Chameleon jemensky odchov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2006 21:33

Prosim ostatni chovatele chamiku o informace o odchovu: Jak dlouha je inkubace, pri jake teplote, v jake vlhkosti, na jakem substratu? Vsem diky

11.8.2006 21:36

petrm napsal(a):
Prosim ostatni chovatele chamiku o informace o odchovu: Jak dlouha je inkubace, pri jake teplote, v jake vlhkosti, na jakem substratu? Vsem diky

Inkubace mi trva asi 7 mesicu pri 28 stupnich, vlhkost kolem 85% a vejce mam na vermiculitu.

14.8.2006 20:40

iman napsal(a):
Inkubace mi trva asi 7 mesicu pri 28 stupnich, vlhkost kolem 85% a vejce mam na vermiculitu.

Jak velke jsou vejce ch.jemenskeho? Ty které mam jsou pouze 13mm dlouhe a 9mm siroke, Jsou od mlade samicky. Jak bojujete s plisni na povrchu?

15.8.2006 18:01

petrm napsal(a):
Jak velke jsou vejce ch.jemenskeho? Ty které mam jsou pouze 13mm dlouhe a 9mm siroke, Jsou od mlade samicky. Jak bojujete s plisni na povrchu?

Vajicka mam take tak male. S plisni jeste nemam zkusenosti, protoze se mi jeste zadna nikdy nevytvorila.

16.8.2006 15:32

iman napsal(a):
Vajicka mam take tak male. S plisni jeste nemam zkusenosti, protoze se mi jeste zadna nikdy nevytvorila.

Tak to já nedávno vyhodil asi 96 vajec, neboť, když byly ty vedra,tak jsem tam jedno měl 26 a podruhé 29 °C.Prostě na prd.Je také možné, že nebyla oplodněná.Nevím,je to dílo

16.8.2006 18:28

walq napsal(a):
Tak to já nedávno vyhodil asi 96 vajec, neboť, když byly ty vedra,tak jsem tam jedno měl 26 a podruhé 29 °C.Prostě na prd.Je také možné, že nebyla oplodněná.Nevím,je to dílo

Ahoj, já měla plíseň u vajec od Elaphe guttata, ale snad ti to pomůže, bude to podobný. Měla jsem je na vermikulitu a vejce mi začala šíleně plesnivět, už to bylo na vyhození, tak jsem je přemístila na lignocel a potírala Candibene sprayem, bez většího zlepšení, nakonec jsem je v největším zoufalství posypala Carbosorbem (živočiš. uhlí) a uložila na rašeliník... plíseň byla okamžitě pryč a mohla jsem v klidu dál inkubovat.... tak to jsou moje zkušenosti. Přeju hodně štěstí, ať se chamíkům vede.

Přidejte reakci

Přidat smajlík