a phelsumy mam mláďata opravdu za 600 a ještě 1 gratis takze nechte toho vy a urážejte jinde sbohem o vas a vasem jmenu slyset jiz nechci
Ale musíte, pokud chcete prokázat, že to nebyla Vaše vina. To si jako pořídíte zvíře, pak ho dáte do blbých podmínek - takovej anolis/felzuma fakt nevydrží v nevyhovujícím dva měsíce. Takhle záruka nefunguje. Kdybyste měla pitevní protokol a tak zoufale blbě nelhala, tak by se o Vás nikdo neotíral, ale na tohle se fakt nemůžu koukat.
A nepochopila jste to zcela dobře - to není o tom, že Vy už nekoupíte od nikoho tady, spíš nikdo rozumnej tady už Vám nic neprodá.
Kdyby byla šance, že máte pravdu, tak byste se chovala úplně jinak, zveřejnila maily, ukázala pitevní protokol a hned by to byla diskuse o něčem. Takhle tu jen svojí úrovní psaní a vyjadřování podtrháváte svoji s prominutím blbost, argumenty žádné - okecáváte tu cenu a podobné nesmysly. Opravdu zoufalství dneska prodávat odchovy.
Takže být Vámi, tak mlčím a šoupu nohama. Ale dělejte jak myslíte. Dál nemá smysl se s Vámi bavit.
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
lacerta7
napsal(a):
Ale musíte, pokud chcete prokázat, že to nebyla Vaše vina. To si jako pořídíte zvíře, pak ho dáte do blbých podmínek - takovej anolis/felzuma fakt nevydrží v nevyhovujícím dva měsíce. Takhle záruka nefunguje. Kdybyste měla pitevní protokol a tak zoufale blbě nelhala, tak by se o Vás nikdo neotíral, ale na tohle se fakt nemůžu koukat.
A nepochopila jste to zcela dobře - to není o tom, že Vy už nekoupíte od nikoho tady, spíš nikdo rozumnej tady už Vám nic neprodá.
Kdyby byla šance, že máte pravdu, tak byste se chovala úplně jinak, zveřejnila maily, ukázala pitevní protokol a hned by to byla diskuse o něčem. Takhle tu jen svojí úrovní psaní a vyjadřování podtrháváte svoji s prominutím blbost, argumenty žádné - okecáváte tu cenu a podobné nesmysly. Opravdu zoufalství dneska prodávat odchovy.
Takže být Vámi, tak mlčím a šoupu nohama. Ale dělejte jak myslíte. Dál nemá smysl se s Vámi bavit.
ĺaskave mate názor jakykoliv nezajimate me a vzdyt chovate gekony atd tak neviteo co jde pitvu delat nebudu a pitevni protokol kvůli zvireti taky vypysovat nebudu záruka na zvire se vztahuje kompletnena všechny druhy terarijních zvirat 2 mesice a pitvu delat je blbost ,ja si zde zvire stejne jiz nekoupim protože to tady nemá cenu .sezenu si všechny zvířata za polovicni ceny a jinak ja nechovam zvířata pro prodej mam to na zabavu .když je budu prodávat jiste ne sem tady jsou opravdu nekdy ceny premrstene neotravujte s tatary se nebavim jinak nemam zajem si s vámi o nicem psat
Vážená paní nebo slěčno - podle toho jak píšete se to nedá odhadnout
Pana od kterého jste si zmíněná zvířata objednala znám a několikrát jsem si od něho něco kupoval a vždy bylo vše OK a to hlavně komunikace a jeho zájem jestli přišla zvířata v pořádku , jestli jste si objednala zvířata a potom je nevyzvedla a nechala je na nádraží - nebo jak píšete nechala poslat zpět protože jste si někde náhodou sehnala levnější i přes to že už vám je pán odeslal tak by jste měla začít uvažovat otom jestli teraristika není pro vás nevhodný koníček protože udělat něco takového je opravdu debilita !
mikisek1979
napsal(a):
To myslíte vážně, že jste objednala zvířata, potom Vám připadla drahá, tak jste je nechala na nádraží? Právě čtu Vaše příspěvky a přemýšlím nad Vaším IQ a to i vzhledem nad Vaším pravopisem. Takhle nepíše ani můj syn a to je dyslektik, takže jsem zvyklá na hodně. Ta zvířata nejsou věc abyste s nimi tak nakládala. A pokud je teraristika Váš koníček, možná byste ji měla vyměnit za kameny. Těm by to nevadilo.
katkan.
napsal(a):
To myslíte vážně, že jste objednala zvířata, potom Vám připadla drahá, tak jste je nechala na nádraží? Právě čtu Vaše příspěvky a přemýšlím nad Vaším IQ a to i vzhledem nad Vaším pravopisem. Takhle nepíše ani můj syn a to je dyslektik, takže jsem zvyklá na hodně. Ta zvířata nejsou věc abyste s nimi tak nakládala. A pokud je teraristika Váš koníček, možná byste ji měla vyměnit za kameny. Těm by to nevadilo.
Přesně tak....
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
kodl
napsal(a):
Tipické chování překupníků. U nás byl taky jeden co měl pořád mrtvolky na nádraží.
me k překupníkům nepřirovnávejte jinak nemam zajem si o tomto psat a zrovna jsem zadnou mrtvolu na nadrazi nenechala vždy jsem vybrala sbohem
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
mikisek1979
napsal(a):
me k překupníkům nepřirovnávejte jinak nemam zajem si o tomto psat a zrovna jsem zadnou mrtvolu na nadrazi nenechala vždy jsem vybrala sbohem
to uz jsem mohla udelat když jsem si objednala agamy ,leguanky , anolise a další zvířata vždy jsem zviratka vybrala a jsou zdravy zadne za tu dobu neposlo a to sly i postou balikem do ruky od chovatelu od kterých je mam tak jsou solidni a jednani vyborne i s domluvou a za tu dobu uz je mam 4 mesice neposlo ani jedno zvire .jen prave od tohoto pana mi posli zvířata proto mam spatnou zkušenost a vic tady rozebirat nebudu .sama jsem jiz z kupovanim skončila zvirat mam dost a ted jen se budu tesit z mladatek vic rozebirat nebudu
Uživatel s deaktivovaným účtem

No tak si tyhle nesmysly plácejte někde u sebe doma jak se budete z něčeho těšit. Ono aby ne, objednávat si zvířata a pak si je nevyzvedávat a ještě dělat z někoho debila. Dotyčného, co vás měl "podrazit" znám také osobně, řekl bych docela déle než vy a nepotřebuji si tu číst obměňované polopravdy o ublížení. Nevyzvednout si zvíře, přestože jsem otravoval, že ho chci poslat, je prasárna. A mlít tu o nějakých cenách, kopat kolem sebe, že byla zvířata předražená?? Co to je za kravinu? To sem vůbec nepatří! Být vámi, tak konečně sklapnu, jak už slibujete v osmém příspěvku
Ps:jedna teramístnost z vás chovatele nedělá, znal jsem jich pár, co to měli doma jak v zoo a co měsíc měnili osazenstvo za to, co padlo
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
napsal(a):
No tak si tyhle nesmysly plácejte někde u sebe doma jak se budete z něčeho těšit. Ono aby ne, objednávat si zvířata a pak si je nevyzvedávat a ještě dělat z někoho debila. Dotyčného, co vás měl "podrazit" znám také osobně, řekl bych docela déle než vy a nepotřebuji si tu číst obměňované polopravdy o ublížení. Nevyzvednout si zvíře, přestože jsem otravoval, že ho chci poslat, je prasárna. A mlít tu o nějakých cenách, kopat kolem sebe, že byla zvířata předražená?? Co to je za kravinu? To sem vůbec nepatří! Být vámi, tak konečně sklapnu, jak už slibujete v osmém příspěvku
Ps:jedna teramístnost z vás chovatele nedělá, znal jsem jich pár, co to měli doma jak v zoo a co měsíc měnili osazenstvo za to, co padlo
no me je uz to jedno on se za cas najde někdo kdo ma pravdu piste a placejte si tady všichni co chcete me to nezajiama stejne je to tady na faune jakou debilu tohle nejni prodej zvirat to je humus.sbohem nechci uz tady psat a všechny ignoruji
mikisek1979
napsal(a):
no me je uz to jedno on se za cas najde někdo kdo ma pravdu piste a placejte si tady všichni co chcete me to nezajiama stejne je to tady na faune jakou debilu tohle nejni prodej zvirat to je humus.sbohem nechci uz tady psat a všechny ignoruji
Tak proč pořád reagujete??? A nezlobte se,nechat zvířata na nádraží,s vědomím,že musí absolvovat cestu zpět,to se fakt nedělá.A neohánějte se cenou,když jste je objednávala,cenu jste musela vědět a souhlasit s ní...Ale hlavní je,že jsou zvířata zpátky,snad i bez ujmy na zdraví a doufám,ze tady už vám nikdo nic neprodá..
Předpokládejme,že vám moje zvířata chcípla.Proč jste teda objednávala 2x další?Mimochodem,to co se včera vrátilo,žilo ve stejném teráriu jako ti vaši údajně chcíplí.Vám moje zvířata chcípla po týdnu,ty vrácené přežily skoro 4 dny zavřené v krabici.
Cenu jste samozřejmě věděla a problém jste s ní neměla.Tady ale vůbec nejde o cenu,ale o vaše hovadské jednání.To co tady předvádíte je vrchol drzosti.
Zavřete se do vaší velké místnosti,čumte na svá zvířata za pár korun a pokud možno už nikoho neotravujte.Já jen doufám,že si kvůli tomuto vláknu pár lidí ušetří podobnou zkušenost.
mana
napsal(a):
Předpokládejme,že vám moje zvířata chcípla.Proč jste teda objednávala 2x další?Mimochodem,to co se včera vrátilo,žilo ve stejném teráriu jako ti vaši údajně chcíplí.Vám moje zvířata chcípla po týdnu,ty vrácené přežily skoro 4 dny zavřené v krabici.
Cenu jste samozřejmě věděla a problém jste s ní neměla.Tady ale vůbec nejde o cenu,ale o vaše hovadské jednání.To co tady předvádíte je vrchol drzosti.
Zavřete se do vaší velké místnosti,čumte na svá zvířata za pár korun a pokud možno už nikoho neotravujte.Já jen doufám,že si kvůli tomuto vláknu pár lidí ušetří podobnou zkušenost.
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
raptor1
napsal(a):
Neskutečné, jen doufám, až budu někdy něco prodávat,
tak nenarazím na " mikiska 1979"!!!!!!!
Rok narození víme všichni, ale ještě by to chtělo nějaké iniciály.
bat se nemusíš třeba ne me nerazis přes jinej nick jelikož se stehuji a bude jina adresa smula hold ani vedet nebude nikdo az si objednam pod jinym nickem a adresou tu zverejnovat nebudu
mikisek1979

XXX.XXX.217.9
mana
napsal(a):
KOmplet iniciály vám pošlu na email,dalším případným zájemcům také.
menim adresu stehuji se a i obcanku takze nebudete vedet kdo to je meilemsi posilejte co chcete i tel bude jiny sbohem takze chovatele mi zase prodaji ale ja stejne jiz uz chtit nebudu
Od p. Dobeše jsem si před lety párkrát objednával ciliáty a naprosto bezprpblémů. Dokonce jsem ho žádal, aby zkusil vybrat i pohlaví u mláďat a téměř u všech se trefil. Zvířata navíc byla krásně vybarvená, z čehož jsem měl trošku obavy (když jsem neměl možnost osobního výběru). Takže s tímto pánem mám zkušenost velmi dobrou. Naopak z lidí, kteří si nevyzvednou objednaná zvířat je mi zle a máte štěstí, že jste to neudělal mě. Obětoval bych ty peníze za cestu a osobně si to s vámi "vysvětli".
Petr Švarc

Twl,Martine to je super kráva! A tupá! Buď v poho,Milan.
Zdravim,
tato Pani se mi ozvala na inzerat na A. allisoni s tim, ze si vezme vsechna mladata souhlasil jem i s poslanim kuryrem. Dale jsem nabidl octomilly Ano chtela octomilky dale jsem nabidl i L. lugubris 1,0 a R. ciliatus 1,0 a dosel mi email, ze mam tyto zvirata taky pribalit.
Uz to mi prislo divne kdyz ji nezajimalo stari ani barva atd.... po te co jsem si precetl tuto diskuzi jsem zadal zalohu na ucet, nebo celou castku s tim, ze pokud ma zajem tak ji to nebude delat problem.... okamzite mi byl tel. tipnut.
Teto Pani radeji nic neposilat nevim, ale uz i poslani zalohy delalo problem mezi slusnymi cjovateli se posilaji zalohy, ci cela platba predem a nejsou s tim problemy... malem jsem teto Pani udelal vyjimku v zaloze a nebyt Teto diskuze asi bych byl take o 400kc lehci.
Omlouvam se za gramatiku pisu s telefonu.
Dominik N.

dominik577
napsal(a):
Zdravim,
tato Pani se mi ozvala na inzerat na A. allisoni s tim, ze si vezme vsechna mladata souhlasil jem i s poslanim kuryrem. Dale jsem nabidl octomilly Ano chtela octomilky dale jsem nabidl i L. lugubris 1,0 a R. ciliatus 1,0 a dosel mi email, ze mam tyto zvirata taky pribalit.
Uz to mi prislo divne kdyz ji nezajimalo stari ani barva atd.... po te co jsem si precetl tuto diskuzi jsem zadal zalohu na ucet, nebo celou castku s tim, ze pokud ma zajem tak ji to nebude delat problem.... okamzite mi byl tel. tipnut.
Teto Pani radeji nic neposilat nevim, ale uz i poslani zalohy delalo problem mezi slusnymi cjovateli se posilaji zalohy, ci cela platba predem a nejsou s tim problemy... malem jsem teto Pani udelal vyjimku v zaloze a nebyt Teto diskuze asi bych byl take o 400kc lehci.
Omlouvam se za gramatiku pisu s telefonu.
Dominik N.
Přesně tak, zálohy jsou běžné všude ve světě, chrání obě strany - jak chovatele, tak zájemce. V zahraničí se s Vámi zpravidla nikdo ani nebaví, takových vtipálků jako je dotyčná jsou po světě tuny a jak vidno na tomto příkladu je ztráta času to nejmenší, co hrozí, když je v sázce zdraví vlastních zvířat.

mikisek1979
napsal(a):
menim adresu stehuji se a i obcanku takze nebudete vedet kdo to je meilemsi posilejte co chcete i tel bude jiny sbohem takze chovatele mi zase prodaji ale ja stejne jiz uz chtit nebudu
To určitě... budete se najednou stěhovat a dokonce i měnit občanku. Kvůli takové blbosti, že jste prostě bezcitná, blbá, negramotná (a čert ví co ještě) kráva. Takové lidi jako Vy mám nejraději. Alespoň je nad kterými komentáři a příspěvky se smíchy popadat za břicho. Nebo ve druhém případě brečet, jak se mohlo nějaké zvíře dostat k Vám. Asi už máte rozsáhlý zvířecí hřbitůvek? Hm? A nebude to tím, že by zemřeli stářím. Nebudu už ani komentovat Vaši neskutečnou debilitu, která je dostatečně a jasně vidět z Vašich dosavadních příspěvků.
Asi ale vyhlásím anketu o to, jak nízké máte IQ. Tak kolik pak jí dáte kolegové teraristé?
Za mě 20 a to jsem na Vás ještě hodnej.
A kdyžtak se pod svoje rádoby přípěvky příště aspoň podepište.
Chovu zdar! (to nebylo na Vás mikisek1979)
Oťas
Zdravim ve spolek,
Sem navstivil toto tema jen tak...., ale s tim cim se dotycna predvadla musim reagovat a rici: "Fakt seriozni a pokrocila debilita, demence, nebo taky kretenismus!" Lidem jako ona patri do ruky gumovej medvidek, nebo plysovej tygr!!!
Nemam pro inteligenci teto dotycne zadne cislo, ale spis prirovmnani k hovnocucu, nebo fekalnimu rozmetaci.
Kazdopadne mi nezalezi kdo, nebo co zminena je, ci neni, ale pokud se zde uvadi fakta jako, ze musi chovatel obetovat cas i energii, aby zvirata po domluve odeslal CD kuryrem jen a pouze na riskantni vylet, tak NO COMMENT
S pozdravem vsem slusnym a zodpovednym chovatelum.
L.A.
adymahady
napsal(a):
Zdravim ve spolek,
Sem navstivil toto tema jen tak...., ale s tim cim se dotycna predvadla musim reagovat a rici: "Fakt seriozni a pokrocila debilita, demence, nebo taky kretenismus!" Lidem jako ona patri do ruky gumovej medvidek, nebo plysovej tygr!!!
Nemam pro inteligenci teto dotycne zadne cislo, ale spis prirovmnani k hovnocucu, nebo fekalnimu rozmetaci.
Kazdopadne mi nezalezi kdo, nebo co zminena je, ci neni, ale pokud se zde uvadi fakta jako, ze musi chovatel obetovat cas i energii, aby zvirata po domluve odeslal CD kuryrem jen a pouze na riskantni vylet, tak NO COMMENT
S pozdravem vsem slusnym a zodpovednym chovatelum.
L.A.
no jsem také chovatel ale urcite bych zvířata neposilal kurýrem jelikož by uhynula .je totiž protipravni posilat zvířata drahama na to je zákon laskave si prectete ze se nemaji posilat pani je blba ,myslim ze uz to nikdy neudela nechat si posilat zvířata kurýrem .Jen otázka Když by pani si zvířata nevyzvedla a nebyla moznost je poslat zpet tak kdo by platil uhyn.
Dobry den,
Na to sice zakon je, ale pokud jsou zvirata odeslana radne zabalena v termoboxu, tak je to nejjednodussi a nejlevnejsi a casove nejmene narocny zpusob dopravy. Jestlize se obe dve strany dohodnou na teto variante, tak samozrejme obe strany podstupuji vlastni riziko. Vzpominam si, kdyz byly ty casy, kdy to bylo legislativne mozne a nikdy jsem s touto variantou transporu nemel zadny problem.
S pozdravem L.A.
adymahady
napsal(a):
Dobry den,
Na to sice zakon je, ale pokud jsou zvirata odeslana radne zabalena v termoboxu, tak je to nejjednodussi a nejlevnejsi a casove nejmene narocny zpusob dopravy. Jestlize se obe dve strany dohodnou na teto variante, tak samozrejme obe strany podstupuji vlastni riziko. Vzpominam si, kdyz byly ty casy, kdy to bylo legislativne mozne a nikdy jsem s touto variantou transporu nemel zadny problem.
S pozdravem L.A.
no myslim si tady opravdu lidi nemaji iq kdyz poslou zvire kuryrem kde je zakaz posilat ziva zvirata .ja mam zrovna osvedcenou postu 2 den ma zakaznik zvire doma a velice si rozmysli ze ho necha na poste umrit .jsou to jen zivy tvorove a posilat drahou by si mel kazdy rozmyslet a zalohy davat je taky blbost jelikoz co kdyz se zakaznikovi stane zrovna ze mu prijde prazdny balik .radeji apeluji na chovatele NEPOSILAT ZVIRATA DRAHAMA.budou mit pak z toho chovatele problemy
Poštou se zvířata posílat samozřejmě taky nesmí,pouze bezobratlí.Viděl jste někdy zacházení s balíky v třídírně pošty?Naproti tomu je kurýr v pohodě.Několikrát jsem sledoval nakládání a vykládání balíků z vlaku.Nikdo s ničím nehází,nikoho netlačí čas.Ve vlaku totiž jede pár balíků,kolikrát jen jeden.Pokud pošlu z Ostravy balík třeba do Prahy,je na místě za 5-6 hodin.Já netvrdím,že je to nejideálnější řešení,ale občas se hodí.

homer
napsal(a):
no myslim si tady opravdu lidi nemaji iq kdyz poslou zvire kuryrem kde je zakaz posilat ziva zvirata .ja mam zrovna osvedcenou postu 2 den ma zakaznik zvire doma a velice si rozmysli ze ho necha na poste umrit .jsou to jen zivy tvorove a posilat drahou by si mel kazdy rozmyslet a zalohy davat je taky blbost jelikoz co kdyz se zakaznikovi stane zrovna ze mu prijde prazdny balik .radeji apeluji na chovatele NEPOSILAT ZVIRATA DRAHAMA.budou mit pak z toho chovatele problemy
No ono až se Vám opakovaně stane, že si dotyčný rezervovaná zvířata bez zálohy nevyzvedne, dokonce se ani neobtěžuje Vám říct, že se stalo to nebo to a proto je nemůže odebrat, tak také změníte názor. Takových lidí já jsem za 20 let chovu poznal docela dost a dodnes mám v mailu korenspondenci s některými z nich, kterou když si dnes čtu, tak se mi stále otevírá nůž v kapse. Nevidím nic špatného na složení nevratné zálohy, vyhnete se přesně tomu, že z Vás někdo udělá debila a ještě Vás očerňuje. Zájemce by měl mít naopak jistotu, že zvíře nikomu jinému neprodáte, jelikož o zálohu nechcete přijít.
A upřímně, pro zvířata je lepší si jezdit, přebírat je osobně, pak Vám odpadne to, že Vám přijde prázdný balík. A naopak, mě samotnému se stalo, že vzdor ujišťování si pak balík dotyčný nevyzvedl, pak Vás nespasí ani dobírka, byť jste zálohu nechtěl, když tam jaksi nikdo nedorazí. V zahraničí se bez toho žádný obchod už neudělá, není čas ani prostor umožňovat někomu bavit se na Váš účet. Já sám se naopak dívám už jinak na lidi, kteří se ve chvíli, kdy jsou požádáni o zálohu začnou kroutit a vymlouvat.
mana
napsal(a):
Poštou se zvířata posílat samozřejmě taky nesmí,pouze bezobratlí.Viděl jste někdy zacházení s balíky v třídírně pošty?Naproti tomu je kurýr v pohodě.Několikrát jsem sledoval nakládání a vykládání balíků z vlaku.Nikdo s ničím nehází,nikoho netlačí čas.Ve vlaku totiž jede pár balíků,kolikrát jen jeden.Pokud pošlu z Ostravy balík třeba do Prahy,je na místě za 5-6 hodin.Já netvrdím,že je to nejideálnější řešení,ale občas se hodí.
vim jak posta zachazi s baliky ale jelikoz mi uz takto doslo dost veci i zivych tak co vim staci na balik napsat naklopit krehke a priplati se neco vic a posta balik prinese v poradku takto mi prisli take zviratka .ale vim ze se to take nesmi posilat a je to zase jiste ze kdyz si nekdo objedna pres postu neco tak to musi vybrat jelikoz vi ze v tom sou zvirata a kdyby zustali na poste pojdou a smrdi tam tak kdyby se vratili zpet tak chovatel bude chtit zaplatit zvirata od zajemce .toto jste mel udelat a ne cekat az si nekdo vybere balik na cd mel jste ji to poslat postou a cekat na to kdyz to nevezme tak poslat fakturu na zaplaceni ztrate zvirat a pani by si hned rozmyslela aby zvirata z posty nevzala .uvazujte spis priste o poste 2 den to ma dodany a kdyz na baliku bude napsano neklopit a krehke tak dojdou a pani si to rozmysli nez ji tady ocernovat .stalo se stalo mate pro priste jinych moznosti .zkuste to a uvidite
cejna
napsal(a):
Budu stručnej. To je KRÁVA na entou.
Chtělo by to sem normálně na férovku napsat komplet její jméno, adresu, mail i telefon.
TO SE TADY NEDELA NEUVEREJNUJI SE JMENA ANI ADRESY A TELEFONY ONI VAM TO TADY SMAZOU UZ JSEM SE S TIM SETKALA AT JE TO KRAVA ALE ASPON PAN MEL ROVNOU CHTIT ZALOHU KDYZ VEDEL PREDTIM ZE NECO ZRUSILA JAKO BYLO V NEKOLIKATEM CITATU .UZ SI ROZMYSLI BRAT I TADY ZVIRATA .MUJ NAZOR JE ZALOHA A NEBO POSLAT ROVNOU POSTOU A ROZMYSLI SI JE NEVYBRAT ,JELIKOZ BY STEJNE TEN DOTYCNEJ MUSEL PLATIT ZTRATY
homer
napsal(a):
vim jak posta zachazi s baliky ale jelikoz mi uz takto doslo dost veci i zivych tak co vim staci na balik napsat naklopit krehke a priplati se neco vic a posta balik prinese v poradku takto mi prisli take zviratka .ale vim ze se to take nesmi posilat a je to zase jiste ze kdyz si nekdo objedna pres postu neco tak to musi vybrat jelikoz vi ze v tom sou zvirata a kdyby zustali na poste pojdou a smrdi tam tak kdyby se vratili zpet tak chovatel bude chtit zaplatit zvirata od zajemce .toto jste mel udelat a ne cekat az si nekdo vybere balik na cd mel jste ji to poslat postou a cekat na to kdyz to nevezme tak poslat fakturu na zaplaceni ztrate zvirat a pani by si hned rozmyslela aby zvirata z posty nevzala .uvazujte spis priste o poste 2 den to ma dodany a kdyz na baliku bude napsano neklopit a krehke tak dojdou a pani si to rozmysli nez ji tady ocernovat .stalo se stalo mate pro priste jinych moznosti .zkuste to a uvidite
Proč mám ten pocit,že vy a zadavatelka jste jedna osoba.Tyhle vaše rady jsou mírně řečeno naivní.

mikisek1979,homer a dál? Co třeba MIŠUGE.

Nebuď měkkej elegans1 a dej sem tu její adresu.

Jasně,moc ti děkuju.Zduř!
homer
napsal(a):
neprirovnavejte me k mikiskovi1979 bydlim na vysocine pisi jen nazor komu se to nelibi at to necte .jinak mikisek1979 neotravuje tak dejte uz pokoj s psanim kravin kazdy ma svuj nazor
Jelikož ty i mikisek máte v emailu jedno jméno a milion číslic, oba máte email od seznamu (pokud se teď neplatu), a oba píšete podobně (jak retardi) věřím, že jste oba stejná osoba, tudiž buď trpíte rozdvojenou osobností, nebo jste jak jsem psal výše nadměrně retardovaná/y, takže bych ,,vám´´ (tobě i mikiskovi) nějakého odberného lékaře.
S pozdravem MN
Jak to tady vůbec funguje? Docela žasnu, že tu dotyčnou paní nikdo nepromazal, ale její údaje by se promazávaly?
Nějak jsem nepochopila, v čem je ta pošta lepší - zvíře jde místo několika hodin několik dní, místo 1 naložení a 1 vyložení se překládá x krát. Obojí se nesmí a problém by byl úplně stejnej při nevyzvednutí jak ČD, tak na poště...
Ale je fakt, že sloh rádce a dotyčné je hodně podobnej :-D
Hlavně, že se zvířata vrátila v pořádku.
To je ta nevýhoda dementů, co se nenaučili na základní škole češtinu. Můžou založit klidně 2000 loginů a stejně je po prvním příspěvku každý pozná.
Samozřejmě že poslat něco kurýrem, kdy to máte k vyzvednutí ten samý den je několikanásobně lepší než poštou, která je schopna i balík do druhého dne doručovat týden. To se ta kráva jen zase snaží odvést pozornost od toho, co je to za krávu...
Opravdu bych neváhal v tomto vlákně spamovat s jejími iniciály včetně její plně adresy. Čím víc lidí si to přečte, tím lépe.
Pokud je to možné, pošlete mi prosím její údaje na email. (i když si myslím, že bych ji odhalil po prvním emailu, co by mi napsala, mohlo by jí osvítit a nechat někoho jiného, kdo není retard, aby ten email napsal za ní :/ )
Tak to souhlasím. Sice je tohle autorská diskuze, ale ve své podstatě je stejně anonymní. Každej se tady může přihlásit pod nějakým anonymním nickem a kydat tady hnůj víceméně beztrestně. Což je samozřejmě blbý, proto nechápu to rozdělení diskuzí. |Nicméně nechat si poslat dálkově zvířata na dobrý slovo a pak si je nevyzvednout a ještě tvrdit do telefonu opak je fakt "HUMUS". Založit vlákno a kydat na člověka , který mi vyhověl a zvířata v dobré víře poslal ,,,,,,, je takový svinstvo ....že stát se to mě , tak si k dotýčnému na vlastní náklady dojedu .. a výřídím to velmi, ale velmi... extrémně.
veronikabulls

XXX.XXX.153.1
Tak, teď jsem se perfektně zasmála děkuji, aspoň někdo za celý den ;-) měla by se nad sebou zamyslet ta mikiska, nebo co to je, ale fakt jsi mě rozesmál :D
veronikabulls

XXX.XXX.153.1
Diagnosa ? Odhadovala bych to na totální debilitu s menšími vady všech DIS-funkcí ! Vůbec se divím, že Mikiska má povolení nějaké zvířátka vlastnit, chudáci...
Nechcelo sa mi to citat cele, ale je to teda sila....
Martin, nic si s nej nerob a kasli na nu. Toto nema zmysel.
Je smutne, ze dnes je clovek schopny nechat zveirata na stanici len koli tomu, ze niekde nasiel (po poslani objednanych zvierat ! ) tie iste zveirata o par kc lacnejsie. FUJ...
Ak mozes, posli mi prosim tu adresu tiez, do buducna sa to celkom hodi.
Inak, v zahranici je bezna prax zaloha cca 40-50% z ceny zvierat. Bez toho skoro nikto zvierata ani nerezervuje a nie to niekam posle. Rovnako jak nieje problem zalohu dostat za predavane zvierata Uz niekolko krat mi bola poslana PLNA cena aj ked som ziadal len zalohu. A to bez zbytocneho vypisovania 20 mailov. Proste dotycny chcel zveira, napisal si o cenu, ucet, poslal penaize, v Hamme prebarl zveira a vsetko bolo vybavene k spokojnosti oboch. TO len u nas SR/CR su ludia skupy na kazdy halier a chceli by vsetko najlepsie zadarmo, z terarkom a dovozom az domov. A este pridat aj neajke krmivo a peniaze na elektriku....
homer
napsal(a):
Nechci vám kazit radost, ale když pominu to, že se poštou zvířata také nesmějí posílat, tak bych zdůraznila, že se k balíkům chovají tak, že já bych poštou tedy neposílala nic jiného než hmyz. Zaprvé nemáte jistotu, že vám i balík do ruky nepřijde za tři dny (obvyklá výmluva bývají technické problémy), za druhé už mám zkušenosti s tím, že se pošťáci rádi dívají, co vůbec v balíčku máte. Křehký balík, který jsem posílala, letěl ze dvou metrů do dodávky takovým smykem, že jsem se divila, že to zboží přežilo. Když dostávám kurýrem, nemám jedinou věc, kterou bych jim vytkla. Jednou mi paní donesla balíček k přepážce, kde jsem čekala a nesla ho jako poklad, protože věděla, že je tam něco živého. A mám ho ještě ten samý den. Takže pokud víte jak se pošta chová k balíčkům, přijdete mi nezodpovědný právě vy, že vystavujete zvířata takovému stresu, místo aby jste to ráno poslal vlakem a odpoledne to příjemce měl, necháte zvířata cestovat před noc(v nejlepším případě). Takže tu nenadávejte chovatelům, kteří se naopak chovají k posílaným zvířatům nejlépe jak můžou.
Vážená,
nad vaší mozkovou aktivitou mi padají čelisti. Nechávat zaslaná zvířata na nádraží ze zcela nepochopitelného důvodu,pak tady špinit ostatní. Ted nabízet psy na zkrm (proti zkrmení nic nemám) s posláním poštou. Co si o vás myslím zde nejde interpretovat,ale mohu konstatovat,že být vaším rodičem a vědět co jste zač,tak se jdu pověsit do nejbližšího parku. V zájmu zachování nervové vyrovnanosti široké veřejnosti vás prosím. Neinzerujte na chovatelských webech,nezakládejte diskuze a o to prosím opravdu moc neuveřejnujte své fotky.
Je mi z vás opravdu na nic a to jsem na horory zvyklý.
Zakladatelka tohoto vlákna mě 2 až tři týdny vodila za nos, zarezervovala si zvířata, sama naslibovala zálohu, jelikož prý nechce být za podvodnici, asi zřejmě narážela na již založené vlákno, o kterém jsem já neměla ani ponětí. Zvířata chtěla zaslat striktně poštou a radila mi, jak je zabalit. Řekla, že mi nemůže peníze převést, že má zablokovaný účet, takže je tedy vloží přímo na pobočku banky, pak mi lhala, že se jí vrátily. Na urgence nereagovala, až poté, co jsem jí napsala, že je podvodnice, že mě chtěla cíleně podvést, se vymluvila že mi napsala email, že je nechce, který když mi nedošel je můj problém a ať jí vlezu někam. Po mé reakci mi vyhrožuje policií. Je to asi její hobby, podvádět a ještě špinit a vyhrožovat. Úplně zírám, že si dotyčná založí vlákno někoho takového je p. Dobeš špinit. Toto je čistý člověk a jeden z nejlepších teraristů, jakého znám. Zato paní (mikisek, homer) je vyšinutá podvodnice