lampař

stanislav
napsal(a):
NO JASNĚ!!!Steve Irwin je po smrti a hned je hrdina Jeff...já proti němu nic nemám jen říkám že spíš šaškuje...Steve RIP!!!
Steve byl vždycky béčko proti Jeffovi!
lampař
napsal(a):
Steve byl vždycky béčko proti Jeffovi!
když si to myslíš...já uznávám všechny tyhle lidi,ale nejlepší byl Steve!!
h vysin
napsal(a):
Promiň stejku, ale kdyby byl ještě nějakej kreslenej herpetolog, tak by byl před Jeffem, nebo až za nim??? Podle mě je nejlepší Mark, protože ví o čem mluví a ty jeho dokumenty maj hlavu a patu a člověk se z nich něco dozví.
Ono to bude tím, že JC není herpetolog, je spíš obecný zoolog a podle toho to občas vypadá. Na druhou stranu, na škodu věci to není. A exhibicionista samozřejmě je, stejně jako ostatní dva zmínění páno a stejně jako kdokoliv, kdo leze před kameru.
cgc
napsal(a):
Ono to bude tím, že JC není herpetolog, je spíš obecný zoolog a podle toho to občas vypadá. Na druhou stranu, na škodu věci to není. A exhibicionista samozřejmě je, stejně jako ostatní dva zmínění páno a stejně jako kdokoliv, kdo leze před kameru.
já mám kamarády a prosedím tak 3hod u počítače.ne jak ste psali v nemoderové diskuse.má min 20 kamarádu jestli chcete vědět jména tak klidně napíšu.
h vysin
napsal(a):
Joviděl jsem. A tam se choval docela normálně, ale občas to při těch jeho dokumentech dost přehání. Jo a stejku, je mi uplně jedno kolik máš kamarádů.
Vystupování JC je šaškárna. Nejradši se koukám na pořady Marka. To je vážně odborník,který i lecos o zvířatech poví. A že Steve byl B proti Jeffovi? To přece nemyslíš vážně? Věřím,že jeho vystupování se někomu zdá vtipné,ale je to laciný humor bez důležitých informací o těch zvířatech. Toť můj názor.
stejk2
napsal(a):
prominte že se opičím
co si myslíte o tom člověkovi
Občas jsem hotový z těch bubertálních názoru.Dle mého názoru každý člověk který udělá něco pro přídodu jako takovou,,je frajer.At je to Jeff nebo kdokoli jinej.
Buďte jako oni a možná vás tady jednou taky budou posuzovat jako šaška...
Steve odpočívej v pokoji. KOZEL
keltmen
napsal(a):
Občas jsem hotový z těch bubertálních názoru.Dle mého názoru každý člověk který udělá něco pro přídodu jako takovou,,je frajer.At je to Jeff nebo kdokoli jinej.
Buďte jako oni a možná vás tady jednou taky budou posuzovat jako šaška...
Steve odpočívej v pokoji. KOZEL
Přesně tohle jsem chtěl slyšet..JC není až zas takový šašek,a ostatní taky ne!A o Stevovi se bavit ani nebudeme(ČEST JEHO PAMÁTCE)on je odborník nad všechny!!Hned po něm JC a pak ostatní
stanislav
napsal(a):
Přesně tohle jsem chtěl slyšet..JC není až zas takový šašek,a ostatní taky ne!A o Stevovi se bavit ani nebudeme(ČEST JEHO PAMÁTCE)on je odborník nad všechny!!Hned po něm JC a pak ostatní
Myslím si že jsou všichni machři ale myslím si že Steve měl blíže k přírodě i mimo jeho pořad nevím nakolik se přírodě věnuje Jeff mimo natáčení jeho pořadu.Je to spíše šoumen pro amíky.Steva je veliká škoda a jsem pořád z jeho smrti v šoku.Nezapomenem Steve!!!!!!!!!!!!!
pichon
napsal(a):
Myslím si že jsou všichni machři ale myslím si že Steve měl blíže k přírodě i mimo jeho pořad nevím nakolik se přírodě věnuje Jeff mimo natáčení jeho pořadu.Je to spíše šoumen pro amíky.Steva je veliká škoda a jsem pořád z jeho smrti v šoku.Nezapomenem Steve!!!!!!!!!!!!!
tady nemluvíme o steve irwin,ale o jeff corwin
stanislav
napsal(a):
chěl jsi vědět názor a tady je!když založíš téma s názorem,je jasné že se to bude motat okolo více lidí(resp.herpetologů)!!
No dnes som videl po prvy krat toho Jeffa. Podla mna je oproti Stevovi amater. Ocenujem ze zdoraznuje ze treba si zvierata chranit ale nepripada mi prirodzeny ale ze to len hraje. Taky Steve ale Bred ti su jednoznacni silenci.