Agama kočičínská s leguánem zeleným

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2014 18:13
siposka

XXX.XXX.51.182

Dobry den chci se zeptat na nazor dat dohromady agamu s leguanem? Dekuji

11.11.2014 22:16
naden

XXX.XXX.195.21

Dobrej nápad a ještě k nim přidej rosomáka, bože lidi co máte na krku???

11.11.2014 22:43
michal.siegel

XXX.XXX.20.82

1. Podívejte se, kde ta zvířata žijí Podívejte se, jaké vyžadují podmínky. Výsledek? Nemůžete mít v jednom teráriu dva biotopy - NE.

Dál už není potřeba pokračovat. Kdybyste vy lidi trochu zapojili vlastní snahu a zapátrali v dostupných zdrojích, nebyly by tu takovéto dotazy. Není nic jednoduššího, než nechat ostatní, ať udělají všechno za Vás smajlík.

12.11.2014 22:49
rys.leo

XXX.XXX.217.154

Toto forum slouzi k temto ucelum chlapci! Kdyz nechcete neodpovidejte, nikdo Vas nenuti! Ale potrefena husa se vzdycky ozve!
Nekdo se radsi zepta, nez aby neco posral, nejsou vsichni geniove jako vy dva!To nevitem ze do rucniku se nedava machadlo, ze pak nesajou... notak chlapci pouzivejte hlavu, to je snad jasny, ne??

12.11.2014 23:51
michal.siegel

XXX.XXX.20.66

Tak to pardon, ale chovatel by si měl zjistit alespoň naprosté základy, než se začne ptát smajlík. Když se zeptá, jestli je možné dát k sobě tvory z různých biotopů, tak pravděpodobně přípravě pro chov mnoho nevěnoval smajlík.

13.11.2014 09:36
rys.leo

XXX.XXX.217.154

kdyz jste si kupovali prvni auto, taky jste si delali kurz automechanika????hm??

13.11.2014 13:44
loraena

XXX.XXX.12.185

rys.leo napsal(a):
kdyz jste si kupovali prvni auto, taky jste si delali kurz automechanika????hm??

srovnávat živého tvora s autem je trochu nemístné.. navíc toto srovnání ani není správné :)

k autu potřebujeme řidičák, pro opravdu je tu automechanik a většina lidí si snad před pořízením ten řidičák udělá, ne?
k chovu zvířete zas potřebujeme základní znalostni, pro léčbu nemocí je tu veterinář

Neomlouvejte cizí lennost takovýmto nesmyslem

13.11.2014 19:36
michal.siegel

XXX.XXX.104.31

rys.leo napsal(a):

A když jste si kupoval mobil, dělal jste elektrikářskou? Když se někdo stěhuje do paneláku, bude dělat architekturu? Toto jsou s prominutím naprosto nesmyslné obhajoby někoho, kdo si to nezaslouží. Nikdy jsem neřekl, že IFauna nění ke kladení dotazů, od toho jsem veškeré diskuse na všech serverech, ale ptám se, pokud něčemu nerozumím, napsat plácnu "Jak se chová gekončík" a houpat nohama umí každý smajlík.

k

13.2.2015 01:02
k

XXX.XXX.208.194

Dobry den chci se zeptat mam agamu kocicinskou a vypozoroval jsem ze jeden prst ma nakrivo a je pomalu cerny a na dotek citlivi chci se zeptat jestli se to spravi nebo ne a co mam delat dekuji za rady

13.2.2015 07:22
jarda59

XXX.XXX.205.178

Rada je vcelku jednoduchá okamžitě zajděte k veterináři!

13.2.2015 12:44
radiata

XXX.XXX.116.226

k napsal(a):
Dobry den chci se zeptat mam agamu kocicinskou a vypozoroval jsem ze jeden prst ma nakrivo a je pomalu cerny a na dotek citlivi chci se zeptat jestli se to spravi nebo ne a co mam delat dekuji za rady

Asi zle zvlecena koza, pripadne zlomeny.. Ked to uz cerna, pravdepodobne to priskrtilo krvny obeh a palec uz odumiera- odumrel. Ak je to zlym zvlekom, odmocit vo vlaznom kupely, no tu to uz asi odpadne.. K veterinarovi zbytocne, jedine ze je to odbornik na plazy, k normalnemu zbytocna cesta.

k

15.2.2015 22:43
k

XXX.XXX.208.194

Dobry den tak jsem tu uz psal vypozoroval jsem ze agama ma zlomeny prst a vycuhuje kosticka
prosim poradte my co mam delat dekuji predem za odpoved ps nevim jestli ji to odpadne a nebo jestli mam jit k veterinari dekuji za odpoved.

15.2.2015 22:51
moloch

XXX.XXX.102.254

Já sice souhlasím s nemícháním ale v Zoo Praha mají 4 druhy plazů v jednom opravdu velkém teráriu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík