Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2014 13:24
scanmam

XXX.XXX.35.122

Zdravím,mé krajtě královské se podařilo utéct z teraria...
Žena byla pryč několik dní,tak ani nevím kdy zdrhla.
Máte někdo nějaký tip,jak ji vylákat aby se dala chytit?
Byt jsem viceméně obrátil vzhůru nohama a nic... smajlík

31.7.2014 15:17
teratorium.hb

XXX.XXX.137.186

Tak Vás tady ukamenují,že jste neschopný chovatel...
Zkuste krabici s vlhkým hadrem,rozmístěte jich po bytě víc,třeba si tam zaleze...Nebo v noci zkusit občas projít byt s baterkou...
Výhoda je,že hlady nechcípne,časem se objeví,snad u Vás v bytě...

31.7.2014 19:29
scanmam

XXX.XXX.89.65

Tak ona si potvurka vytlacila ventilacku a jak jsem se koukal bylo to celkem slabe prilepene...
Uz je to opravene,jen ji najit...

31.7.2014 19:54
teratorium.hb

XXX.XXX.137.186

Přesně to samé se stalo mně,taky regiuska,ani to nebylo nijak špatně přilepené,mají na to cit... smajlík
Hned druhý den jsem jí chytil právě do pasti z krabice,ale bylo to na jaře,celkem zima,vlezla do krabice pod topením...
Jinak najít jí v běžně "zařízeném" bytě je téměř nemožné,prohledal jsem celý byt skrz naskrz,už se pomalu smířil,že třeba zdrhla stoupačkou,a druhý den ráno v krabici pod topením,v té samé místnosti,kde bylo terárium,tu jsem prohlédl dokonale smajlík
Prý zabírá i mrtvá myš v té bedně,zkuste to,mně to zafungovalo bezchybně,i bez myši...

31.7.2014 20:34
scanmam

XXX.XXX.89.65

No vyzkousim... snad to zabere...

2.8.2014 22:49
michal.siegel

XXX.XXX.20.106

Jinak vzhledem k tomu, že bydlíte v bytě, ne v rodinném době bych raději událost sdělil spolubydlícím. Pokud krajta unikla stoupačkou, mohla by se dostat někomu jinému do bytu a ten by Vás mohl informovat, pokud by na místě nedostal infarkt smajlík.

23.2.2015 22:24
naultinus

XXX.XXX.234.7

teratorium.hb napsal(a):
Přesně to samé se stalo mně,taky regiuska,ani to nebylo nijak špatně přilepené,mají na to cit... smajlík
Hned druhý den jsem jí chytil právě do pasti z krabice,ale bylo to na jaře,celkem zima,vlezla do krabice pod topením...
Jinak najít jí v běžně "zařízeném" bytě je téměř nemožné,prohledal jsem celý byt skrz naskrz,už se pomalu smířil,že třeba zdrhla stoupačkou,a druhý den ráno v krabici pod topením,v té samé místnosti,kde bylo terárium,tu jsem prohlédl dokonale smajlík
Prý zabírá i mrtvá myš v té bedně,zkuste to,mně to zafungovalo bezchybně,i bez myši...

U teba? Čo si tam ty chytal? Ty jedine šváby z bytu?smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík