Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2005 13:03

Ahoj, mam dotaz. Chtela bych se zeptat jestli nekdo neznate knizku od HROZNYSI A KRAJTY od Miroslava Kociana. Ja si ji totiž objednala dneska na netu a chtela bych vedet, jak na tom ta knizka je. Jestli je dobra, jaky tam jsou informace – zkratka, jestli jsem neudelala chybu…popripade mi nejakou knizku o hroznysich a krajtach doporucte. Diky Femme.

18.3.2005 11:58

femme fatale napsal(a):
Ahoj, mam dotaz. Chtela bych se zeptat jestli nekdo neznate knizku od HROZNYSI A KRAJTY od Miroslava Kociana. Ja si ji totiž objednala dneska na netu a chtela bych vedet, jak na tom ta knizka je. Jestli je dobra, jaky tam jsou informace – zkratka, jestli jsem neudelala chybu…popripade mi nejakou knizku o hroznysich a krajtach doporucte. Diky Femme.

No, vcelku da se. Ale musis brat v uvahu, ze informace jsou tak-nejak sprumerovane, na druhou stranu je tam i hodne realnych veci. Taky si musis uvedomit, ze informace z kazde knizky vychazeji vacsinou ze vseobecnych informaci (kdyz ma chovatel nejake skusenosti v opaku s knizkou, bude rikat, ze knizka je na nic a opacne...........anebo tak-nejak podobne) Ale vcelku, kdyz to beru jako prehled, tak da se hlavne z hlediska vseobecneho prehledu.

18.3.2005 13:03

femme fatale napsal(a):

Ale jo, jako úvod do světa pythonů je to fajné. Určitě by v knihovně být měla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík