1. Podívejte se, kde ta zvířata žijí Podívejte se, jaké vyžadují podmínky. Výsledek? Nemůžete mít v jednom teráriu dva biotopy - NE.
Dál už není potřeba pokračovat. Kdybyste vy lidi trochu zapojili vlastní snahu a zapátrali v dostupných zdrojích, nebyly by tu takovéto dotazy. Není nic jednoduššího, než nechat ostatní, ať udělají všechno za Vás .
Toto forum slouzi k temto ucelum chlapci! Kdyz nechcete neodpovidejte, nikdo Vas nenuti! Ale potrefena husa se vzdycky ozve!
Nekdo se radsi zepta, nez aby neco posral, nejsou vsichni geniove jako vy dva!To nevitem ze do rucniku se nedava machadlo, ze pak nesajou... notak chlapci pouzivejte hlavu, to je snad jasny, ne??
rys.leo
napsal(a):
kdyz jste si kupovali prvni auto, taky jste si delali kurz automechanika????hm??
srovnávat živého tvora s autem je trochu nemístné.. navíc toto srovnání ani není správné :)
k autu potřebujeme řidičák, pro opravdu je tu automechanik a většina lidí si snad před pořízením ten řidičák udělá, ne?
k chovu zvířete zas potřebujeme základní znalostni, pro léčbu nemocí je tu veterinář
Neomlouvejte cizí lennost takovýmto nesmyslem
rys.leo
napsal(a):
kdyz jste si kupovali prvni auto, taky jste si delali kurz automechanika????hm??
A když jste si kupoval mobil, dělal jste elektrikářskou? Když se někdo stěhuje do paneláku, bude dělat architekturu? Toto jsou s prominutím naprosto nesmyslné obhajoby někoho, kdo si to nezaslouží. Nikdy jsem neřekl, že IFauna nění ke kladení dotazů, od toho jsem veškeré diskuse na všech serverech, ale ptám se, pokud něčemu nerozumím, napsat plácnu "Jak se chová gekončík" a houpat nohama umí každý .
k

XXX.XXX.208.194
Dobry den chci se zeptat mam agamu kocicinskou a vypozoroval jsem ze jeden prst ma nakrivo a je pomalu cerny a na dotek citlivi chci se zeptat jestli se to spravi nebo ne a co mam delat dekuji za rady
k
napsal(a):
Dobry den chci se zeptat mam agamu kocicinskou a vypozoroval jsem ze jeden prst ma nakrivo a je pomalu cerny a na dotek citlivi chci se zeptat jestli se to spravi nebo ne a co mam delat dekuji za rady
Asi zle zvlecena koza, pripadne zlomeny.. Ked to uz cerna, pravdepodobne to priskrtilo krvny obeh a palec uz odumiera- odumrel. Ak je to zlym zvlekom, odmocit vo vlaznom kupely, no tu to uz asi odpadne.. K veterinarovi zbytocne, jedine ze je to odbornik na plazy, k normalnemu zbytocna cesta.
k

XXX.XXX.208.194
Dobry den tak jsem tu uz psal vypozoroval jsem ze agama ma zlomeny prst a vycuhuje kosticka
prosim poradte my co mam delat dekuji predem za odpoved ps nevim jestli ji to odpadne a nebo jestli mam jit k veterinari dekuji za odpoved.