Překrmená python regius??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2006 18:49

Zdravím
mám dotaz..jak poznám že je had přežranej? nebo prostě abych ho zbytečně nepřekrmovala Ten můj krajťák se poslední dobou pěkně rozpapal

21.9.2006 18:53

polarr napsal(a):
Zdravím
mám dotaz..jak poznám že je had přežranej? nebo prostě abych ho zbytečně nepřekrmovala Ten můj krajťák se poslední dobou pěkně rozpapal

Ahoj. No u týchto hadov je to dosť ťažké povedať kedy je prekrmovaný, sú to také válčeky. Ako často a čo žere?

22.9.2006 14:58

ado napsal(a):
Ahoj. No u týchto hadov je to dosť ťažké povedať kedy je prekrmovaný, sú to také válčeky. Ako často a čo žere?

U regiuse ˇje jen dobře,že se tak rozežere. Občas bývá problém opačný. Taky máme samičku,co je rozežraná. Když bude mít sklon k tloustnutí,dej větší pauzy mezi krmením.

22.9.2006 19:59

ado napsal(a):

Děkuji za odpovědi.
Dávám mu bílý myšky tak dvě najednou, ale nevim jak často, aby chudák moc nestloust..

23.9.2006 09:27

polarr napsal(a):
Děkuji za odpovědi.
Dávám mu bílý myšky tak dvě najednou, ale nevim jak často, aby chudák moc nestloust..

Jestli je to mládě,tak krm častěji (přiměřenou potravu týdně)-pokud je dospělý tak stačí krmit přiměřenou potravou jednou za 2-3 týdny. Když začne tloustnout,dáš větší pauzy. Ale jak už jsem psal,problém bývá u regiuse spíš opačný. ( i když jedné samičce taky regulujeme hmotnost). :-)

24.9.2006 19:43

halapremek napsal(a):
Jestli je to mládě,tak krm častěji (přiměřenou potravu týdně)-pokud je dospělý tak stačí krmit přiměřenou potravou jednou za 2-3 týdny. Když začne tloustnout,dáš větší pauzy. Ale jak už jsem psal,problém bývá u regiuse spíš opačný. ( i když jedné samičce taky regulujeme hmotnost). :-)

děkuju za radu..
Jinak mu jsou dva roky... poslední dobou mu dávám dvě myšky jednou za 14dní.

24.9.2006 21:00

polarr napsal(a):
děkuju za radu..

Moje FZ 03 a 04 žerú 2-3 krát za mesiac odrastené potkany.

25.9.2006 18:01

polarr napsal(a):
děkuju za radu..

Dva roky? To už je zbytečné krmit myškama. Zkus přejít na potkánky. Jednoho střeního potkana za 14 dní.

26.10.2006 10:22

halapremek napsal(a):
Dva roky? To už je zbytečné krmit myškama. Zkus přejít na potkánky. Jednoho střeního potkana za 14 dní.

Taky si myslim, mam krajty něco málo přes metr a krmim je středníma potkanama.

Přidejte reakci

Přidat smajlík