Doma vyrábím terária z dřevěných desek pro sebe a někdy i pro známé. Zajímalo by mě jakou prodejní hodnotu by mohlo mít například tohle terárium? Přesné rozměry z hlavy nevím ( má jej kamarád). Něco kolem 70cm výška 60 cm hloubka a 60 šířka. Pozadí je z polystyrenu. Větrání z těchhle úhlů není vidět, ale je dostačující. Více fotek zatím nemám. Terárium je focené hned po dokončení. Taky by mě zajímaly vaše názory. Jsem začátečník v tomhle oboru. (Moje třetí terárium)
Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3
No takových 5 tisíc určitě. Je nádherné, pěkně členité zvířatům se tam bude líbit.
Nechci rypat,ale podle me tohle za 5 litru nikdo nekoupi .. jedna vec je,jakou cenu by si clovek predstavoval a druha za kolik je to realne prodejne .. za 5 tisic Ti to bude doma sakra dlouho lezet.Ja bych realnou cenu na rychlejsi prodej videl cca 2 - 2,5 max a to si myslim,ze jsem jeste hodne velky optimista.
Děkuji vám všem za vaše reakce na můj příspěvek a za vše hodnocení. 5 tisíc je podle mého trochu moc, počítal jsem zhruba max ty 3000 a to už by bylo podle mě moc. Ale děkuji vám za vaše pozitivní i negativní názory. Je to pro mě velká motivace být hodnocen vámi tady na iFauně. Takže s tím určitě nekončím a budu pokračovat s výrobou dál. Ještě jednou všem děkuji.