Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2013 10:00
lizie

XXX.XXX.10.2

Ahoj mám asi roční vousatku. Mám jí pár týdnů. První týden v pohodě žrala i vylučovala. Teď mi přijde,že začala zimovat. Hodně přes den spí,míň žere,ale žere. Naposledy hodila bobek minulou středu. Od té doby tak +- 10 cvrčků měla,ale už nic nevLoučila. Koupala jsem jí v teplé vodě,ale stejně nic. Je to normální? Nebo mám běžet na veterinu?

8.10.2013 11:11
lacerta7

XXX.XXX.59.254

Popište podmínky chovu - teploty v teráriu, osvětlení, jaký máte substrát...

8.10.2013 12:28
lizie

XXX.XXX.10.2

Svitim vyhrevnou a uv zarovkou,teploty jsou v porsdku,substrat mam hrubsi pisek

9.10.2013 15:14
murza

XXX.XXX.155.165

ja si asi pred tydnem rikal ze mam osvetleni a teploty v poradku (tera 120*70*70 sem svitil jednou UVB a normal zarovkou) a jedna agamka mi take prestala zrat a polehavala ..teploty sem mel 39stupnu na vyhrevu a 29 v chladku....dostal sem radu zkusit vice osvetlit...prikoupil sem dalsi sadu na treti zarovku a ejhle ..sice je v terarku na vyhrevu 46stupnu ale agamka se zvetila ..kazdej den behaji jak o zivot...i potravu zacala pomalu prijimat a uz vubec nepolehava ..vyzkousejte pridat jeste jedno svetlo (podle velikosti teraria) vyjde to na 80 korun...za vyskouseni clovek nic neda(lepsi nez aby mazel uhynul)...jinak jestli mate hrubsi pisek(sterk)..ze tam mate i kaminky tak mohla nejakej sezrat a je ucpana....s tim uz vam nijak neporadim(jeste se mi to nestalo jelikoz mam jemnouckej pisek)..to mozna bude chtit veterinu ..preji hodne stesti smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík