Dne 6.11. se v obci Bohuslavice u Hlučína (Sev. Morava) našel krásný rottweiler s dlouhým ocasem a špatně čitelným tetováním v uchu. Přes veškerou snahu chovatelů, členů klubu a plemenné knihy se nám nepodařilo nalézt majitele. Pes je přátelský, má základní poslušnost, za plotem nekompromisní hlídač. Po bližším ohledání se jedná asi o 5 let staré zvíře. Pokud jej někdo postrádá nebo by mu chtěl poskytnout nový, milující domov kontaktujte mě.
tel:736 670 497
magikoira
napsal(a):
Dne 6.11. se v obci Bohuslavice u Hlučína (Sev. Morava) našel krásný rottweiler s dlouhým ocasem a špatně čitelným tetováním v uchu. Přes veškerou snahu chovatelů, členů klubu a plemenné knihy se nám nepodařilo nalézt majitele. Pes je přátelský, má základní poslušnost, za plotem nekompromisní hlídač. Po bližším ohledání se jedná asi o 5 let staré zvíře. Pokud jej někdo postrádá nebo by mu chtěl poskytnout nový, milující domov kontaktujte mě.
tel:736 670 497
Ahoj už má pejsek domov?
conty
napsal(a):
A náhodou nezjistili jste jeho původ,vždyť by byl třeba dobrý v chovu,kdyby vše splnil...
Bohužel se nám to přes všechny snahy nepovedlo. Komunikovala jsem dlouho s plemennou knihou, ale tetování nebylo vůbec čitelné. Zkoušeli jsme různé kombinace čísel a kontaktovala jsem celou řadu chovatelů, ale nepodařilo se nám dohledat toho správného. Bylo mi to moc líto. Předpokládám, že kdyby ho někdo hledal, našel by ho, protože visel dlouho úplně všude. Každopádně pejsek se má dobře a vypadá spokojeně. Zrovna před pár týdny jsem ho potkala s novým páníčkem na procházce.