Poznáte pohlaví gekona obrovského z fotek ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2013 21:54
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

ještě bych se chtěl zeptat v jakém počtu se chovají

26.10.2013 06:34
lacerta7

XXX.XXX.193.243

Podle mě samec - dají se chovat skupině jednoho samce a několika samic.

Ještě dvě připomínky - je celkem hubenej, tak nepodceňujte krmení. A ta vousatka na fotce je doufám v terárku vedle a ne ve stejným, jako gekáč.smajlík

Neregistrovaný uživatel

27.10.2013 14:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

To snad není pravda, jak můžete chovat agamu s gekonem obrovským? Každé ztěchto zvířat vyžaduje jiné podmínky. Jednoho znich trápíte. Tak si pořiďte nové terárium pro pouštní agamu.

27.10.2013 16:33
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

žijou docela v harmonii gekon vylézá z e svého tunelu v noci kdy agamy spí a naopak

27.10.2013 18:14
lacerta7

XXX.XXX.124.63

To si z nás děláte "pozadí" ne? To jste fakt střelil odchytovýho bůhví čím promořenýho gekáče k agamě a ještě máte pocit, že je to ok i vzhledem k podmínkám? Přitom očividně nemáte zmáknutý ani chov samotné agamy.
Natož gekka a na kombinovaný terárko nemáte ani zkušenosti a ani moc šťastnou ruku. Je mi jasný, že nejhorší je srážka s blbcem a plkáme tu zbytečně, ale zkuste se nad tím zamyslet a dořešit jiný terárko.

Neregistrovaný uživatel

27.10.2013 23:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Nemohu jinak než souhlasit svámi, chov agamy v tropickém teráriu je týrání. Agama vousatá miluje australskou buš a vy ji nemůžete zavírat do tropického terária kde má úplně jiné klima než je zvyklá a může ztoho mít i zdravotní komplikace. Vážně doporučuji jednoho z druhů e vzdát a druhému připravit adekvátní podmínky. Tak si to prosím vemte k srdci protože je to důležité!!!

Neregistrovaný uživatel

27.10.2013 23:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Dokonce tam myslím nemáte ani UV světlo.

Neregistrovaný uživatel

27.10.2013 23:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Teď se dívám na druhé fórum a koukám že UV světlo máte tak to se omlouvám.

28.10.2013 08:07
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

jestli halogenka (teplo) a úsporka (světlo) stačí jako zdroj UVB ? co právě řeším tak je vše v pohodě smajlík

28.10.2013 09:51
lacerta7

XXX.XXX.124.63

Jak už Vám tam bylo psáno, tak UVB vůbec nemáte. Na to, že už máte dvě zvířata o jejich chovu víte minimum. Ani nevíte, jestli máte UVB nebo ne, ale hlavně, že kombinujete zvířata.

Zatím děláte vše proto, aby se ani jednomu zvířeti nedařilo.
Takže si laskavě sežeňte ještě jedno terárium a potřebné vybavení k chovu a pak teprve s něčím začínejte - místo zakládání dalších dotazů by asi nebylo od věci si o zvířatech neco načíst a pak se zeptat na to, co jste nepochopil. Naopak úplně od věci je se tu ještě ohánět hovadinami o tom, že to zvířatům společně vyhovuje.

Neregistrovaný uživatel

28.10.2013 12:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Já už toho mám taky dost. Divím se že vtéto zemi není nějaký zákon , který by tohle zakazoval, a také se divím že se tu pořád hojně vyskytují lidé , kteří jsou schopni takhle ubližovat bezbraným tvorům jen za účelem vlastního potěšení ztoho že mají dva druhy plazů a přitom o jejich chovu neví vůbec nic. Jdou prostě jen do zverimexu a koupí si zvíře, které se jim líbí a pak to nemá dopadnout jinak. Jak dlouho je vůbec takhle chováte? Také by mne zajímalo čím je krmíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík